BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8526$1.9099
Results 1 to 6 of 6

Thread: ForexArchitect

  1. #1
    forexarchitect
    Guest

    ForexArchitect

    Hello & Salam semua...
    Hari nie saya baru register FXOpen broker, nak try test cuba tengok dulu best tak service dia..
    I also wanted to share some of my trading technique, and will be using this page as my journal start today with FXOpen.

    Harap-harap dapat juga belajar dari master2 forex disini..

    Cheers

  2. #2
    Intraday Master granpa's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ..pahang..JB..lumut..SANDAKAN..
    Posts
    399
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by forexarchitect View Post
    Hello & Salam semua...
    Hari nie saya baru register FXOpen broker, nak try test cuba tengok dulu best tak service dia..
    I also wanted to share some of my trading technique, and will be using this page as my journal start today with FXOpen.

    Harap-harap dapat juga belajar dari master2 forex disini..

    Cheers
    yup...turunkan la skill anda disini...mane tau berguna utk kite2 kat sini...welcome onboard bro...
    ...pERjaLaNaN kU maSiH jaUH...
    kita cuma musuh pengkhianat bangsa dan negara
    apatah lagi pengkhianat agama

  3. #3
    Intraday Master narutohot's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    free forex signal www.fxbom.com
    Posts
    367
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    -0.080
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    ya try saja bro, kalo sistem anda bagus share2 saja d forum

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    125
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Mana tuan tanah nie...??
    takde update ke?
    Takkan lepas bukak akaun je terus kena s.o?

    s.o = stop out.

    Aku dah familiar sangat dgn benda alah s.o ni... berkali-kali dah kena.
    Pakcikkayo
    :: Username kat atas tu salah taip ::
    :: tertinggal c ::

  5. #5
    In Profit nettsaver's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    214
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by pakikkayo View Post
    Mana tuan tanah nie...??
    takde update ke?
    Takkan lepas bukak akaun je terus kena s.o?

    s.o = stop out.

    Aku dah familiar sangat dgn benda alah s.o ni... berkali-kali dah kena.
    s.o - kalau mereka yang main forex memang dah familiar sangat.... tapi kepada mereka yang main forex tu pun tau jugak... lebih2 lagi kaum bukan Melayu ( eg ; India ). s.o tu maksudnya - son of........ Muthu s/o Ramasamy.... yang berubahnya cuma 'slash'........ terima kasih.

  6. #6
    Intraday Master mostwanted's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    482
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by nettsaver View Post
    s.o - kalau mereka yang main forex memang dah familiar sangat.... tapi kepada mereka yang main forex tu pun tau jugak... lebih2 lagi kaum bukan Melayu ( eg ; India ). s.o tu maksudnya - son of........ Muthu s/o Ramasamy.... yang berubahnya cuma 'slash'........ terima kasih.
    pndai ko nettsaver,aku plak so= stop operating.berenti jap memorex kalau dh kena.
    semoga succes slalu.amin..
    jom memorex dengan akaun micro:

    https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/A...x?Agent=130171

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us