BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.812$1.868

View Poll Results: Volleyball di Titiwangsa setiap minggu

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Setuju dan akan Hadir

    6 42.86%
  • Setuju dan tak pasti akan hadir

    6 42.86%
  • Tak setuju

    2 14.29%
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29

Thread: Aktiviti Sukan - VolleyBall di Titiwangsa

  1. #1
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    326
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default Aktiviti Sukan - VolleyBall di Titiwangsa

    Salam Sejahtera,

    Disini saya ingin mendapat respon anda yang berada di lembah kelang amnya dan KL khas nya.

    Cadangan

    Hari : Ahad
    Masa : 5.00pm-7.00pm

    Sekiranya respon dan kedatangan yang amat memberangsangkan, ianya akan dilakukan setiap minggu.

  2. #2
    FXMalay Supporter arialun's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Taiping, Bukit Subang & Shah Alam.
    Posts
    1,310
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.200
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Admin FXMalay View Post
    Salam Sejahtera,

    Disini saya ingin mendapat respon anda yang berada di lembah kelang amnya dan KL khas nya.

    Cadangan

    Hari : Ahad
    Masa : 5.00pm-7.00pm

    Sekiranya respon dan kedatangan yang amat memberangsangkan, ianya akan dilakukan setiap minggu.
    Aku 'ON'.
    Tangan dah gatal nih.. lama tak menampar bola...
    sm_upset toothy9

  3. #3
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    152
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Admin FXMalay View Post
    Salam Sejahtera,

    Disini saya ingin mendapat respon anda yang berada di lembah kelang amnya dan KL khas nya.

    Cadangan

    Hari : Ahad
    Masa : 5.00pm-7.00pm

    Sekiranya respon dan kedatangan yang amat memberangsangkan, ianya akan dilakukan setiap minggu.
    Perancangan yang amat baik.

    Lagi cantik jika tuan admin boleh beri 5usd kepada setiap ahli yang hadir.

    Catit kedatangan, seminggu sekali, sapa yang hadir sekali/bln dpt 5usd, 2x/bln dpt 10usd, 3x/bln dpt 15usd dan 4x/bln dapat 20usd + 5usd bonus.

    Hehehehe.

    Hanya melawak je, jangan marahh aaa tuan admin.

    toothy9

  4. #4
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    326
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by anuar View Post
    Perancangan yang amat baik.

    Lagi cantik jika tuan admin boleh beri 5usd kepada setiap ahli yang hadir.

    Catit kedatangan, seminggu sekali, sapa yang hadir sekali/bln dpt 5usd, 2x/bln dpt 10usd, 3x/bln dpt 15usd dan 4x/bln dapat 20usd + 5usd bonus.

    Hehehehe.

    Hanya melawak je, jangan marahh aaa tuan admin.

    toothy9
    apa kata collect 5usd dari ahli yang datang, ahli kan kaya raya.. banyak untung...


    sm_happy sm_happy sm_happy

  5. #5
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    152
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Admin FXMalay View Post
    apa kata collect 5usd dari ahli yang datang, ahli kan kaya raya.. banyak untung...


    sm_happy sm_happy sm_happy
    Ini pun ada bagus gak saya rasa (pendapat bos tu).

    Kalau cam saya ni yg x kaya2 lg ni, ntah le leh smpai ke tak kat tempat bolling boy tu.

    kalau gi/smpai pon, intai2 je le dr jauh, sogan nak bertemu mata ngan rakan2 yg kaya raya tu.

    heheheh

    toothy9

  6. #6
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    326
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by anuar View Post
    Ini pun ada bagus gak saya rasa (pendapat bos tu).

    Kalau cam saya ni yg x kaya2 lg ni, ntah le leh smpai ke tak kat tempat bolling boy tu.

    kalau gi/smpai pon, intai2 je le dr jauh, sogan nak bertemu mata ngan rakan2 yg kaya raya tu.

    heheheh

    toothy9
    kat selayang tak malu pun...........

    sm_win

  7. #7
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalau menang dapat hadiah tak? kot-kot boleh masuk 25 usd lagi ke (tapi takleh withdraw). Hanye untuk tambah margin ok ke?
    Is Cookin!!!

  8. #8
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,297
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 55 Times in 31 Posts
    Quote Originally Posted by TheRock View Post
    kalau menang dapat hadiah tak? kot-kot boleh masuk 25 usd lagi ke (tapi takleh withdraw). Hanye untuk tambah margin ok ke?
    takde kena mengena ngan menang atau kalah....

    Tujuannya mengeratkan silaturahim dan juga menyihatkan badan

  9. #9
    In Profit
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    134
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by suremasyuq View Post
    takde kena mengena ngan menang atau kalah....

    Tujuannya mengeratkan silaturahim dan juga menyihatkan badan
    Smua mintak benefit tambahan dr bos.

    Tu le... bos ni baik sangat.

    Pe kata... bos buka trade bru, "CADANGAN2 BENEFIT2 BARU2"

    HWHEHEHE.

    sm_happy
    toothy9 toothy9 toothy9

  10. #10
    FXMalay Supporter arialun's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Taiping, Bukit Subang & Shah Alam.
    Posts
    1,310
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.200
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Admin,

    Apa citer, senyap je threat ni?
    Asyik-asyik layan 'meta trader' je... jom le breakaway kejap layan Volleyball lak...

  11. #11
    In Profit braveheart's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    171
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Jom!! Volleyball! jari aku ni dah naik miang nak spike, klau x jari ni dok asyik clik buy sell buy sell ja, untung x juga

  12. #12
    In Profit Ejal_Kronik's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Old Trafford + Putrajaya + Klate
    Posts
    119
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sunyi sepi jer sini..jom armen voleyball..dah lama giler tak men ni,....leh jumping lagi ker tak aku ni..heheheh

  13. #13
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,297
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 55 Times in 31 Posts
    Berapa ramai yang nak main ni?

    kalau 2-3 org , rugi jer booking court

    aku nak paling kurang 10org (ahli forum) yg confirm nak mai

    selebihnya boleh ajak kekawan yg lain


    dah ada baru boleh booking every week

  14. #14
    In Profit rezekiforex's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    174
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by suremasyuq View Post
    Berapa ramai yang nak main ni?

    kalau 2-3 org , rugi jer booking court

    aku nak paling kurang 10org (ahli forum) yg confirm nak mai

    selebihnya boleh ajak kekawan yg lain


    dah ada baru boleh booking every week
    kalau le mesia ni dekat, dah pasti aku join, huhuhu

    P/S: rasa dah 4 tahun aku dah tak main vlyball

  15. #15
    Bullish acuwan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    54
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    laaaaaaa sama laa saya lama tak main gak.............

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us