Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29

Thread: mrl5001

  1. #16
    Piplet
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    7
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    istilah team work tidak ada dalam trading, ia lebih merupakan solo player
    kenapa kata begitu, ? saya trade bersama kawan kawan dalam kumpulan berkongsi maklumat, bukan ke team work namanya ?

  2. #17
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,244
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by itrade View Post
    kenapa kata begitu, ? saya trade bersama kawan kawan dalam kumpulan berkongsi maklumat, bukan ke team work namanya ?
    yang pilih pair dan lot order saper? yang tekan butang mouse masuk order tu saper? team work? setakat kongsi maklumat, bukan team work bila keputusan akhir trader tu sendiri yg buat .. huhuhu
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  3. #18
    In Profit mrl5001's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Selangor, Malaysia
    Posts
    114
    FXO Shares
    2
    FXO Bonus
    2.638
    Thanks
    11
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Default

    teamwork yang ada dalam trading datang dari indicators, fibonacci levels dan system yang telah diuji berulang ulang kali, bukan dari manusia,

    Past performance does not guarantee future performance No "safe" system has ever been devised yet
    THERE R MANY MARKET U CAN TRADE, BUT I TRADE THE LARGEST IN THE WORLD

  4. #19
    In Profit mrl5001's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Selangor, Malaysia
    Posts
    114
    FXO Shares
    2
    FXO Bonus
    2.638
    Thanks
    11
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Default

    salah satu trading robot yang saya gunakan mengambil kesempatan trending adalah dengan menggunakan grid. purata hasil tuaian sekitar 6-7% sebulan. tahun ini sehingga kini 79% keuntonganClick image for larger version. 

Name:	grid system2013.jpg 
Views:	3 
Size:	243.2 KB 
ID:	37636

    - - - Updated - - -

    - - - Updated - - -

    telah guna robot ini sejak 2010 hingga sekarang
    Last edited by mrl5001; 12-25-2013 at 12:56 AM. Reason: duplicate

    Past performance does not guarantee future performance No "safe" system has ever been devised yet
    THERE R MANY MARKET U CAN TRADE, BUT I TRADE THE LARGEST IN THE WORLD

  5. #20
    In Profit mrl5001's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Selangor, Malaysia
    Posts
    114
    FXO Shares
    2
    FXO Bonus
    2.638
    Thanks
    11
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Default

    lagi satu kaedah trading yang saya gunakan berdasarkan price action dengan logic
    Click image for larger version. 

Name:	trend and.jpg 
Views:	3 
Size:	139.2 KB 
ID:	37763

    jumpa lagi di tahun 2014

    Past performance does not guarantee future performance No "safe" system has ever been devised yet
    THERE R MANY MARKET U CAN TRADE, BUT I TRADE THE LARGEST IN THE WORLD

  6. #21
    In Profit mrl5001's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Selangor, Malaysia
    Posts
    114
    FXO Shares
    2
    FXO Bonus
    2.638
    Thanks
    11
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Default

    french and german PMI news realease at 4pm and 4.30pm malaysian time.leading indicator of economic health - businesses react quickly to market conditions, and their purchasing managers hold perhaps the most current and relevant insight into the company's view of the economy.

    Past performance does not guarantee future performance No "safe" system has ever been devised yet
    THERE R MANY MARKET U CAN TRADE, BUT I TRADE THE LARGEST IN THE WORLD

  7. #22
    Piplet
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    7
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    trading robot yang saya gunakan
    en mrl5001, bagaimana saya nak dapatkan trading robot yang berkenaan dan apa syarat syarat nya?

  8. #23
    In Profit mrl5001's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Selangor, Malaysia
    Posts
    114
    FXO Shares
    2
    FXO Bonus
    2.638
    Thanks
    11
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Default

    datang ke dolah hari jumaat malam sabtu, kita kenal kenal dahulu, sembang sembang sambil makan minum disana. kami disini tak gigit orang

    Past performance does not guarantee future performance No "safe" system has ever been devised yet
    THERE R MANY MARKET U CAN TRADE, BUT I TRADE THE LARGEST IN THE WORLD

  9. #24
    In Profit mrl5001's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Selangor, Malaysia
    Posts
    114
    FXO Shares
    2
    FXO Bonus
    2.638
    Thanks
    11
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Default

    Click image for larger version. 

Name:	t5001.jpg 
Views:	0 
Size:	238.2 KB 
ID:	40295
    kenaikan eur/usd diawal febuary pada harga 1.3477 sehingga semalam kini terkandas satu post yang gagal mencapai tp nya. post yang terkandas ini berada di 1.3672 dengan tp nya pada 1.3697.

    sekarang menunggu sekiranya harga turun ke arah 1.3575 untuk tindakan susulan. sekarang waktu terminal jam03.55 12/02/2014

    Past performance does not guarantee future performance No "safe" system has ever been devised yet
    THERE R MANY MARKET U CAN TRADE, BUT I TRADE THE LARGEST IN THE WORLD

  10. #25
    In Profit mrl5001's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Selangor, Malaysia
    Posts
    114
    FXO Shares
    2
    FXO Bonus
    2.638
    Thanks
    11
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Default

    bagi mereka yang memahami concept OPM (other people's money) lebih lebih lagi yang telah mempunyai e-wallet anda suka atau tidak sudah layak menjadi agent dan berpotensi membina NAV(net asset value) yang seperti agent agent amanah saham. tak payah ambil exam pun! kontrak pun tak expired.

    concept ini tidak sesuai untuk mereka yang ketagih nak trade samada untuk diri sendiri atau akaun orang lain kita "tolong" trade kan.

    jumpa di dolah malam nanti

    Past performance does not guarantee future performance No "safe" system has ever been devised yet
    THERE R MANY MARKET U CAN TRADE, BUT I TRADE THE LARGEST IN THE WORLD

  11. #26
    In Profit mrl5001's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Selangor, Malaysia
    Posts
    114
    FXO Shares
    2
    FXO Bonus
    2.638
    Thanks
    11
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Default

    pulangan dari akauan pamm lebih baik dari pelaburan asb

    Click image for larger version. 

Name:	pamm.jpg 
Views:	6 
Size:	303.5 KB 
ID:	40514

    Past performance does not guarantee future performance No "safe" system has ever been devised yet
    THERE R MANY MARKET U CAN TRADE, BUT I TRADE THE LARGEST IN THE WORLD

  12. #27
    Piplet
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    7
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    terima kasih diatas bimbingan serta tunjuk ajar dari en ramli minggu lepas. banyak yang saya pelajari, terima kasih sekali lagi

  13. #28
    In Profit mrl5001's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Selangor, Malaysia
    Posts
    114
    FXO Shares
    2
    FXO Bonus
    2.638
    Thanks
    11
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Default

    kepada mereka yang selalu mengalami s.o. dalam perdagangan mereka, dan ingin menggunakan perdagangan secara automasi (ea) datang berjumpa dengan saya di restoran abdullah pada hari jumaat malam sabtu di selayang. modal untuk ea ini sekurang kurangnya 100usd dalam akaun trade micro. 10K untuk standard.

    pemberian ea ini bukan percuma dan saya tidak juga menjual, cuma bersyarat

    tujuan berjumpa bersemuka begini rasanya lebih mesra dan jelas dan dapat mengenali seseorang dengan lebih rapat lagi.

    lagi pun ramai antara kamu semua dah belajar macam macam teknik trading dari trending ke break out, pull back dan rebounce, sideway market dan macam macam lagi taknik yang saya tak pernah dengar pun ada.

    Past performance does not guarantee future performance No "safe" system has ever been devised yet
    THERE R MANY MARKET U CAN TRADE, BUT I TRADE THE LARGEST IN THE WORLD

  14. #29
    In Profit mrl5001's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Selangor, Malaysia
    Posts
    114
    FXO Shares
    2
    FXO Bonus
    2.638
    Thanks
    11
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Default

    kisah yang menarik buat renongan semua di you tube.

    http://www.youtube.com/watch?v=4drSR3hwj4M

    Past performance does not guarantee future performance No "safe" system has ever been devised yet
    THERE R MANY MARKET U CAN TRADE, BUT I TRADE THE LARGEST IN THE WORLD

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us