BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.7958$1.8513
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: Pejabat fxegpt?

  1. #1
    In Profit braveheart's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    171
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Pejabat fxegpt?

    Tuan support,
    Saya ingin tahu adakah fxmalay mempunyai pejabat di Malaysia? dan bagaimana pula dengan fxegypt? Klau ada di mana?

  2. #2
    Bullish
    Join Date
    May 2007
    Location
    Computer
    Posts
    50
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by braveheart View Post
    Tuan support,
    Saya ingin tahu adakah fxmalay mempunyai pejabat di Malaysia? dan bagaimana pula dengan fxegypt? Klau ada di mana?
    Wohoo soklan..
    tuh kene diorg kene jawap laa..

    bagi aku x kesah ada ofis ke tak.. janji aku invest.. aku dpt untung.. janji aku withdraw dapat.. semuanya semudah 1, 2, 3..

    neh bukan investment @ hyip..

  3. #3
    Bullish
    Join Date
    May 2007
    Location
    Computer
    Posts
    50
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Sorry to said..

    bro nak trade juta2 ke bro ? soklan perh.. bukan main lagi..

    kalau nak trade juta2 no problem soalan pelbagai.. kalau betul nak trade juta2.. jangan biarkan fund $0.00

    hehee.. neh kalau aku jadi admin.. mo botak kepala nak jawap soklan ko sorg jek.. kekekee..

    Make it's simple is better than make it's complicated..

    betul ke aku punye english neh.. ke barai ? kekekee..
    Last edited by mohdligat; 05-24-2007 at 05:37 PM.

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    152
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by braveheart View Post
    Tuan support,
    Saya ingin tahu adakah fxmalay mempunyai pejabat di Malaysia? dan bagaimana pula dengan fxegypt? Klau ada di mana?
    Saya sangat setuju dengan soalan bos tu.

    Ini adalah persediaan kita jika terjadi apa-apa hal dimasa akan datang.

    Jika boleh, dapatkan sekali alamat rumah tuan support & juga tuan admin untuk fxmalay ni.

    Saya harap, kita sesama jangan pandang remeh tentang perkara ini.

    Ringkas, Logik, Praktikal dan Padat soalan Bos ni.

    Saya sendiri tidak pernah terfikir tentang soalan yg amat penting ni.

    Tq.

    baby

  5. #5
    Denis Peganov, FXOpen Development Director cool user FXOpen Manager's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    On the moon
    Posts
    11,117
    FXO Shares
    58
    FXO Bonus
    470.989
    Thanks
    48
    Thanked 474 Times in 186 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by braveheart View Post
    Tuan support,
    Saya ingin tahu adakah fxmalay mempunyai pejabat di Malaysia? dan bagaimana pula dengan fxegypt? Klau ada di mana?
    kepada pelanggan yg di hormati, untuk lokasi office anda boleh lihat di url: www.beaverheadfinancial.com. Pihak kami dalam perancangan untuk membuka pejabat untuk FXMalay dan juga Akademik FOREX di Kuala Lumpur dlm 3 bulan lagi. Dengan itu, pihak kami berharap segala persoalan dan ketakutan yang membelenggu akan hilang. Terima kasih kerana berminat untuk menyertai kami. Semoga berjaya dan selamat trade. Manager

  6. #6
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    152
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by FX Egypt Manager View Post
    kepada pelanggan yg di hormati, untuk lokasi office anda boleh lihat di url: www.beaverheadfinancial.com. Pihak kami dalam perancangan untuk membuka pejabat untuk FXMalay dan juga Akademik FOREX di Kuala Lumpur dlm 3 bulan lagi. Dengan itu, pihak kami berharap segala persoalan dan ketakutan yang membelenggu akan hilang. Terima kasih kerana berminat untuk menyertai kami. Semoga berjaya dan selamat trade. Manager
    Terima kasih tuan admin diatas sesegeranya memberi penjelasan.

    Diharap smua forumer bergembira mendegar berita akan adanya office fx di KL dlm masa 3 bulan lagi.

    Tq.

    toothy9

  7. #7
    Bullish
    Join Date
    May 2007
    Location
    Computer
    Posts
    50
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Aku rasa cam lawak pulak korang neh..

    nape x mintak MV / NF alamat diorg semua tuh ?

    bila malay nak sangat mintak alamat.. neh laa perangai orang kita.. ntah bila nak maju aku tatau..

    otai Forex lain pon tade tanye soklan camginih..

  8. #8
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,297
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 55 Times in 31 Posts
    Manager dah pandai berbahasa Melayu tu...

  9. #9
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    152
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by suremasyuq View Post
    Manager dah pandai berbahasa Melayu tu...

    hehehe...

    tu yg saya mushkilkan tu,

    cepat btul dia blajau bahasa melayu,

    mungkin kat sana ada kursus bahasa melayu jugak kot,

    walaubagaimanapun, saya nak ucapkan tahniah le kat dia,

    ini macam... lagi senang le kita nak berurusan ngan dia.

    patutle itu ari saya antau email dlm bahasa melayu, dia leh slumber je jawap, saya sesaja je nak test dia, leh jawap ke x...

    hehehe.

    tahniah tahniah tahniah.

    toothy9

  10. #10
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    130
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    manager ni orang mesia kut: tak kan fxmalay tu manager fxegypt pla: maybe ada jurubahasanya kut....

  11. #11
    In Profit braveheart's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    171
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Mesti la ada perwakilan org malaysia kat fxegpyt, mcm jugak broker2 lain, tnya dlm bahasa malayupun, dia ada ambil staf melayu utk jwb soalan. Indon pun ada.

    Anyway TQ admin.
    Ni dia alamat aku copy from alamat yg Tuan Admin bg. utk pengetahuan kita bersama. Tu dia Victoria tu, jauh tu....rupanya Egpyt pun kire partner dia..

    Seychelles, Mahe, Victoria,
    306 Victoria House
    Phone: +41-435-00-2588
    E-mail: [email protected]


    Partners



    EGYPT

    FxConsult LLC
    FXConsult was established in 2005 and become one of the best trading academise in region.

    FXConsult propose for you different FOREX trading courses. Complete the course and begin to work with different market tools on FOREX market.

    Cairo, Mohandessin,
    El Kods El Sharief 54
    Phone: +202-345-8818
    +202-346-5797
    E-mail: [email protected]
    www: http://fxegypt.com

  12. #12
    In Profit braveheart's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    171
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ada lagi persoalan untuk Tuan Admin/Manager;
    Boleh tahu siapakah nama org no1, dalam fxegyt & fxmalay?
    Dan lagi boleh tahu serba sedikit latar belakang mereka ini?

    Yela, klau kita tgok filem pun, kita nak tahu siapa Director dia? Yusof Haslam ka? Ahmad Idham ka? Afdlin Shauki ka? Then, baru la sedap tgok filem, hehehe

  13. #13
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    130
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sokong la dengan bro braveheart

    bernas lagi muna_sabah...

  14. #14
    Bullish
    Join Date
    May 2007
    Location
    Computer
    Posts
    50
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by braveheart View Post
    Ada lagi persoalan untuk Tuan Admin/Manager;
    Boleh tahu siapakah nama org no1, dalam fxegyt & fxmalay?
    Dan lagi boleh tahu serba sedikit latar belakang mereka ini?

    Yela, klau kita tgok filem pun, kita nak tahu siapa Director dia? Yusof Haslam ka? Ahmad Idham ka? Afdlin Shauki ka? Then, baru la sedap tgok filem, hehehe
    Bro.. nak nengok filem laen..

    oke firstly aku tanya ko balek dulu sblm admin jawap..

    soalan ko wajib jawab dulu

    1. ko ada main kat BROKER lain ? jika ada nyatakan

    jawap dulu soklan 1st tuh.. dah jawap soalan lain akan menyusul..

    to admin :: jangan bagi jawapan dulu.. aku nak beta sat..

  15. #15
    Piplet
    Join Date
    May 2007
    Posts
    8
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    hwuakakaka kaki beta rupanya ko ustaz ligat kekeke

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us