FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Results 1 to 4 of 4

Thread: MT4 won't connect on my Windows phone

  1. #1
    Bullish
    Join Date
    May 2013
    Posts
    90
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    3.320
    Thanks
    5
    Thanked 13 Times in 13 Posts

    Default MT4 won't connect on my Windows phone

    I recently downloaded and installed the FXopen Mt4 mobile version for my Windows mobile (HTC Herald Pocket Pc) but it doesn't connet and i haven't been able to use it since i bought it... is there any special way of connecting this mobile version?

  2. #2
    Intraday Master
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    395
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    4.818
    Thanks
    3
    Thanked 21 Times in 19 Posts

    Default

    if installation was successful then the problem is with the net connection is that either slow ? are you using mobile internet or wifi?

  3. #3
    Intraday Master
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Ivory Coast, Abidjan
    Posts
    431
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.420
    Thanks
    40
    Thanked 33 Times in 29 Posts

    Default

    I tried and install MT4 on my home laptop but i have been required a server name and a password. Honestly it is the first time i see those details downloading MT4. So i haven't be able to achieve that task. Can somebody give me a hand ?

  4. #4
    Bullish
    Join Date
    May 2013
    Posts
    90
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    3.320
    Thanks
    5
    Thanked 13 Times in 13 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by CPA View Post
    I tried and install MT4 on my home laptop but i have been required a server name and a password. Honestly it is the first time i see those details downloading MT4. So i haven't be able to achieve that task. Can somebody give me a hand ?
    when you try to install MT4 on your laptop or desktop computer and it is requesting for a server name, it is mostly because of slow internet connection. i once experienced that problem, i was eventually able to download it when my internet connection was very fast... if you have a fast internet connection, it won't require a server name or a password, it will start downloading automatically.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2020 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us