BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8495$1.9067
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36

Thread: Azam or Target anda dlm duniA FOREX for 2008

  1. #1
    Elder Analyst bizonline's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beautiful Malaysia
    Posts
    571
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up Azam or Target anda dlm duniA FOREX for 2008

    Assalamualaikum utk semua FXMalay Traders!!!

    Permulaan tahun baru 2008 amat memberangsangkan...market kembali cergas as usual. Tahun 2007, banyak memberikan pengalaman yg menarik, suka duka, keuntungan berlipat ganda, lossessm_upset dan berbagai issue yg dapat kita simpulkan sebagai pengalaman yg mengajar kita utk lebih berhati2 and lebih banyak berSABAR.

    Berikan napas baru kat semangat kita utk teruskan usaha dlm dunia FOREX dgn lebih kuat..azam 2008 ni, kawan harap semua kekawan n traders2 dapat amik segala pengajaran tahun 2007 sebagai ingatan..dan berikan ruang utk tahun 2008 utk kita maju kedepan. InsyaALLAH!...

    Semoga kita semua diberkati dan mendapat berkat dgn rezeki yg halal...

    p/s: Kawan harap kekawan dapat kongsikan AZAm utk tahun nie disini dan juga suka duka tahun 2007 anda...salams!!!! sm_cool
    Regards,

    BizonL|ne

    Wish to trade FOREX with us? pls click here

  2. #2
    Intraday Master vaksin's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    321
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Target aku nk berganda-gandakan modal permulaan..

    jadikan 10 X ganda cun lah
    Proud member of Komuniti Kayaraya

  3. #3
    Piplet epulita's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wink

    Quote Originally Posted by bizonline View Post
    Assalamualaikum utk semua FXMalay Traders!!!

    Permulaan tahun baru 2008 amat memberangsangkan...market kembali cergas as usual. Tahun 2007, banyak memberikan pengalaman yg menarik, suka duka, keuntungan berlipat ganda, lossessm_upset dan berbagai issue yg dapat kita simpulkan sebagai pengalaman yg mengajar kita utk lebih berhati2 and lebih banyak berSABAR.

    Berikan napas baru kat semangat kita utk teruskan usaha dlm dunia FOREX dgn lebih kuat..azam 2008 ni, kawan harap semua kekawan n traders2 dapat amik segala pengajaran tahun 2007 sebagai ingatan..dan berikan ruang utk tahun 2008 utk kita maju kedepan. InsyaALLAH!...

    Semoga kita semua diberkati dan mendapat berkat dgn rezeki yg halal...

    p/s: Kawan harap kekawan dapat kongsikan AZAm utk tahun nie disini dan juga suka duka tahun 2007 anda...salams!!!! sm_cool

    azam aku tahun ni lebih kuarang kawan2 gak ......
    usaha gandakan apa uang dah ada dlm akaun aku,utk tahun 2007 memang banyak menberi aku pedoman utk tahun 2008 yang baru bermula ni....
    marilah kita ceriakan FXMmalay ni dengan profit setaip hari

  4. #4
    Piplet azriff's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    23
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Azam aku lak adalah untuk study betul2 pattern pairs yang ada. I'allah awal tahun nie join sikit-sikit dulu sebelum topup modal banyak sikit.
    "Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari"3dblob sm_happy toothy9 sm_cool

  5. #5
    Intraday Master maerol's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    389
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.002
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    azam tahun ni ... profit 10% sebulan pun dah cukup.

  6. #6
    Elder Analyst bizonline's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beautiful Malaysia
    Posts
    571
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    WAh!! camtu laa kekawan azam yg sentiasa +ve dgn Forex....tak mudah mengalah dan tak mudah putus asa! setiap kekalahan tu adalah pengajaran utk kita maju kedepan. Turun naik dlm forex sudah menjadi lumrah perniagaan...tak kira apa jua business yg kita ceburi, yg penting cara kita mengatasi semua tu dan jadikan ia landasan utk kita sentiasa membuahkan pips/profit.
    Kepada yg masih cuba memahami pergerakkan indi2...berikan tumpuan pada satu indi dah cuba selami bagaimana cara ia bekerja. Cuba buat penilaian dan postkan trade mengikut keyakinan diri dan bukan dari ulasan/pendapat org lain. Dari situ kita lebih cepat mastering indi2 yg menjadi rujukan dlm dunia FOREX...Selamat Memorex utk Tahun 2008!!! Salams!
    Regards,

    BizonL|ne

    Wish to trade FOREX with us? pls click here

  7. #7
    Intraday Master vaksin's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    321
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by maerol View Post
    azam tahun ni ... profit 10% sebulan pun dah cukup.
    target yg realistic cuma kena disiplin n jgn putus asa..!
    Proud member of Komuniti Kayaraya

  8. #8
    In Profit yanshinoda's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat, Senggarang
    Posts
    240
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    azam aku yang pertama macam tahun lepas-lepas jugak terus nak terus beribadah, berdoa, berusaha dan tawakal....
    azam aku yang ke 2 nak terus blajo pasal forex ni sampai bile-bile, aku tak kan jemu selagi aku tak bejaya....
    azam yang ke 3 aku nak bukak acct micro trade sampai dapat modal bukak acct strd, trade lagi sampai aku dapat langsaikan utang semue, trade lagi sampai aku senang trade lagi sampai aku boleh tolong orang, trade lagi sampai bile-bile....
    yang 3 plak dah tak ade lah, tak tahu lah kalo dah bulan 3 ke 4 ade azam baru plak...
    wat mase ni azam petame ang ke 2 dah berjalan ang lancar

  9. #9
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    huhu.. azam aku lebih kurang cam yanshinoda jek..
    pehtu nak + anak sorang lagik... yg sorang ni pun dah besar..
    huhu.. die nak adik... Insya Allah..
    then .. perbaiki amal ibadah mane-mane yg lompong tu.. huhu.. insafnye aku...

  10. #10
    Elder Analyst bizonline's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beautiful Malaysia
    Posts
    571
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by braderped View Post
    huhu.. azam aku lebih kurang cam yanshinoda jek..
    pehtu nak + anak sorang lagik... yg sorang ni pun dah besar..
    huhu.. die nak adik... Insya Allah..
    then .. perbaiki amal ibadah mane-mane yg lompong tu.. huhu.. insafnye aku...
    Bro braderped..kena limited laa tumpuan kat FOREX kalau nak tambah ahli baru dlm keluarga...hihihihi! kan asyik dok depan pc...takde masa lak utk lain2 activity...sm_cool

    Alahamdulilah! pemikiran yg +ve...sm_smile
    Regards,

    BizonL|ne

    Wish to trade FOREX with us? pls click here

  11. #11
    Elder Analyst mrfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    depan PC
    Posts
    506
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bizonline View Post
    Bro braderped..kena limited laa tumpuan kat FOREX kalau nak tambah ahli baru dlm keluarga...hihihihi! kan asyik dok depan pc...takde masa lak utk lain2 activity...sm_cool

    Alahamdulilah! pemikiran yg +ve...sm_smile
    aku nak anak gak...tp aku lom kaaween...camne..
    sedeynya ati ini...huhuhu

    ar...aku plak berazam utk jd lebih baik dri taun2 lepas....(+ve)...
    tang trade plak,aku nak dpt pip lg bnyak gila2 dri sblum2 ni..sm_win
    ..::Free USD$100+USD$25..FxMALAY::..
    sm_cool ..::Basic For Newbie+Simple Profit Technicque::..sm_cool




    sm_win "money is not everything but everything needs money"sm_win [/I]

  12. #12
    Elder Analyst bizonline's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beautiful Malaysia
    Posts
    571
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Mana2 pun..USAHA TANGGA KEJAYAAN!!!! takde usaha, kita takkan kemana...kan kan kan.
    Regards,

    BizonL|ne

    Wish to trade FOREX with us? pls click here

  13. #13
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    azam aku tahun ni nak recover loss tahun lepas....
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  14. #14
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mrfx View Post
    aku nak anak gak...tp aku lom kaaween...camne..
    sedeynya ati ini...huhuhu
    kao azam la tahun ni nak khawen... musti end of this year ko dah dapat calon punye la..
    eheh..

    sabar... kalo dah ade jodoh kao tu tak kemane... huhu...

  15. #15
    Piplet
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salaam dari Uncle Sam,

    Bagus sungguh azam kalian. Right on the track!. This is my third year in forex. 2007 was quite a good year. Made some bucks. Harap-harap tahun ni lagi ceria!

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us