BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8388$1.8957
Results 1 to 8 of 8

Thread: Guna maybank2u utk 2 acc berlainan

  1. #1
    In Profit lilbro16's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat
    Posts
    209
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Guna maybank2u utk 2 acc berlainan

    Sy ada akaun ngan Fxopen dah so kwn sy br nak join tp x de maybank2u utk melakukan deposit...

    blhkah sy melakukan deposit utk beliau menggunakan maybank2u sy???

  2. #2
    In Profit
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    164
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lilbro16 View Post
    Sy ada akaun ngan Fxopen dah so kwn sy br nak join tp x de maybank2u utk melakukan deposit...

    blhkah sy melakukan deposit utk beliau menggunakan maybank2u sy???
    boley...janji duit tu ditrima fxmalay,n bukti,n no acc fx penerima..

  3. #3
    In Profit jaih's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kompomkan ngan support fxmalay ..aku takut nanti bila nak request withdraw prob..so better seperate m2u ...lgpun apa salahnya bukak m2u heheh

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    164
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by jaih View Post
    kompomkan ngan support fxmalay ..aku takut nanti bila nak request withdraw prob..so better seperate m2u ...lgpun apa salahnya bukak m2u heheh
    aku dah penah wat...member aku yg bankinkan(transfer) untuk aku,sbb acc aku time tu kena suspend(silap password,xprasan capslock on)...nnti aku kompomkan balik,tapi selagi xde berlaku pertindihan 'request' terhadap payment yg sama,mmg fxmalay xde masalah untk aprovekan payment tersebet...pape pon,2hb baru leh buat depo n wthdrw...
    Last edited by murahrezki; 01-01-2008 at 06:08 AM.

  5. #5
    In Profit jackarse316's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ermm m2u ni charge brp ye kalo nak transfer??

  6. #6
    In Profit
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    164
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    xde charge...free..guna maybank2u mmg free....cepat,mudah,flexible...

  7. #7
    In Profit jackarse316's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bkn ade counter charge ke?? boleh tak korg ajar bgmn nak tranfer g fxopen.. step by step.. paham2 la bdk br bljr.. risau la nak transfer.. takut slh trnsfer.. dh la duit ciput.. heh..

  8. #8
    In Profit
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    164
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    counter charge?rasanya xde...kalo guna counter deposit baru depa charge,komisen katanya..ntah la...tapi kalo guna maybank2u ni,mmg xde charge apa2...flexible...aku rekemen la kalo ko nk guna perhikmatan ni,bukan ni je,sume internetbanking yg ada.....

    kalo bab nk transfer masuk dlm fxopen tu,camni,fxopen=fxmalay,cume ada malay sbb org kita,org malaysia sndiri yg orgenaise @ manage perihal deposit,wthraw,support(bahasa malaysia,sng phm),buka acc ape sume tu,fxopen ni telah bahagikan tugas yg diorg pikul kat org2 malaysia,indo pon ada(fxindo.com kalo x silap),egypt(fxegypt.com),etc...so,kalo nak wat deposit(masuk modal dlm acc forex kita),kita yg kat malaysia ni,senang kalo depo kat fxmalay, ni link dia

    http://www.suremasyuq.com/local/local.htm

    atau
    http://fxmalay.com/DepositWithdrawal.aspx


    adakah saya menjawab soklan?...kalo salah,tolong betol kan...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us