BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8467$1.9038
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Segmen Jangan Ketawa

  1. #1
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking Segmen Jangan Ketawa

    Rehatkan minda anda sambil memoreks...


  2. #2
    Elder Analyst mrfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    depan PC
    Posts
    506
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by braderped View Post
    Rehatkan minda anda sambil memoreks...

    hoh!!???
    ..::Free USD$100+USD$25..FxMALAY::..
    sm_cool ..::Basic For Newbie+Simple Profit Technicque::..sm_cool




    sm_win "money is not everything but everything needs money"sm_win [/I]

  3. #3
    pissboy
    Guest

    Default

    wakss....
    perut balon its real...
    or redesign...???

  4. #4
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    kekekke....ada plak yg bukak section jangan ketawa.....baca tajuk section je aku dah tersengih...seb baik blum ketawa lagi....

    p/s: apa beza ketawa ngan gelak...
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  5. #5
    Intraday Master hatisenang's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Menumbok-Sabah-Malaysia
    Posts
    426
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Jangan sampai ada yang bukak thread JANGAN MENANGIS pulak nanti.. hehehe. Selamat Tahun Baru 2008.
    Jurnal "Trade Cara Mudah Tapi Susah Nak Terangkan" JOURNAL CLOSED -08/08/08

    StocHasTic - Simple Happy Tool
    Jom FOREX with fxOpen
    MyForexBlog
    Trial Private System

  6. #6
    Elder Analyst mrfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    depan PC
    Posts
    506
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lord View Post
    kekekke....ada plak yg bukak section jangan ketawa.....baca tajuk section je aku dah tersengih...seb baik blum ketawa lagi....

    p/s: apa beza ketawa ngan gelak...
    beza???
    Ketawa = Gelak y sopan.
    Gelak = Ketawa y Tak sopan.
    toothy9
    ..::Free USD$100+USD$25..FxMALAY::..
    sm_cool ..::Basic For Newbie+Simple Profit Technicque::..sm_cool




    sm_win "money is not everything but everything needs money"sm_win [/I]

  7. #7
    Intraday Master granpa's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ..pahang..JB..lumut..SANDAKAN..
    Posts
    399
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tread jangan ketawa takde ke yg nak bukak?
    ...pERjaLaNaN kU maSiH jaUH...
    kita cuma musuh pengkhianat bangsa dan negara
    apatah lagi pengkhianat agama

  8. #8
    FXMalay Supporter arialun's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Taiping, Bukit Subang & Shah Alam.
    Posts
    1,310
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.200
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default


  9. #9
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    muahaha..
    tak pening ke penguin tu bau kumbahan?

  10. #10
    In Profit jackarse316's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    haha.. rase terhina diri ini yg buncit... hehe

  11. #11
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    T-Shirt PUMA Murah... barang rampasan kastam RM10.00 aje..

    Nak Upload Imej ? http://www.imagecave.com

    Ingin mengabadikan hari bahagia anda dengan khidmat kami?

  12. #12
    Intraday Master granpa's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ..pahang..JB..lumut..SANDAKAN..
    Posts
    399
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ada sorang duda anak 2 yang tinggal di sebuah kampung.. Duda ni nama
    dia Amat. Amat ni dah 3 tahun menduda hi.. setelah kematian isterinya.

    Pada satu hari , Amat yang dah lama kesepian terfikir kenapakah dia
    tidak mencari pengganti arwah isterinya, ada jugak yang akan menjaga
    dirinya nanti, fikirnya lagi. Amat pun cuba la merisik-risik dengan
    kekawannya, manala tau kekawannya ada calon yg sesuai.

    Usin, kawan karibnya yang mendengar berita itu segera datang berjumpa
    dengan Amat kerana dia ada calon yg sesuai untuk Amat. Amat sungguh
    gembira bila mengetahui calon yang Usin nak rekomenkan adalah janda
    18 thn. Beria-ia benar Usin supaya Amat menerima pilihannya.

    "Nak ke dia kat aku yg dah tua ni , Sin ??" tanya Amat.

    "Kau tu pun bukannya tua sangat Mat, baru 36 thn, rupa pun hensem
    lagi apa!" kata Usin membodek Amat. "Tapi....kalau aku boleh
    jalankan, boleh tak kau bagi aku pinjamkan RM500 ?? Aku nak pakai
    duit la.." kata Usin lagi.

    "Jangankan RM500, RM1000 pun aku boleh bagi kalau betul kau boleh
    jalankan.. tak payah pinjam" kata Amat tanpa berfikir panjang. Usin
    pun segera berlalu dengan gembira bila memikirkan janji Amat.

    "Kau tak payah susah2, semua aku uruskan, kau tau siap" janji Usin
    kepada Amat.

    Dipendekkan cerita tiba la hari yang ditunggu2 oleh Amat, hari dimana
    dia akan disatukan dengan isterinya yang baru, Leha nama bakal isteri
    Amat. Hari tu Amat sungguh segak dengan pakaian untuk upacara akad
    nikah dengan Usin disebelah sebagai pengapit yang memanjang tersenyum
    setelah koceknya berisi wang RM500 pemberian Amat.

    Amat segera terbayangkan saat2 indah yang bakal dilalui bersama
    isteri barunya nanti. Sampai saja di rumah pengantin perempuan, Amat
    disambut meriah siap dengan paluan kompang lagi. Para tetamu
    menyambut Amat dengan senyum lebar.

    Siap sahaja majlis akad nikah , tiba la masa yang dinanti2 oleh Amat,
    iaitu untuk bertemu dengan isterinya. Amat pun dijemput untuk masuk
    ke dalam bilik pengantin untuk upacara membatalkan air sembahyang.

    Tapi alangkah terkejutnya Amat bila didapati seorang perempuan tua
    yang layak digelar nenek sedang menantinya dengan senyuman yang
    sungguh menggoda. Amat mulanya merasakan itu hanyala satu gurauan
    dari pihak pengantin perempuan namun bila mak andam beria-ia menyuruh
    nenek itu mencium tangan Amat, baru la Amat sedar itula isterinya
    yang selama ini dibayangkan seorang janda muda 18thn.

    "Usinnnnnnnnnn! !!!!!" jerit Amat sambil berlari keluar mencari Usin.
    Usin yang ketika itu sedang menjamu selera terkejut beruk mendengar
    jeritan Amat. " Kau tipu aku Sinnnn!!!" jerit Amat sambil mencekik
    leher Usin.

    "Tipu apa plak???" tanya Usin bingung.

    "Kau kata 18thn!!!!" balas Amat.

    "La...bukan umur dia yang aku maksudkan 18thn...tapi dia dah menjanda
    18thn!!!"

    "Mintak balik duit akuuuuuuuuuuu! !!!!!!!"
    ...pERjaLaNaN kU maSiH jaUH...
    kita cuma musuh pengkhianat bangsa dan negara
    apatah lagi pengkhianat agama

  13. #13
    Intraday Master granpa's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ..pahang..JB..lumut..SANDAKAN..
    Posts
    399
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Alkisah ada seorang lelaki yang berusia lewat 50an dan bekerja sebagai CEO disebuah syarikat yang besar di KL.

    Pada suatu hari tu... Boss ni memanggil la dia punya seketeri masuk ke ofisnya... seperti biasa seketerinya pun masuk la...

    Tolong buatkan saya surat untuk kita punya client...

    Si Boss ni pun mula la cakap dia punya mukadimahnya. .. biasa la Boss... malas nak tulis... cakap punya cakap... Boss ni pun pusing-pusing meja sambil tangan masuk dalam poket seluar... 10 minit kemudian acara mengarang ayat pun habis... si seketeri pun mula bersuara...

    Seketeri : Boss... pagi tadi kan... masa saya nak datang ke Ofis... saya nampak pintu garage boss terbuka...

    Boss : (Dalam keadaan kelam kabut) ye ke... tak apa, nanti saya call rumah...terima kasih...

    Si seketeri pun blah balik ke meja dia... dan si Boss pun call rumah dia tanya wife dia...

    Boss : Yang... tolong tengokkan garage rumah kita... pintu dia terbuka la...
    Bini : Tak la bang... baru tadi saya tengok... mana ada terbuka...

    Boss : Iye... terbuka... cuba pergi tengok semula.
    Bini : Tidakkkkk, tertutup... saya tahu la bang...
    Boss : Pergi la tengok... kalau tak terbuka macam mana orang boleh nampak?????

    Bini : Okay la... okay la..

    Setelah setengah jam kemudian... masa Boss ni tengah relek-relek. .. baru dia perasan yang zip seluar dia terbuka... (dah memang perangai dia tak suka pakai underware... ) maka nampaklah... mengelabahlah si Boss ni memikirkan mana macam nak cover malu kat seketeri dia tu...dan petang yang sama juga...

    Boss : Errr... tadi pagi masa you nampak garage I terbuka... ada tak you nampak BMW kat dalam tu?

    Seketeri : Tak... yang I nampak cuma ada Mini Cooper; dengan dua tayar depannya
    pancit
    woakakaakakakaakaka kkak.....

    Moral: Jangan berlagak... dan pastikan sentiasa berunderware. ....
    ...pERjaLaNaN kU maSiH jaUH...
    kita cuma musuh pengkhianat bangsa dan negara
    apatah lagi pengkhianat agama

  14. #14
    In Profit yanshinoda's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat, Senggarang
    Posts
    240
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalau korang rase dah stress atau mengantuk sangat kat tempat kerja amik masa 7 minit untuk buat senaman ringan ini

    ikut la arahan betul-betul


    ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

    tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

    gerak kekanan kemudian ke kiri atau mane-mane lah korang nak gerak

    ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

    tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk

    dah tu buat gerakan tangan dan badan secara aggresive pula… jangan peduli apa orang lain kata..

    pusingkan kepala dengan badan sekali jangan sampai terpusing terus plak

    tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak cakap dalam ati sendiri

    akhir sekali buat joget kucing…

    kalau tak hilang juga
    ambil bantal kecik gi tidur aje…..

    tak pon wat macam ini mesti ilang terus ngatok dengan korang sekali ilang....


    sekian, terime kasih
    p/s : care ni boleh jugak di gune kan sebelum memulakan memorex untuk memangil seru semangat pip/profit datang ke diri anda... hahahahha
    Last edited by yanshinoda; 01-24-2008 at 07:46 AM.

  15. #15
    In Profit yanshinoda's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat, Senggarang
    Posts
    240
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Jenis - jenis EA yang terbaik dan yang terhangat di pasaran 2007 - 2008



    Dan ape kate penggune EA ini.... saksikan!







    Dapat kan segera di kedai - kedai mamak yang menjual cendol atau roti canai berhampiran, sebelum kehabisan pip/profit
    Harga mengikut kate pelanggan EA sendiri atau mengikut cite rase mamak....

    sekian terima kasih
    Last edited by yanshinoda; 01-24-2008 at 08:20 AM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us