BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8426$1.8996
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30

Thread: New Robot

  1. #1
    Elder Analyst bizonline's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beautiful Malaysia
    Posts
    571
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default New Robot

    Assalamualaikum semua...

    Kawan ada jumpa satu robot (berbayar utk live acc, free usage kat demo acc)...alahamdulillah bleh double kan your margin. Cuba try kat demo acc anda;

    Pairs yg sesuai>> EURJPY and USDJPY

    Settings;

    Take Profit: 20
    Lots: 0.1 or 0.3
    Stop Loss: 0
    Trailing Stop: 10
    Max Trades: 2 or 3
    Pips: 15

    Heppy Hunting ya!! sm_win
    Regards,

    BizonL|ne

    Wish to trade FOREX with us? pls click here

  2. #2
    Elder Analyst bizonline's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beautiful Malaysia
    Posts
    571
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Lupa nak attachkan robot..sorry guys!
    Attached Files Attached Files
    Regards,

    BizonL|ne

    Wish to trade FOREX with us? pls click here

  3. #3

  4. #4
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    takde org bleh hack ke robot ni bleh guna utk live? hehehe

  5. #5
    Elder Analyst bizonline's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beautiful Malaysia
    Posts
    571
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gundurowo View Post
    bleh bg tak kat web mana bro jumpe tu?
    Cuba try http://www.pyramidrobotforex.com/order.php , this web was own by indonesian trader.
    Regards,

    BizonL|ne

    Wish to trade FOREX with us? pls click here

  6. #6
    Elder Analyst bizonline's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beautiful Malaysia
    Posts
    571
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by braderped View Post
    takde org bleh hack ke robot ni bleh guna utk live? hehehe
    Hahaha....braderped! kawan dah cuba try to hack this robot sm_upset ...segala usaha GAGAL!..memang founder dia nie expert punya programmer..toothy9
    Regards,

    BizonL|ne

    Wish to trade FOREX with us? pls click here

  7. #7
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bizonline View Post
    Hahaha....braderped! kawan dah cuba try to hack this robot sm_upset ...segala usaha GAGAL!..memang founder dia nie expert punya programmer..toothy9
    huhu... ko pun hacker jugak eh...
    tapi kan camne nye expert mesti ade kelemahan punye...
    cume ko blum jumpe je lagik..

  8. #8
    In Profit yanshinoda's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat, Senggarang
    Posts
    240
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku macam penah nampak lah EA ni sebelum ni, tapi bukan kat laman web Indo tu lah, laman web lain... ke EA ni di ciplak kot!!!

  9. #9
    Piplet
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku rasa semacam tersilap jer... kat website tuh kata dia akan buka post short jika 1st post rugi; dan belian kedua lotnya akan berganda....
    tapi kat robot yang kor bagi tuh.....sentiasa buka buy; pas tuh nombor lot itk belian kedua pun sama ngan posisi pertama.....

  10. #10
    Elder Analyst bizonline's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beautiful Malaysia
    Posts
    571
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Kawan lupa nak bgtau...TF utk robot tu..M5
    Regards,

    BizonL|ne

    Wish to trade FOREX with us? pls click here

  11. #11
    Elder Analyst bizonline's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beautiful Malaysia
    Posts
    571
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by yanshinoda View Post
    aku macam penah nampak lah EA ni sebelum ni, tapi bukan kat laman web Indo tu lah, laman web lain... ke EA ni di ciplak kot!!!
    Hummm..ciplak? ntah laa..kawan dapat dari website satu lagi..hehehe! tapi takleh kasik url kat sini...nanti admin BAN kawan kerana promote broker lain kat sini...okes!
    Regards,

    BizonL|ne

    Wish to trade FOREX with us? pls click here

  12. #12
    Elder Analyst bizonline's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beautiful Malaysia
    Posts
    571
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by xman View Post
    aku rasa semacam tersilap jer... kat website tuh kata dia akan buka post short jika 1st post rugi; dan belian kedua lotnya akan berganda....
    tapi kat robot yang kor bagi tuh.....sentiasa buka buy; pas tuh nombor lot itk belian kedua pun sama ngan posisi pertama.....

    Takde lak kawan guna EA nie dia akan gandakan lotnya....hummm

    cuba guna TF M5...dia akan ikut trend market..kalau market open utk buy..robot bukak post buy laa..dan begitu jugak sebaliknyaa..sm_cool
    Regards,

    BizonL|ne

    Wish to trade FOREX with us? pls click here

  13. #13
    Piplet
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bizonline View Post
    Takde lak kawan guna EA nie dia akan gandakan lotnya....hummm

    cuba guna TF M5...dia akan ikut trend market..kalau market open utk buy..robot bukak post buy laa..dan begitu jugak sebaliknyaa..sm_cool
    yea la. Aku dah test 2 hari... so far o.k la....
    yang aku faham, robot akan buka posisi buy; bila posisi pertama ditutup dia akan buka posisi kedua bergantung bagaimana posisi sebelumnya ditutup. Kalau posisisi sebelum nih Buy dan closed dengan untung (TP) maka posisi kedua akan dibuka buy juga. TAPI bila posisi pertama tadi ditutup dengan rugi (SL) maka posisi kedua akan dibuka dengan SHORT.

    Dari "Panduan" yang kor bagi, kor takder setkan SL; bermakna posisi pertama tidak akan ditutup jika ianya rugi dan lama-lama mungkin akan kena "margin call" kalau modal kita rendah. Bila tak set SL, maka posisi kedua tidak akn dibuka bila arah posisi pertama dalam keadaan rugi.

    Just pandangan aku.....

    P/S Kawan nih... orang pahang ke orang perak???

  14. #14
    Elder Analyst mokh997's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    KOTA KINABALU SABAH
    Posts
    610
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bizonline meh ko pm aku mana nak beli robot nih
    REZEKI YANG HALAL DARI SUMBER YANG HALAL AKAN MEMBAWA BERKAT BERPANJANGAN

    http://fxopen.com?agent=275642


    utkk pemilik saga blm area sabah, pm aku utk join kelab prosboc.

    bagi yg kontraktor tgh mencari projek aku boleh tolong carikan, insyaallah ada projek kalau dh rezeki korang

    tidak ada kejayaan mampu di gapai bersendirian.
    utamakan prinsip hati gajah sama di lapah hati nyamuk sama di cicah.

  15. #15
    Piplet
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    25
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bizonline View Post
    Assalamualaikum semua...

    Kawan ada jumpa satu robot (berbayar utk live acc, free usage kat demo acc)...alahamdulillah bleh double kan your margin. Cuba try kat demo acc anda;

    Pairs yg sesuai>> EURJPY and USDJPY

    Settings;

    Take Profit: 20
    Lots: 0.1 or 0.3
    Stop Loss: 0
    Trailing Stop: 10
    Max Trades: 2 or 3
    Pips: 15

    Heppy Hunting ya!! sm_win
    ea tu adalah ea......

    hehehe..kalu korang dengar mesti terkejut....hehehehe

    EA MULTILOTSCALPER.....sapo beli mmg ler....tak cukup lagi ilmu ea di dada tuh....ko bleh dpt free ea2 yg berbentuk seperti itu....

    KO tau apo akan jadi kalau pakai ea tuh.....masa market [email protected]..mmg utg tapi bila trending.....selamat berjumpa ngan cik marginah hehehehe.....

    anyway, pesanan aku.....jgn ler kita nie rambang mata bila nampak jer org promosi ea2 yg hijau2 jer SS dia...korang tak tahu....yg dia tak tunjuk SS merah....hehehe...

    just kekata2kupang aku
    sm_upset REQUOTE BANYAK || ASYIK HANG JER MT4 || CHARGE DAH MAHALsm_upset
    sm_win

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us