BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8211$1.8774
Page 1 of 165 123451151101 ... LastLast
Results 1 to 15 of 2471

Thread: Masalah dan persoalan: Metatrader 4

  1. #1
    FXMalay Supporter arialun's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Taiping, Bukit Subang & Shah Alam.
    Posts
    1,310
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.200
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default Masalah dan persoalan: Metatrader 4

    Ada sesapa experience sekarang? aku punya no connection lah pulak.. baru je nak prepare nak trading masa new kul 12am skrg; USD Treasury Secretary Paulson Speaks... adooiii...

  2. #2
    FXMalay Supporter arialun's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Taiping, Bukit Subang & Shah Alam.
    Posts
    1,310
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.200
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by arialun View Post
    Ada sesapa experience sekarang? aku punya no connection lah pulak.. baru je nak prepare nak trading masa new kul 12am skrg; USD Treasury Secretary Paulson Speaks... adooiii...
    Dah.. sekarang dah ok balik.. haiyaa..

  3. #3
    Piplet
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    4
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam...

    Utk pengetahuan saudara/i , memang semalam Platform dia ada masalah sikit... aku pun sama... lepas report ke manage dia org melalui YM .. baru aku dpt login... ..

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    141
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Selalunye hujung minggu dier nk update system laa tu....
    overything going to be okay

  5. #5
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default Proses upgrade

    Untuk makluman semua....buat masa ini masih terdapat banyak perkara yg perlu di upgrade utk menjadikan fxmalay berjalan lancar seperti fxegypt....selain itu..pihak fxegypt juga dlm usaha membangunkan lebih byk wakil d seluruh dunia termasuk fxthai(di jangka dlm 1bulan lagi)..dan seterusnya fxjapan, fxchina, fxrussia dan byk lagi.

    Di harap pihak anda dapat bersabar dengan masalah2 teknikal yg timbul.

    Kami memohon maaf di atas sebarang kesulitan yg di hadapi. Dan kami berusaha untuk memberikan yg terbaik untuk anda.

    Terima kasih.

  6. #6
    FXMalay Supporter arialun's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Taiping, Bukit Subang & Shah Alam.
    Posts
    1,310
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.200
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lurzaimran View Post
    Selalunye hujung minggu dier nk update system laa tu....
    overything going to be okay
    Hujung minggu kalu waktu market close tak apa, tapi yg jadi hari tu, masa market still open, Baru nak masuk trader e/u.. .. tapi nasib baik FXEGYPT dapat rectified within 30 mins... sempat lagi sambung trades sblm kul 5am, jadi le dpt ciput 4 pips je.. ahahak ahahk

  7. #7
    Piplet
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bangi
    Posts
    15
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    yeke
    teruskan niat suci anda.. anda laa harapan semua setelah pelaburan HYIP tumbang begitu teruk di Malaysia

  8. #8
    In Profit citajaya's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bandar Jengka, Pahang, Malaysia
    Posts
    170
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    Untuk makluman semua....buat masa ini masih terdapat banyak perkara yg perlu di upgrade utk menjadikan fxmalay berjalan lancar seperti fxegypt....selain itu..pihak fxegypt juga dlm usaha membangunkan lebih byk wakil d seluruh dunia termasuk fxthai(di jangka dlm 1bulan lagi)..dan seterusnya fxjapan, fxchina, fxrussia dan byk lagi.

    Di harap pihak anda dapat bersabar dengan masalah2 teknikal yg timbul.

    Kami memohon maaf di atas sebarang kesulitan yg di hadapi. Dan kami berusaha untuk memberikan yg terbaik untuk anda.

    Terima kasih.

    Salam Bos,

    Nak tanya sikit.

    Pasal sy nye MT4 lembab/lambat...

    Ada ke kerana sy download terlalu banyak indicator?

    Harap dapat jawapan.

    Tq.
    Anuar Awang.

  9. #9
    Piplet
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    5
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    nape platform nie price dia agak delay(one second) ngan metatrade yg lain ek

  10. #10
    In Profit
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    141
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by encyclopedia View Post
    nape platform nie price dia agak delay(one second) ngan metatrade yg lain ek
    Yer ker delay....
    aku nyer ok jer...sama cam len nyer platform.....
    try check lg skali

  11. #11
    FXMalay Supporter arialun's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Taiping, Bukit Subang & Shah Alam.
    Posts
    1,310
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.200
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by encyclopedia View Post
    nape platform nie price dia agak delay(one second) ngan metatrade yg lain ek
    Sebenarnye, price memang ada sedikit perbezaan diantara broker-broker.
    2 reasons yang aku tahu:
    a. Sbb timing difference
    b. spread yang berbeza diantara Broker-broker.

    Betul tak SupportFxMalay?

  12. #12
    Intraday Master
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ekekeke.... jawab tuh.... tapi ye la... rasanya takde lah banyak sangat time beza kalau guna mt kan?

  13. #13
    Bullish
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    41
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default masalah account

    saya sebenarnya dari Indonesia, tapi ketika daftar di forum tidak ada pilihan untuk negara saya, bagaimana ini??

  14. #14
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Thumbs up Forum FXMalay

    Quote Originally Posted by orcein View Post
    saya sebenarnya dari Indonesia, tapi ketika daftar di forum tidak ada pilihan untuk negara saya, bagaimana ini??
    Untuk makluman anda....Malaysian section ini untuk ahli-ahli FXMalay....anda boleh menggunakan forum ini untuk berbincang...tiada masalah selagi bahasa anda boleh difahami.

    Sekiranya anda ingin menyertai FXMalay..anda boleh membuka akaun nyata di web FXMALAY

    Dapatkn rebet 0.5pips dari FXMalay bg setiap trade yang anda lakukan.

  15. #15
    In Profit disc's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    175
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    baru jerk nak jawab...nasib baik sapot dah jawab dulu...

Page 1 of 165 123451151101 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us