BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8467$1.9038
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: Ea Wss

  1. #1
    Piplet
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    24
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Ea Wss

    Assalamualaikum...

    kepada otai2 n newbies2 forex...pernah dengar tak atau pakai EA WSS? bleh tak tunjukkan perfomance EA WSS nie....kalau beli tak best rugi la plak...apa2 pn kongsi la yerk...[email protected]

  2. #2
    In Profit yanshinoda's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat, Senggarang
    Posts
    240
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ade ke EA WSS ni? yang penah aku dengor indi WSS ni aje...
    kalo salah tolong tunjuk...

  3. #3
    Elder Analyst mokh997's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    KOTA KINABALU SABAH
    Posts
    610
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    pening nanti ko tgk wss tu
    REZEKI YANG HALAL DARI SUMBER YANG HALAL AKAN MEMBAWA BERKAT BERPANJANGAN

    http://fxopen.com?agent=275642


    utkk pemilik saga blm area sabah, pm aku utk join kelab prosboc.

    bagi yg kontraktor tgh mencari projek aku boleh tolong carikan, insyaallah ada projek kalau dh rezeki korang

    tidak ada kejayaan mampu di gapai bersendirian.
    utamakan prinsip hati gajah sama di lapah hati nyamuk sama di cicah.

  4. #4
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    arejeep... ape kate ko belajar camne nak guna indi dulu n term-term yg berkaitan dengan trading nih.. indi yg ko bleh belajar, MA, MACD, Stoc n RSI. ni indi common use utk smua trade nih.. ape-ape pair bleh guna kalau dah paham baru bleh belajar EA, belajar dulu 1 EA, cuba pahamkan bebetul, nasihat aku yg newbie ni jugak, jgn campur aduk byk EA utk trade... nanti ko pening.. betul cam bro mokh cakap tu... EA WSS ni kalau sesape takde basic indi.. memang pening.. aku pun dulu cam ko jugak... try EA tu, try EA ni.. last-last aku pening... terus close semua EA... n back to basic... guna simple indi.. belajar pelan-pelan.. nanti kalau ko dah paham selok-belok trade ni.. baru bleh guna EA yg pelik-pelik utk mantapkan lagi ilmu forex ko..

  5. #5
    Piplet
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    24
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    betul gak tu bro...aku pun dah pening ngadap pc nie lelama sangat,...aku memang nak blaja..tapi biasa la bro..kalau takat baca buku forex tanpa guru takut sesat la plak..so apa nasihat bro untuk aku starting kan ilmu forex aku nie...kalau nak belajar baca kena la kenal huruf..blaja ejaan..kalau forex camner bro...hheheheh...bleh ker perjelaskan saya budak baru blaja..harap braderped dan yang lelain bleh membantu la yer

  6. #6
    Elder Analyst mokh997's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    KOTA KINABALU SABAH
    Posts
    610
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ko fokus satu2 jenis signal dulu
    sebab bkn semua signal bole ngam dgn diri kita
    kalau ko cuba satu signal tu susah nk profit cari signal lain belaja bg khatam
    sampai ko jumpa signal yg betul2 ngam dgn ko
    belambak signal pilih yg serasi je
    REZEKI YANG HALAL DARI SUMBER YANG HALAL AKAN MEMBAWA BERKAT BERPANJANGAN

    http://fxopen.com?agent=275642


    utkk pemilik saga blm area sabah, pm aku utk join kelab prosboc.

    bagi yg kontraktor tgh mencari projek aku boleh tolong carikan, insyaallah ada projek kalau dh rezeki korang

    tidak ada kejayaan mampu di gapai bersendirian.
    utamakan prinsip hati gajah sama di lapah hati nyamuk sama di cicah.

  7. #7
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Dgr tu cakap sifu.. fokus 1 signal dulu.. cari yg bleh ngam..
    guna demo acc... lenjan sampai ko boleh profit... kalau sampai loss abis duit tu takpa..
    bukak lagi demo acc lain... belajar lagi guna signal... sampai dapat tune yg ngam..
    setiap org ade cara sendiri utk trade..

  8. #8
    Bullish
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    99
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    wss boleh tuh

  9. #9
    In Profit yanshinoda's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat, Senggarang
    Posts
    240
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tapi kalo arejeep ni terus nak blajo gune WSS ni pon boleh jugak, pe salah nyer.... tapi lambat sikit lah nak pandai... pening pale tengok WSS ni, nak betul2 paham...

  10. #10
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    huhu.. kesian la die... mau migrain nak paham tgk indi tu... tapi kalo nak cuba gak takde hal...

  11. #11
    In Profit jackarse316's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kwn2 ade tak nota/jornal pasal wss ni.. sll signal dia btl atau tak.. brp %.. sy berminatla nak belajar lbh mdalam pasal wss ni.. ;p

  12. #12
    Elder Analyst bizonline's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beautiful Malaysia
    Posts
    571
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by braderped View Post
    Dgr tu cakap sifu.. fokus 1 signal dulu.. cari yg bleh ngam..
    guna demo acc... lenjan sampai ko boleh profit... kalau sampai loss abis duit tu takpa..
    bukak lagi demo acc lain... belajar lagi guna signal... sampai dapat tune yg ngam..
    setiap org ade cara sendiri utk trade..
    Kawan agree dgn barderped!...lenjan demo acc...sampai hang terror dgn indi2 yg hang rasa sesuai dgn pemahaman sendirian berhad! hihihihi!sm_win
    Regards,

    BizonL|ne

    Wish to trade FOREX with us? pls click here

  13. #13
    In Profit jackarse316's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tp sll maen kt demo tak same la ngn main kt real acc.. mcm peluang rugi kt real acc lg byk.. hehhe.. tak tau la.. jst my 2cents..

  14. #14
    Elder Analyst bizonline's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beautiful Malaysia
    Posts
    571
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Data market yg masuk sama jea...yg beza demo n real...feeling kita tu!!! kat demo kita tak kisah walaupun rugi..coz bukan duit real, bila lost bleh bukak acc demo yg lain...but in real acc..kita cepat nervous, tak sabar, takut rugi, jd mudah tak percaya kat indi kita, dan sebagainya laa yg -ve tu. Yang penting kita kena faham n sesuaikan diri utk mengontrolkan keadaan...yg lagi penting JGN TAMAK!!!...setiap post utk real acc..kalau dah dapat 10-20 pips utk satu post dah kira champion...tak perlu nak tunggu 100-200pips..kalau camtu tengok kita punya leverage n margin lak! takkan laa kita punya depo ada 100usd nak untung 100-200pips utk satu post kan!...so be more +ve!!! adios!
    Regards,

    BizonL|ne

    Wish to trade FOREX with us? pls click here

  15. #15
    In Profit yanshinoda's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat, Senggarang
    Posts
    240
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bizonline aku nak tanye ko lah, demo ang real lain ke? pe nyer yang lain? demo slow ke real laju ke?

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us