BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8773$1.9354
Page 1 of 17 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 253

Thread: Masalah dan Persoalan: Bonus dan Promosi

  1. #1
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Masalah dan Persoalan: Bonus dan Promosi

    Discount 50% untuk seminar online FXMalay & FXEgypt

    Kepada semua trader FOREX..

    Saya ingin memaklumkn berkenaan diskaun 50% utk menyertai kelas online kami. Untuk maklumat lanjut sila lawati KURSUS FOREX FXMALAY

    Harga kelas telah di kurangkn dari 300usd ke 150usd....dan selepas menghadiri kelas..anda akan di kreditkn sebanyak 100usd di dalam akaun anda..bermakna kelas ini hanya berharga 50usd!!!

    Ini promosi terhad...rebut peluang ini sebelum terlambat.

    Sebarang kemusykilan boleh bertanya di thread ini

    Terima kasih

  2. #2
    Intraday Master
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    350
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    err.. takde peminat ke thread ni?

  3. #3
    Piplet amirzie's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    23
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Admin kasik la silibus kat sini
    Baru la ada org baca
    sebab depa x p sana susah kena bukak tab lain.
    Buah Cempedak Diluar Pagar
    Ambil Galah Tolong Jolokan
    Saya Budak Baru Belajar
    Kalau Boleh Tolong Ajarkan

  4. #4
    Intraday Master
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    350
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ehehe ..bagus cadangan tu.. kasi lerr... promo.. kalau filem nak kuor pon ada trailer ape?

  5. #5
    In Profit citajaya's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bandar Jengka, Pahang, Malaysia
    Posts
    153
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Masalah dan Persoalan: Bonus dan Promosi

    Bos...

    Saya ada terbaca dekat mana ntah, ttg perpindahan platform.

    Sy dh cari bab tu, tp x jumpa...

    Lebih kurang camni katanya: "Jika anda telah bosan dengan platform yang anda guna sekarang, mai pindah ke FXMalay, anda akan menerima 5% rebet"

    Soalan saya:

    1. Pihak FXMalay akan membantu saya ke untuk urusan perpindahan tu?

    2. Bolehke transfer e-gold trus dari acc di platform lain?

    3. Macammana pihak FXMalay tau kita ni dah berpindah dr platform lain?

    Harap dapat penjelasan lebih detail ttg perkara ni.

    tq
    Last edited by support fxmalay; 05-02-2007 at 10:21 AM.
    baby "Tidak Saya Tahu, Saya Mampu Atau Tidak Melakukannya, Selagi... Saya Tidak Mencubanya" baby

  6. #6
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by citajaya View Post
    Bos...
    Saya ada terbaca dekat mana ntah, ttg perpindahan platform.
    Sy dh cari bab tu, tp x jumpa...
    Lebih kurang camni katanya: "Jika anda telah bosan dengan platform yang anda guna sekarang, mai pindah ke FXMalay, anda akan menerima 5% rebet"
    Soalan saya:
    1. Pihak FXMalay akan membantu saya ke untuk urusan perpindahan tu?
    2. Bolehke transfer e-gold trus dari acc di platform lain?
    3. Macammana pihak FXMalay tau kita ni dah berpindah dr platform lain?
    Harap dapat penjelasan lebih detail ttg perkara ni.
    tq
    Anda boleh melihat di bahagian promosi di website FXMalay

    Anda perlu nyatakan broker asal anda. Berikan jumlah yang anda mahu transfer beserta investor password(ataupun username n password bg yg tiada investor password) supaya pihak kami dapat mengesahkan jumlah yg anda nyatakan.

    Anda perlu melakukan proses withdrawal selepas kami mengesahkn jumlah wang dan broker asal anda. Setelah proses pengeluaran berjaya, kami akan memasukkan 5% dr jumlah perpindahan anda setelah anda melakukan trading sehingga lot anda mencecah 1% dr jumlah perpindahan.

    Contoh 1: Anda transfer sebanyak 100usd, bonus 5% dr 100usd(5usd) akan di masukkan setelah anda melakukan 1lot.(1% dr 100usd)

    Contoh 2: Anda transfer sebanyak 1500usd, bonus 5% dr 1500usd(75usd) akan di masukkan setelah anda melakukan 15lot.(1% dr 1500usd)

    Terima kasih

  7. #7
    In Profit citajaya's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bandar Jengka, Pahang, Malaysia
    Posts
    153
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    Anda boleh melihat di bahagian promosi di website FXMalay

    Anda perlu nyatakan broker asal anda. Berikan jumlah yang anda mahu transfer beserta investor password(ataupun username n password bg yg tiada investor password) supaya pihak kami dapat mengesahkan jumlah yg anda nyatakan.

    Anda perlu melakukan proses withdrawal selepas kami mengesahkn jumlah wang dan broker asal anda. Setelah proses pengeluaran berjaya, kami akan memasukkan 5% dr jumlah perpindahan anda setelah anda melakukan trading sehingga lot anda mencecah 1% dr jumlah perpindahan.

    Contoh 1: Anda transfer sebanyak 100usd, bonus 5% dr 100usd(5usd) akan di masukkan setelah anda melakukan 1lot.(1% dr 100usd)

    Contoh 2: Anda transfer sebanyak 1500usd, bonus 5% dr 1500usd(75usd) akan di masukkan setelah anda melakukan 15lot.(1% dr 1500usd)

    Terima kasih

    Tq Bos diatas info yg amat berguna ni.

    tqtqtq

    baby "Tidak Saya Tahu, Saya Mampu Atau Tidak Melakukannya, Selagi... Saya Tidak Mencubanya" baby

  8. #8
    Intraday Master
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    350
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    huiyo... citajaya.... ko jadik sipu aku nak? kesian aku... ni

  9. #9
    In Profit citajaya's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bandar Jengka, Pahang, Malaysia
    Posts
    153
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by goldsniper View Post
    huiyo... citajaya.... ko jadik sipu aku nak? kesian aku... ni
    Huyyo...

    Posting kau dh lebih 400 tu.

    Sudikah kau menjadi cfoo ku wahai goldsniper?

    khikhikhik

    toothy9
    baby "Tidak Saya Tahu, Saya Mampu Atau Tidak Melakukannya, Selagi... Saya Tidak Mencubanya" baby

  10. #10
    In Profit
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    86
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ada yang sifu kat sini tapi post baru cecah berbelas2.. hehe.. tak payah kejar sangat la 100post tu.. dalam seminggu dua capai la..

  11. #11
    In Profit citajaya's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bandar Jengka, Pahang, Malaysia
    Posts
    153
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by yussz712 View Post
    ada yang sifu kat sini tapi post baru cecah berbelas2.. hehe.. tak payah kejar sangat la 100post tu.. dalam seminggu dua capai la..

    Saya stuju tu bos.

    Yang penting, posting tu mesti berquality.

    toothy9
    baby "Tidak Saya Tahu, Saya Mampu Atau Tidak Melakukannya, Selagi... Saya Tidak Mencubanya" baby

  12. #12
    In Profit
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    86
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by citajaya View Post
    Saya stuju tu bos.

    Yang penting, posting tu mesti berquality.

    toothy9
    aku rasa posting aku kebanyakan nya bual2 kosong..sm_rolleye tak tau nak post apa yang kualiti..hentam je la.. <--aku tak kejar $25 tu.. harap maklum

  13. #13
    In Profit citajaya's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bandar Jengka, Pahang, Malaysia
    Posts
    153
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by yussz712 View Post
    aku rasa posting aku kebanyakan nya bual2 kosong..sm_rolleye tak tau nak post apa yang kualiti..hentam je la.. <--aku tak kejar $25 tu.. harap maklum

    Xpe bos.

    slow2...

    kalau ada rezeki, insyaallah kita akan dapat,

    benda ni nmpak je mudah, tp agak susah gak.

    Kita kene cari satu info yg bernas, bru diambil kira..

    tp x salah & x rugi utk kita cuba,

    kita bukan bayar, fxmalay yg akan bayar kalau kita berjaya...

    khikhikhik.

    toothy9
    baby "Tidak Saya Tahu, Saya Mampu Atau Tidak Melakukannya, Selagi... Saya Tidak Mencubanya" baby

  14. #14
    In Profit
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    98
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku masih ngak mengerti guna transfer broker buat apaan?
    kegunaan tranfer broker apa?

  15. #15
    In Profit citajaya's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bandar Jengka, Pahang, Malaysia
    Posts
    153
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by skyhit View Post
    aku masih ngak mengerti guna transfer broker buat apaan?
    kegunaan tranfer broker apa?
    Camni bos...

    Contoh:

    Skarang kita niaga kat broker A, broker B & broker C

    Kita nak tukar dari broker2 diatas kepada broker fxmalay.

    Jadi... Kita kene ikut le apa yg telah dijelaskan oleh support sepertimana yg diterangkan di posting yg sebelum ni.

    Tu je penjelasannye bos..

    toothy9
    baby "Tidak Saya Tahu, Saya Mampu Atau Tidak Melakukannya, Selagi... Saya Tidak Mencubanya" baby

Page 1 of 17 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us