BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8526$1.9099
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: WSS and indomerdeka

  1. #1
    Intraday Master gundurowo's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ipoh
    Posts
    334
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default WSS and indomerdeka

    ada sesape tak penah gune WSS ataupun indonesia merdeka ni kat akaun real?camne resultnye..tlg la share..tp aku rasa wss ngan indo merdeka ni sama jek..

    p/s: kalo thread ni penah dibincangkan or aku post salah tempat, mintak ampun...maklumla..noobie...

  2. #2
    In Profit yanshinoda's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat, Senggarang
    Posts
    240
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Bro, kalo ade bende nyer share sikit... boleh try test jugak! mane dapat tu...

  3. #3
    Intraday Master gundurowo's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ipoh
    Posts
    334
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    mmg aku ada..kalo nk add kat skype aku..nicknye gundurowo
    tak reti nk paste link kat sini..hihihi

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    141
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    macam mana keputusannya? best tak?

  5. #5
    Intraday Master gundurowo's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ipoh
    Posts
    334
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kekadang ok, kekadang tak..ntah la.tak brani nk pakai kat akaun real..

  6. #6
    In Profit yanshinoda's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat, Senggarang
    Posts
    240
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    i thing lo, same macam pendapat ko jugak lah... aku pun dapat jugak bende indonesia merdeka ni dari web indonesia... lebih kureng WSS jugak tapi kureng sikit lah... tak berape tepat/mengena lah...

  7. #7
    In Profit jackarse316's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku ade pakai wss ni.. stakat ni ok la.. 80% signal dia btl.. tp profitable ke tak tu bergantung ngan individu sbb faktor modal n leverage..

  8. #8
    Elder Analyst bizonline's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beautiful Malaysia
    Posts
    571
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Mcm mana ruponyer tu?
    Regards,

    BizonL|ne

    Wish to trade FOREX with us? pls click here

  9. #9
    In Profit yanshinoda's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat, Senggarang
    Posts
    240
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bizonline penah nampak wss tak macam tu lah rupe nyer indomerdeka cume interface sikit lain lah...

  10. #10
    Intraday Master vaksin's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    321
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gundurowo View Post
    ada sesape tak penah gune WSS ataupun indonesia merdeka ni kat akaun real?camne resultnye..tlg la share..tp aku rasa wss ngan indo merdeka ni sama jek..

    p/s: kalo thread ni penah dibincangkan or aku post salah tempat, mintak ampun...maklumla..noobie...
    aku x tau lah dude,
    rasanya cam EA lak nama dier nie..
    aku tau manual jer
    Proud member of Komuniti Kayaraya

  11. #11
    Elder Analyst bizonline's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beautiful Malaysia
    Posts
    571
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by yanshinoda View Post
    bizonline penah nampak wss tak macam tu lah rupe nyer indomerdeka cume interface sikit lain lah...
    Oh ye ker....so takde beza laa..hmmm!sm_scatter
    Regards,

    BizonL|ne

    Wish to trade FOREX with us? pls click here

  12. #12
    forexsystem
    Guest

    Cool WSS low price at WWW.FOREXSYSTEM.CO.NR

    Yang ingin beli WSS sama seperti asli/original dengan harga murah (low price) silahkan layari WWW.FOREXSYSTEM.CO.NRsm_win

  13. #13
    In Profit yanshinoda's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat, Senggarang
    Posts
    240
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by forexsystem View Post
    Yang ingin beli WSS sama seperti asli/original dengan harga murah (low price) silahkan layari WWW.FOREXSYSTEM.CO.NRsm_win
    sekali iklan lalu lah....

  14. #14

  15. #15
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gundurowo View Post
    huhu..kene beli ke??aku elok je dpt free..lagi jimat..ahakssss
    pe lagi bro... share le same kengkawan..
    rerasenye ramai menunggu nih...
    haha
    Nak Upload Imej ? http://www.imagecave.com

    Ingin mengabadikan hari bahagia anda dengan khidmat kami?

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us