FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE

View Poll Results: Bank Pilihan

Voters
627. You may not vote on this poll
  • CIMB

    170 27.11%
  • Maybank

    437 69.70%
  • RHB

    31 4.94%
  • Bank Islam

    33 5.26%
  • Ambank

    9 1.44%
  • PublicBank

    46 7.34%
  • Lain-lain

    22 3.51%
Multiple Choice Poll.
Page 264 of 287 FirstFirst ... 164214254260261262263264265266267268274 ... LastLast
Results 3,946 to 3,960 of 4293

Thread: Masalah dan Persoalan: Bank Tempatan (Deposit dan Pengeluaran)

  1. #3946
    Bullish gilerfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    86
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    boleh kasi step by step tak untuk withdraw pakai cabinet baru nih... aku lombab sket la nak paham... tolong ye kekawan sumer... tq
    biar untung sikit.... jangan rugi banyak... biar rezki sikit tapi berkat.... jangan rezki banyak tapi..... lu pikir la sendiri...

  2. #3947
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gilerfx View Post
    boleh kasi step by step tak untuk withdraw pakai cabinet baru nih... aku lombab sket la nak paham... tolong ye kekawan sumer... tq
    rujuk : http://crm.fxopen.com/KnowledgeBase/...main%20account
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  3. #3948
    Bullish gilerfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    86
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by learn2biz View Post
    salam tuan moderator, maknanya kalau nak WD kena internal transfer dari akaun trading ke akaun main dulu... pastu baru buat WD dari akaun main ke local atau debit card yer? kalau buat internal transfer tu masih layak WD local lagi tak? maaf dgn pertanyaan saya nih... tq
    biar untung sikit.... jangan rugi banyak... biar rezki sikit tapi berkat.... jangan rezki banyak tapi..... lu pikir la sendiri...

  4. #3949
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gilerfx View Post
    salam tuan moderator, maknanya kalau nak WD kena internal transfer dari akaun trading ke akaun main dulu... pastu baru buat WD dari akaun main ke local atau debit card yer? kalau buat internal transfer tu masih layak WD local lagi tak? maaf dgn pertanyaan saya nih... tq
    rujuk post sy sblm ini :

    tambahan : syarat pengeluaran secara bank tempatan (mengikut sistem baru) sedang dikaji semula (kerana melibatkan internal transfer ke main account) .. sementara waktu, pengeluaran dana secara bank tempatan adalah bergantung sepenuhnya kepada kelulusan finance. Harap maklum.
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  5. #3950
    Piplet husmanyusof's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Manjung
    Posts
    13
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    system baru ni betul betul menyusahkan.Sekarang status akaun main pending.Macammana pulak nak request withdraw ke bank tempatan.Kat mana nak komplen ni admin?Dulu hari ni request esok dah boleh dapat duit.Sekarang 3 hari belum tentu masuk akaun local lagi.

  6. #3951
    Piplet
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Selangor
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    minx tlg..dh add funds tpi xde pon kt account...xde detail a micro pon???

  7. #3952
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by husmanyusof View Post
    system baru ni betul betul menyusahkan.Sekarang status akaun main pending.Macammana pulak nak request withdraw ke bank tempatan.Kat mana nak komplen ni admin?Dulu hari ni request esok dah boleh dapat duit.Sekarang 3 hari belum tentu masuk akaun local lagi.
    antara cara paling bagus , komplen ke [email protected] dan [email protected] (jgn lupa cc ke [email protected] ... pihak kami di fxmalay dah berbuih dah bagitau depa.... so.. elok client secara beramai2 komplen..

    Quote Originally Posted by blemrouter View Post
    minx tlg..dh add funds tpi xde pon kt account...xde detail a micro pon???
    fund melalui siapa? dan ke acc mana? Main Acc?
    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server





  8. #3953
    Bullish gilerfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    86
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku pon dah serabut jer nih... aku tunggu sampai ada cara yg [email protected] oleh agent2 depo & withdraw nih... skrg fokus trade je dulu... apa2 hal mintak tolong moderator update kat thread ni...
    biar untung sikit.... jangan rugi banyak... biar rezki sikit tapi berkat.... jangan rezki banyak tapi..... lu pikir la sendiri...

  9. #3954
    Piplet husmanyusof's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Manjung
    Posts
    13
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    thanks admin.Teman akan komplen pada fxopen.

  10. #3955
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gilerfx View Post
    aku pon dah serabut jer nih... aku tunggu sampai ada cara yg [email protected] oleh agent2 depo & withdraw nih... skrg fokus trade je dulu... apa2 hal mintak tolong moderator update kat thread ni...
    LD still mcm biasa... cuba LW akan ada kelewatan.... disebabkan finance fxopen sendiri yang akan check
    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server





  11. #3956
    Piplet
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Saya dah apply untuk withdraw keseluruhan tadi duit dalam Fxmalay dan berhijrah ke syarikat lain yang ada local deposit yang senang

  12. #3957
    Piplet husmanyusof's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Manjung
    Posts
    13
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Saya dah apply untuk withdraw keseluruhan tadi duit dalam Fxmalay dan berhijrah ke syarikat lain yang ada local deposit yang senang
    macam mane mike boleh dapat buat local withdrawal cepat.Teman dah 4 hari tunggu duit transfer ke akaun Maybank [email protected],[email protected]@fxmalay.com pun teman dah cc kan.Komplen teman dah hantar.Tapi takde sign duit mashukkkkkk akaun lagi...

  13. #3958
    Bullish gilerfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    86
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by roadtax2u View Post
    Saya dah apply untuk withdraw keseluruhan tadi duit dalam Fxmalay dan berhijrah ke syarikat lain yang ada local deposit yang senang
    nampaknya sorang trader sudah berhijrah ke broker lain disebabkan oleh kecanggihan&kemudahan sistem cabinet FXopen...
    biar untung sikit.... jangan rugi banyak... biar rezki sikit tapi berkat.... jangan rezki banyak tapi..... lu pikir la sendiri...

  14. #3959
    Piplet husmanyusof's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Manjung
    Posts
    13
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by roadtax2u View Post
    Saya dah apply untuk withdraw keseluruhan tadi duit dalam Fxmalay dan berhijrah ke syarikat lain yang ada local deposit yang senang
    nampaknya mungkin ramai lagi akan follows .....

  15. #3960
    Bullish gilerfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    86
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tapi aku tahu semua IB fxmalay sudah berusaha sedaya upaya mereka.... tapi apakan daya mereka tidak mampu mengubah keputusan pengurusan FXopen...
    biar untung sikit.... jangan rugi banyak... biar rezki sikit tapi berkat.... jangan rezki banyak tapi..... lu pikir la sendiri...

Page 264 of 287 FirstFirst ... 164214254260261262263264265266267268274 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2020 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us