FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE

View Poll Results: Bank Pilihan

Voters
627. You may not vote on this poll
  • CIMB

    170 27.11%
  • Maybank

    437 69.70%
  • RHB

    31 4.94%
  • Bank Islam

    33 5.26%
  • Ambank

    9 1.44%
  • PublicBank

    46 7.34%
  • Lain-lain

    22 3.51%
Multiple Choice Poll.
Page 286 of 287 FirstFirst ... 186236276282283284285286287 LastLast
Results 4,276 to 4,290 of 4293

Thread: Masalah dan Persoalan: Bank Tempatan (Deposit dan Pengeluaran)

  1. #4276
    Market Maker hamba_taat's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    earth
    Posts
    4,246
    Thanks
    9
    Thanked 23 Times in 22 Posts

    Default

    macam mane if nak buat withdraw dengan bank tempatan?adakah dikenakan caj tambahan?berapa lama proses withdraw tersebut?tq

  2. #4277
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by hamba_taat View Post
    macam mane if nak buat withdraw dengan bank tempatan?adakah dikenakan caj tambahan?berapa lama proses withdraw tersebut?tq
    boleh rujuk sini ( https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/L.../Withdraw.aspx )
    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server





  3. #4278
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by hamba_taat View Post
    macam mane if nak buat withdraw dengan bank tempatan?adakah dikenakan caj tambahan?berapa lama proses withdraw tersebut?tq
    Sila BACA : http://forum.fxopen.com/showthread.p...l=1#post282557
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  4. #4279
    Bullish
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    48
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Fuuhh..byk dh yg tertinggal info..kena baca dari mula ni..

    - - - Updated - - -

    Diversify dah x jadi agen...fuhhh baru ari ni tau..

    - - - Updated - - -

    Thanks for info

  5. #4280
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by adrtech View Post
    Fuuhh..byk dh yg tertinggal info..kena baca dari mula ni..

    - - - Updated - - -

    Diversify dah x jadi agen...fuhhh baru ari ni tau..

    - - - Updated - - -

    Thanks for info
    post hunting ker bang? jaga2 ... jgn sampai kena ban sehari ye ..
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  6. #4281
    Piplet sabahForex's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    17
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Admin FXMalay View Post
    Senarai wakil yg dilantik:

    1) Three Lite Computer ( 017 9135 617 )

    2) X Zone Trading ( 019 3120 786 ) - mulai 8 JULAI 2013
    Ini wakil masi valid "Diversify Resource & Services" how to buy topup? Siapa wakil account deposit/withdraw guna RHB? thanks

  7. #4282
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by sabahForex View Post
    Ini wakil masi valid "Diversify Resource & Services" how to buy topup? Siapa wakil account deposit/withdraw guna RHB? thanks
    "Diversify Resource & Services" tak valid lgsg.... jangan sesekali berurusan dengan beliau.. sekiranya anda lakukan... kerugian/kehilangan tanggungan anda sendiri

    ps: sila tgk PM anda
    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server





  8. The Following User Says Thank You to suremasyuq For This Useful Post:

    sabahForex (11-05-2013)

  9. #4283
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Topik dibuka semula kerana ditutup secara automatik oleh sistem apabila tiada post baru dalam tempoh 30 hari.
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  10. #4284
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Topik dibuka semula kerana ditutup secara automatik oleh sistem apabila tiada post baru dalam tempoh 30 hari.
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  11. #4285
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Topik dibuka semula kerana ditutup secara automatik oleh sistem apabila tiada post baru dalam tempoh 30 hari.
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  12. #4286
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Topik dibuka semula kerana ditutup secara automatik oleh sistem apabila tiada post baru dalam tempoh 30 hari.
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  13. #4287
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Topik dibuka semula kerana ditutup secara automatik oleh sistem apabila tiada post baru dalam tempoh 30 hari.
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  14. #4288
    Piplet husmanyusof's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Manjung
    Posts
    13
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kadar terbaru withdrawal mulai 6 dec 2014?????

  15. #4289
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by husmanyusof View Post
    kadar terbaru withdrawal mulai 6 dec 2014?????
    https://forum.fxopen.com/showthread....patan-Dis-2014
    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server





  16. The Following User Says Thank You to suremasyuq For This Useful Post:

    husmanyusof (01-29-2015)

  17. #4290
    Piplet
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam, saya ada masalah tuan puan. Semalam saya nak withdraw dan seperti biasa selepas selesai klik link kat email pergi ke proses isi borang untuk pengeluaran tempatan, terkejut juga sebab Public Bank tidak ada dalam senarai. Dari mula saya mendaftar sehinggalah proses pengeluaran wang selama ini saya hanya menggunakan Public Bank. Bagaimana situasi ini tuan puan? Adakah saya tersalah borang atau ada perubahan?

    - - - Updated - - -

    Salam, saya ada masalah tuan puan. Semalam saya nak withdraw dan seperti biasa selepas selesai klik link kat email pergi ke proses isi borang untuk pengeluaran tempatan, terkejut juga sebab Public Bank tidak ada dalam senarai. Dari mula saya mendaftar sehinggalah proses pengeluaran wang selama ini saya hanya menggunakan Public Bank. Bagaimana situasi ini tuan puan? Adakah saya tersalah borang atau ada perubahan??Click image for larger version. 

Name:	wdraw15.png 
Views:	7 
Size:	60.7 KB 
ID:	46401

Page 286 of 287 FirstFirst ... 186236276282283284285286287 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2020 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us