BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8773$1.9354

View Poll Results: Bank Pilihan

Voters
627. You may not vote on this poll
  • CIMB

    170 27.11%
  • Maybank

    437 69.70%
  • RHB

    31 4.94%
  • Bank Islam

    33 5.26%
  • Ambank

    9 1.44%
  • PublicBank

    46 7.34%
  • Lain-lain

    22 3.51%
Multiple Choice Poll.
Page 1 of 286 123451151101 ... LastLast
Results 1 to 15 of 4290

Thread: Masalah dan Persoalan: Bank Tempatan (Deposit dan Pengeluaran)

  1. #1
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    291
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default Masalah dan Persoalan: Bank Tempatan (Deposit dan Pengeluaran)

    Senarai wakil yg dilantik:

    1) Three Lite Computer ( 017 9135 617 )

    2) X Zone Trading ( 013 3120 786 ) - mulai 8 JULAI 2013
    Last edited by learn2biz; 11-05-2013 at 06:34 AM. Reason: update

  2. #2
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    28
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    salam.....saya nak bertanya .

    selepas sy baca tread http://www.fxegypt.com/forum/showthread.php?t=3121

    bagaimana ye jika sy nak deposit 1000usd???

    adakah sy kene buat dua kali deposit???

  3. #3
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    28
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    boleh beri penjelasan tak tuan support,sebab sy nak depo. 1000usd

    harap dapat bantuan dari tuan support.


    tq.

  4. #4
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    291
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by laburbuih View Post
    boleh beri penjelasan tak tuan support,sebab sy nak depo. 1000usd

    harap dapat bantuan dari tuan support.


    tq.
    TELAH DIUBAH..... NO LIMIT UTK DEPO DAN WITHDRAW
    Last edited by Admin FXMalay; 07-05-2007 at 03:28 AM.

  5. #5
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    28
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    terima kerana membantu......

    nak kepastian lagi satu tuan support.....

    sy dah depo usd1050 pada 6hb. julai 2007 guna tt m2u adakah 50usd tu akan ada pada acc. real sy

    sebab fee usd50 kan......tolong bagi penjelasan

    pastu adakah sy perlu reply kat fxmalay tentang tt sy tu???

    harap boleh bagi tunjuk ajar.....tq

  6. #6
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts
    Quote Originally Posted by laburbuih View Post
    terima kerana membantu......

    nak kepastian lagi satu tuan support.....

    sy dah depo usd1050 pada 6hb. julai 2007 guna tt m2u adakah 50usd tu akan ada pada acc. real sy

    sebab fee usd50 kan......tolong bagi penjelasan

    pastu adakah sy perlu reply kat fxmalay tentang tt sy tu???

    harap boleh bagi tunjuk ajar.....tq
    deposit TT tiada caj... hanya bank yang akan mengenakan caj... m2u rm10 dan oversea bank $15-$20

    Secara kasar yg boleh diandaikan, akan masuk dlm akaun $1030

    Dan sepatutnya, selepas membuat TT , anda kena isi form di trader cabinet anda.

  7. #7
    rmat
    Guest

    Default

    Saya baru depo TT via M2U..tapi dalam cabinet tkda form TT..yg ada cuma 2form aja..Egold dan Webmoney...mcm mana saya nk sent form ni??

  8. #8
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by rmat View Post
    Saya baru depo TT via M2U..tapi dalam cabinet tkda form TT..yg ada cuma 2form aja..Egold dan Webmoney...mcm mana saya nk sent form ni??
    Detail utk wire akan di masukkan dalam masa terdekat. Anda boleh hubungi pihak fxmalay utk dapatkn detail tersebut.

    id ym: sfxmalay

    Terima kasih

  9. #9
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    291
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Pool

    Saya ingin mendapatkan Pendapat orang ramai mengenai perkhidmatan ini.

  10. #10
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    22
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saya menyokong penuh deposit/withdrawal thru local bank...

  11. #11
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    28
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Admin FXMalay View Post
    Saya ingin mendapatkan Pendapat orang ramai mengenai perkhidmatan ini.



    Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan ini ....selepas saya mencubanya buat pertama kalinye ari tu....

    syabas fxm saya ucapkan kerana memudahkan deposit saya kedalam akaun fxmalay saya......


    cuma nak tanya sedikit bolehkah saya membuat pengekuaran pada akaun fxe saya melalui perkhidmatan ini...?????

    Terima kasih dan SYABAS fxmalay
    sm_win

  12. #12
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Tuan Support;
    Ahli FXegypt boleh guna local bank depo ni tak?

    Sebab kalau ikut http://www.fxmalay.com/pic/local.htm ada kenyataan berikut:
    "Siapakah Yang LAYAK?
    UNTUK DEPOSIT , KESEMUA AHLI FXOPEN ADALAH LAYAK."

    Mohon penjelasan...

  13. #13
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    291
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by fxegypt View Post
    Tuan Support;
    Ahli FXegypt boleh guna local bank depo ni tak?

    Sebab kalau ikut http://www.fxmalay.com/pic/local.htm ada kenyataan berikut:
    "Siapakah Yang LAYAK?
    UNTUK DEPOSIT , KESEMUA AHLI FXOPEN ADALAH LAYAK."

    Mohon penjelasan...
    boleh,

    cuma satu jer, yang handle adalah pihak fxmalay

    so, sesiapa yang bukan fxmalay, pihak fxmalay tak boleh nak confirmkan ianya masuk atau tidak kerana fxmalay hanya bole tahu ahli fxmalay sendiri sahaja.

  14. #14
    Bullish
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    40
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Admin FXMalay View Post
    Saya ingin mendapatkan Pendapat orang ramai mengenai perkhidmatan ini.
    yer....mudah,simple,senang & cepat masuk account..... tq....

  15. #15
    Piplet imra7fx's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    24
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    cuma tak best sket, harini withdraw depo tak smooth. kalau yg margin tak kuat, risiko kena panggil dgn wak margin. risiko juga ni.
    http://turtle-rock.blogspot.com/ trading can't get more naked than this, nak faham, baca le
    http://www.fxegypt.com/index.php?id=16922 link komuniti imra7 fxmalay
    The key to wealth in trading is simplicity. Don't predetermine your profits. Bulls and bears make money, but pigs get slaughtered.

Page 1 of 286 123451151101 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us