FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Page 42 of 42 FirstFirst ... 323839404142
Results 616 to 618 of 618

Thread: Sistem trading Indrafxscalping

  1. #616
    Market Maker
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    samarinda
    Posts
    2,956
    Thanks
    31
    Thanked 10 Times in 10 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ionzers.7777 View Post
    itu sangatlah wajar, saya juga seperti itu koq hehehe jujur bgt, ya memang umumnya gitu dalam trading ada menang dan kalah, kalo kita mengkalkulasinya dalam 1 bulan profit 10% aja udah lumayan, misal 3 hari profit 1 hari loss, di uploadpun gpp tapi kan total tetep win, salam profit
    kalau untuk tujuan bagus guna memotivasi trader pemula indonesia sih kan gak apa apa yang profitnya di upload. bagus itu malahannya. dengan demikian maka akan banyak trader yang tertantang untuk mendapatkan profit seperti yang upload. saya setuju itu gan

  2. #617
    gajini
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by mhchomsi View Post
    kalau untuk tujuan bagus guna memotivasi trader pemula indonesia sih kan gak apa apa yang profitnya di upload. bagus itu malahannya. dengan demikian maka akan banyak trader yang tertantang untuk mendapatkan profit seperti yang upload. saya setuju itu gan
    betul mas broo..memang lebih bagusnya di uplod tu hasil profit dan lose nya..agar pemula bisa tau resiko main forex ini...dan agar memotifasi pemula untk lebih semangat dan berhati2 dalam trading nantinya??

  3. #618
    Market Maker cool user topman's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    jakarta - indonesia
    Posts
    5,501
    Thanks
    242
    Thanked 68 Times in 54 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ionzers.7777 View Post
    itu sangatlah wajar, saya juga seperti itu koq hehehe jujur bgt, ya memang umumnya gitu dalam trading ada menang dan kalah, kalo kita mengkalkulasinya dalam 1 bulan profit 10% aja udah lumayan, misal 3 hari profit 1 hari loss, di uploadpun gpp tapi kan total tetep win, salam profit
    Sebenarnya itu tidak masalah gan, kalo emang di upload biar tambah semangat lagi ya ane bilang sich bagus dan silahkan di lanjutin saja. Tapi bagi ane itu sama saja buang2 waktu dan ane tergolong trader yg gak mau mengexplore hasil trading di social media seperti fb atau twitter.
    Last edited by ngepet dolar euro; 08-26-2012 at 10:54 AM. Reason: THREAD CLOSE BY REQUEST

Page 42 of 42 FirstFirst ... 323839404142

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2020 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us