BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8467$1.9038
Results 1 to 6 of 6

Thread: Scamer Nak Curi Duit

  1. #1
    Elder Analyst mokh997's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    KOTA KINABALU SABAH
    Posts
    610
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Scamer Nak Curi Duit

    OK AKU ADE TERIMA EMAIL 17 MINIT TD YG MENGATAKAN CONFIRMATION BONUS US500
    DIA MINTA PASWORD PINCODE LOGIN ID DAN EMAIL HARAP ABAIKAN BKN FXOPEN YG HANTAR TU
    DARI GAYA EMAIL DIA TU MCM SCAMER EGOLD JE
    MURAHAN PUNYA SCAMER
    BERHATI2 SEMUA
    PUNYA BAGUS FXMALAY NI SAMPAI SCAMER PUN AMBIK PERHATIAN
    REZEKI YANG HALAL DARI SUMBER YANG HALAL AKAN MEMBAWA BERKAT BERPANJANGAN

    http://fxopen.com?agent=275642


    utkk pemilik saga blm area sabah, pm aku utk join kelab prosboc.

    bagi yg kontraktor tgh mencari projek aku boleh tolong carikan, insyaallah ada projek kalau dh rezeki korang

    tidak ada kejayaan mampu di gapai bersendirian.
    utamakan prinsip hati gajah sama di lapah hati nyamuk sama di cicah.

  2. #2
    Elder Analyst mokh997's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    KOTA KINABALU SABAH
    Posts
    610
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default


    By mokh997
    REZEKI YANG HALAL DARI SUMBER YANG HALAL AKAN MEMBAWA BERKAT BERPANJANGAN

    http://fxopen.com?agent=275642


    utkk pemilik saga blm area sabah, pm aku utk join kelab prosboc.

    bagi yg kontraktor tgh mencari projek aku boleh tolong carikan, insyaallah ada projek kalau dh rezeki korang

    tidak ada kejayaan mampu di gapai bersendirian.
    utamakan prinsip hati gajah sama di lapah hati nyamuk sama di cicah.

  3. #3
    In Profit goodkc's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    125
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    memang ada sammer nak tipu . tapi kita kena update dengan berita terkini untuk elak problem cam gini

  4. #4
    In Profit rezekiforex's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    174
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    mcm2 skang ae ye, makin berkembang otak scamer skang ni, bahya tul, harap bende2 mcm ni tak akan di pandang remeh oleh broker

  5. #5
    Elder Analyst mokh997's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    KOTA KINABALU SABAH
    Posts
    610
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default terima lagi email ni 33 minit td


    By mokh997
    REZEKI YANG HALAL DARI SUMBER YANG HALAL AKAN MEMBAWA BERKAT BERPANJANGAN

    http://fxopen.com?agent=275642


    utkk pemilik saga blm area sabah, pm aku utk join kelab prosboc.

    bagi yg kontraktor tgh mencari projek aku boleh tolong carikan, insyaallah ada projek kalau dh rezeki korang

    tidak ada kejayaan mampu di gapai bersendirian.
    utamakan prinsip hati gajah sama di lapah hati nyamuk sama di cicah.

  6. #6
    Elder Analyst mokh997's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    KOTA KINABALU SABAH
    Posts
    610
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    email yg baru ni ade sikit perubahan until valid plak
    ok teruskan usaha anda scammer
    scammer aku nk cakap kt ko semua ahli fxmalay tahu pincode tak leh nak bg tau pada sesape pu
    dan satu lg kalau pihak admin nak bg duit dia masukkan je sebab dia tau semua pincode ape la ke bangang ko ni
    zaman nak scam duit orang ni dh berakhir semua org yang main forex ni dh lama kenal internet
    REZEKI YANG HALAL DARI SUMBER YANG HALAL AKAN MEMBAWA BERKAT BERPANJANGAN

    http://fxopen.com?agent=275642


    utkk pemilik saga blm area sabah, pm aku utk join kelab prosboc.

    bagi yg kontraktor tgh mencari projek aku boleh tolong carikan, insyaallah ada projek kalau dh rezeki korang

    tidak ada kejayaan mampu di gapai bersendirian.
    utamakan prinsip hati gajah sama di lapah hati nyamuk sama di cicah.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us