BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8426$1.8996
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Dua pengarah online forex ditahan

  1. #1
    Piplet melayuboleh's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    18
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Dua pengarah online forex ditahan

    Dua pengarah syarikat online forex ditahan oleh Jabatan Penyiasatan Kesalahan Perbankan di atas dakwaan mereka menggunakan jutaan ringgitdalam pelaburan forex online di Afrika.

    Dua pengarah First Asian Securities Ltd, Ms Elizabeth Nyausi and Susan Njenga, dibebaskan dengan bon sehingga perbicaraan mereka pada 18 Disember depan.

    detail please go http://www.melayuboleh.us/forex/2007...fraud-charges/

    pengajaran : Jangan menggunakan duit orang lain dan menjanjikan pulangan keuntungan di atas forex.

    Apa pandangan anda?

  2. #2
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by melayuboleh View Post
    Dua pengarah syarikat online forex ditahan oleh Jabatan Penyiasatan Kesalahan Perbankan di atas dakwaan mereka menggunakan jutaan ringgitdalam pelaburan forex online di Afrika.

    Dua pengarah First Asian Securities Ltd, Ms Elizabeth Nyausi and Susan Njenga, dibebaskan dengan bon sehingga perbicaraan mereka pada 18 Disember depan.

    detail please go http://www.melayuboleh.us/forex/2007...fraud-charges/

    pengajaran : Jangan menggunakan duit orang lain dan menjanjikan pulangan keuntungan di atas forex.

    Apa pandangan anda?
    baik main sendiri lagi baguss

  3. #3
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Pandangan saya kabur.. (spek ilang)..
    hehehe...

    Takyah la suruh orang lain tolong trade... trade sendiri la...

  4. #4
    Elder Analyst mrfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    depan PC
    Posts
    506
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    pandangan aku plak jelas je coz da 2kaq spek baru..
    hahahaha...
    ..::Free USD$100+USD$25..FxMALAY::..
    sm_cool ..::Basic For Newbie+Simple Profit Technicque::..sm_cool




    sm_win "money is not everything but everything needs money"sm_win [/I]

  5. #5
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    kalu diri dah teror trade.....cari la modal 100usd pon cukup....pastu trade sampai kayaraya.......tak payah le nak amik duit org pastu trade....

    p/s: aku penah jumpa org yg trade dgn modal 70usd jadi 2kusd dlm 10hari..so itu dah membuktikan modal kecik pon leh buat duit....tak payah juta2 duit sbg modal...
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  6. #6
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku rase kalau die bagi modal juta-juta bukan buat modal tu... terus buat joli katak..
    huhu.. bukan senang nak dapat duit byk-byk camtu.. nak ngabiskan tak susah...

  7. #7
    In Profit zero01's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    skudai
    Posts
    136
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by braderped View Post
    aku rase kalau die bagi modal juta-juta bukan buat modal tu... terus buat joli katak..
    huhu.. bukan senang nak dapat duit byk-byk camtu.. nak ngabiskan tak susah...
    betul 2 bro.sm_smile
    Blogger yg teka seberapa
    Registration

  8. #8
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lord View Post
    kalu diri dah teror trade.....cari la modal 100usd pon cukup....pastu trade sampai kayaraya.......tak payah le nak amik duit org pastu trade....

    p/s: aku penah jumpa org yg trade dgn modal 70usd jadi 2kusd dlm 10hari..so itu dah membuktikan modal kecik pon leh buat duit....tak payah juta2 duit sbg modal...
    alergic terus aku dengar perkataan kayaraya ni

  9. #9
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    hu? .. alergic?.. kene gatal-gatal kat telinga ke?.. gi cek doktor gih... nanti telinga kembang cam telinga gajah plak...

  10. #10
    Intraday Master granpa's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ..pahang..JB..lumut..SANDAKAN..
    Posts
    399
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lord View Post
    kalu diri dah teror trade.....cari la modal 100usd pon cukup....pastu trade sampai kayaraya.......tak payah le nak amik duit org pastu trade....

    p/s: aku penah jumpa org yg trade dgn modal 70usd jadi 2kusd dlm 10hari..so itu dah membuktikan modal kecik pon leh buat duit....tak payah juta2 duit sbg modal...
    uikh...terer tu...modal usd70...boleh jd 2k dalam masa 10 hari...hebbat..
    pendapat org lama lak bape la modal yg sesuai nak trade forex ni...hmm..org lama pengalaman mest banyak nye...
    ...pERjaLaNaN kU maSiH jaUH...
    kita cuma musuh pengkhianat bangsa dan negara
    apatah lagi pengkhianat agama

  11. #11
    FXMalay supporter alface's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    585
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.780
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by granpa View Post
    uikh...terer tu...modal usd70...boleh jd 2k dalam masa 10 hari...hebbat..
    pendapat org lama lak bape la modal yg sesuai nak trade forex ni...hmm..org lama pengalaman mest banyak nye...
    tanya orang lama jawabnya 70 usd la ...
    sbb boleh trade 70 usd jd 2K dalam 10 ari ...

    toothy9

  12. #12
    In Profit goodkc's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    125
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    org trade tu guno robot ke ape. manalah power cam tu. takpayah tidur ke.

  13. #13
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    yg penting disiplin.....jgn tamak....

    p/s: masuk 10lot...1pips 100usd...amik 10pips je sehari.....cukup la tu kan...
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  14. #14
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by goodkc View Post
    org trade tu guno robot ke ape. manalah power cam tu. takpayah tidur ke.
    robot2 ni aku tak berapa percaya...dr sepanjang permerhatian aku...robot maybe leh untung...tp manual trade lagi byk leh untung....cuma beza paling besar...robot konsisten buat profit....kalu manual trade tak brapa konsisten..kejap untung kejap rugi..

    so kalu dpt trade manual..dan leh konsisten...robot pon kalah tu...
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  15. #15
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lord View Post
    yg penting disiplin.....jgn tamak....

    p/s: masuk 10lot...1pips 100usd...amik 10pips je sehari.....cukup la tu kan...
    kalau modal besar boleh la buat camtu..uhuhuhuh...ni modal ciput..uuhuhuh

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us