FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36

Thread: [share] ilan 1,6 dinamic profitable expert advisor

  1. #1
    Intraday Master aditya's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    496
    Thanks
    32
    Thanked 12 Times in 9 Posts

    Default [share] ilan 1,6 dinamic profitable expert advisor

    I asked for permission from the admins and moderators to open a thread to share expert advisor ilan 1.65 dinamic edition.
    if I violate the rules please fell free to close my thread

    this tester result from ilan 1.65 dinamic
    Click image for larger version. 

Name:	StrategyTester1.6.gif 
Views:	78 
Size:	8.4 KB 
ID:	15707

    Ilan 1.65 Dynamic .rar

    if you have any question or request please fell free to ask me.

  2. The Following User Says Thank You to aditya For This Useful Post:

    investforexid (01-01-2020)

  3. #2
    Moderator cool user Rizal's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Malacca
    Posts
    5,696
    Thanks
    227
    Thanked 428 Times in 301 Posts

    Default

    is it profitable?how long have you test it?i have tested many robot but almost of them going to recycle bin
    i prefer the result from micro live account

  4. #3
    Intraday Master aditya's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    496
    Thanks
    32
    Thanked 12 Times in 9 Posts

    Default

    that my result
    yes sir i use it for 7 month in standart live acc. with first balance $25. konsisten profit about 20-70% a month. with all minimum in setting.
    with martingale system and time control.
    Last edited by learn2biz; 05-15-2012 at 11:36 AM. Reason: delete attachment - not fxopen platform

  5. #4
    Piplet
    Join Date
    May 2012
    Location
    magetan
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by aditya View Post
    I asked for permission from the admins and moderators to open a thread to share expert advisor ilan 1.65 dinamic edition.
    if I violate the rules please fell free to close my thread

    this tester result from ilan 1.65 dinamic
    Click image for larger version. 

Name:	StrategyTester1.6.gif 
Views:	78 
Size:	8.4 KB 
ID:	15707

    Ilan 1.65 Dynamic .rar

    if you have any question or request please fell free to ask me.
    to file prikol (GBPUSD 5m). set was placed in the folder where?
    I am sorry newbe

  6. #5
    Intraday Master aditya's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    496
    Thanks
    32
    Thanked 12 Times in 9 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by andyy View Post
    to file prikol (GBPUSD 5m). set was placed in the folder where?
    I am sorry newbe
    this a set file you can put in anywhere in your computer. you can use it when attack EA to chart you can load it.

  7. #6
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by aditya View Post
    Attachment 15713
    that my result
    yes sir i use it for 7 month in standart live acc. with first balance $25. konsisten profit about 20-70% a month. with all minimum in setting.
    with martingale system and time control.
    agak2 ler nak sekem pun ... no deposit welcome bonus hanya bermula awal bulan 5 bukan 7 bulan lepas. Lgpun sah2 screenshot tu bukan platform FXOpen sbb mana sini boleh open bawah 0.1 lot ...
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  8. #7
    Intraday Master aditya's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    496
    Thanks
    32
    Thanked 12 Times in 9 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by learn2biz View Post
    agak2 ler nak sekem pun ... no deposit welcome bonus hanya bermula awal bulan 5 bukan 7 bulan lepas. Lgpun sah2 screenshot tu bukan platform FXOpen sbb mana sini boleh open bawah 0.1 lot ...
    benar pakcik. saya menggunakan broker lebih dari satu. itu hanya menunjukan hasil kinerja, dari ilan yang saya pakai. dan saya pun tidak memakai no deposit welcome bonus.
    saya dapat ini EA dari forum malay di broker lain saya rasa klo saya bagikan disini juga tidak masalah kan. saya hanya berusaha berbagi. jika mau open dengan lot 0.1 tinggal dirubah settingnya pak cik.

  9. #8
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Rujuk forum rules :
    12) Advertisements for competing brokers will be deleted without notice. This includes articles linking back to advertising and/or promotions for these competing brokers.
    Sekiranya anda ingin menunjuk 'kehebatan' sesuatu ea atau sistem, sila gunakan platform FXOpen. Ini adalah forum syarikat dan bukan forum terbuka sebagaimana forum2 yg lain.

    Asalnya anda nyatakan sebagaimana dibwh:
    Quote Originally Posted by aditya View Post
    that my result
    yes sir i use it for 7 month in standart live acc. with first balance $25. konsisten profit about 20-70% a month. with all minimum in setting.
    with martingale system and time control.
    kemudian setelah ditegur, anda nyatakan sebaliknya ....
    Quote Originally Posted by aditya View Post
    benar pakcik. saya menggunakan broker lebih dari satu. itu hanya menunjukan hasil kinerja, dari ilan yang saya pakai. dan saya pun tidak memakai no deposit welcome bonus.
    saya dapat ini EA dari forum malay di broker lain saya rasa klo saya bagikan disini juga tidak masalah kan. saya hanya berusaha berbagi. jika mau open dengan lot 0.1 tinggal dirubah settingnya pak cik.
    Di FXOpen, std live account tidak akan dapat lakukan sebagaimana anda cuba paparkan. Ternyata hanya boleh lakukan di broker lain maka secara tidak langsung cuba mempromosikan broker lain. Anda selayaknya dikenakan tindakan sebagaimana peraturan forum tetapi anda diberi satu peluang utk perbaiki. Attachment berkenaan akan dipadamkan. Harap maklum.
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  10. #9
    Market Maker grandFX's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    World Of Freedom
    Posts
    3,076
    Thanks
    199
    Thanked 140 Times in 68 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by aditya View Post
    I asked for permission from the admins and moderators to open a thread to share expert advisor ilan 1.65 dinamic edition.
    if I violate the rules please fell free to close my thread

    this tester result from ilan 1.65 dinamic
    Click image for larger version. 

Name:	StrategyTester1.6.gif 
Views:	78 
Size:	8.4 KB 
ID:	15707

    Ilan 1.65 Dynamic .rar

    if you have any question or request please fell free to ask me.
    bisa tidak dijelaskan bagaimana kinerja EA ini gan karena kalau yang awak tau itu kinerja EA Ilan sistemnnya hedging gan dan ini harus menggunakan VPS untuk memaksimalkan hasilnya. sdh bnyk versi barunya EA ilan ini

  11. #10
    In Profit adikha's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    184
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by grandFX View Post
    bisa tidak dijelaskan bagaimana kinerja EA ini gan karena kalau yang awak tau itu kinerja EA Ilan sistemnnya hedging gan dan ini harus menggunakan VPS untuk memaksimalkan hasilnya. sdh bnyk versi barunya EA ilan ini
    ane dah coba ini EA gan sistemnya martingale. semua EA menurut ane bagusnya memang di vps karena koneksi yang stabil. klo EA ilan 1.65 versi dinamic ini sudah di lengkapi dengan pengaturan MM yang membatasi risk berdasar balance maupun equity tapi ane lom tau beberapa fungsi input seperti gublina dan drop.
    EA ini juga sudah di lengkapi dengan limit OP menjadi hanya salah satu buy or sell

  12. #11
    In Profit zalrezpector's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    289
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    klo menggunakan robot memang idealnya pakai vps. jika tidak lebih baik jika kita trading menggunakan teknik manual atau trading dari kita sendiri. ea kn harus kontrol char terus menerus untuk bisa bekerja denga maksimal. tanpa koneksi internet 24 jam, maka EA sama saja dengan trading manual menurut saya

    robot trading ini profitable tidak buata saudara-saudara yang telah mencoba EA ini mohon berbagi sapaya kita yang belum tahu dapat ambil keputusan yang benar saya sebab saya minat menggunakan EA ini jika memang terbukti bisa menghasilkan profit. mohon juga info tempat sewa vps yang bagus dan terpercaya, terima kasih
    Last edited by suremasyuq; 05-28-2012 at 11:23 AM. Reason: merge

  13. #12
    Market Maker grandFX's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    World Of Freedom
    Posts
    3,076
    Thanks
    199
    Thanked 140 Times in 68 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by adikha View Post
    ane dah coba ini EA gan sistemnya martingale. semua EA menurut ane bagusnya memang di vps karena koneksi yang stabil. klo EA ilan 1.65 versi dinamic ini sudah di lengkapi dengan pengaturan MM yang membatasi risk berdasar balance maupun equity tapi ane lom tau beberapa fungsi input seperti gublina dan drop.
    EA ini juga sudah di lengkapi dengan limit OP menjadi hanya salah satu buy or sell
    oouch abang menggunakan sistem ini juga. awak juga bang menggunakan EA ilang ini tapi versi terbarunya EA ilan 1.47 ya betul apa abang cakap tuh ini strategi martiangle dan locking posisi dan cuma kekurangan EA ini tidak menggunakan SL tapi cuma menggunakan TP aja.

  14. #13
    In Profit zalrezpector's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    289
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    yan skrin shut yang diberikan dari broker lain tapi tak apelah yang penting teknik bisa menghasilkan profit benar tak tuh??
    saya dah coba strategi ini dan hasilnya lu,mayan profitable. wat semua yang dah coba bolehla nak share disini agar nambah referensi penggunaan teknik ini

    pak cik saya dah coba EA ini di akun demo dan hasilnya lumayab. mohon sarannya jika saya ingin trade menggunakan EA ini dalam trading saya apakah hasilnya nanti akan sama dengan yang saya dapatkan di akun demo. saya masih takut ni dakam menggunaannya di akun real. terima kasih
    Last edited by Rizal; 05-31-2012 at 03:38 PM.

  15. #14
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Kenapa la semua ni mcm tak faham jer ni .. bila lot tak sama, margin tak sama .. bila margin tak sama, performancenya pun tak sama jika balance yg digunakan masih sama ... korang semua ni baca ker tak baca atau takat sembang kosong jer ... ada yg kena close thread nanti salahkan mod pula ... hadoi la korang ni ... cuba la bagi input yg bernas sket jgn asyik nak post building aje

    Last chance .. saper post building lagi thread ni tutup terus. Jangan salahkan mod sbb kami dah bagi peluang tapi anda yg sia-siakan ... TQ
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  16. #15
    In Profit zalrezpector's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    289
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    bro saya dah download exper advisor yang anda share dan dah saya coba di akun demo namun nampak kurang profitable. pertanyaan saya apakah mungkin ada kesalahan saya dalam menggunakannya atau EA ini harus digunakan dalam range tertetu, kemarin saya coba ketika teradi trending

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2021 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen EU is a trading name of FXOpen EU Ltd. FXOpen EU Ltd is authorized and regulated by the Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) under license number 194/13.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us