BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8426$1.8996
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 42

Thread: EA Bless_FiFtHeLeMeNt_noTG_1[1].0.1

  1. #1
    Piplet atuxx's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    24
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default EA Bless_FiFtHeLeMeNt_noTG_1[1].0.1

    Meh kita test EA nih kt demo account.
    Pastu post ss tgk leh wt profit x.
    1st day aku test profit
    Pakai setting standard jek dulu

    Slamat mngetest
    toothy9
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    EA ni sesuai utk pair ape?.. TF berape?

  3. #3
    Piplet
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    5
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku dah try ea nie memang menjadi........ boleh untuk pair uj gj kalau modal besar

  4. #4
    Piplet atuxx's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    24
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile

    Quote Originally Posted by maroon73 View Post
    aku dah try ea nie memang menjadi........ boleh untuk pair uj gj kalau modal besar
    Yup betul...kalu modal bese2 jek main gchf or gu
    TF tplng la nk pakai mane tp aku pkai 15m.
    Jgn main byk pair skaligus..lg sng kena margin call

  5. #5
    In Profit
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    141
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    mavam mana keputusannya?

  6. #6
    Piplet atuxx's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    24
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by hello2u View Post
    mavam mana keputusannya?
    xde org nk test ea ni agk nye.......nooo

    Ni ss aku test kt demo mlm td dalam kul 7mlm sampai kul 3pg td
    Dari modal 5000 da profit dlm 3k... baru satu mlm 2.. sm_win

    Aku test kt GJ Tf 15m.. ade sket aku test kt GCHF tp x brape laju market so aku test kt GJ je la..

    Jgn test guna byk pair sekaligus, plg bagus test satu pair jek tkt margin x sampai layer yg last.....

    toothy9
    Attached Files Attached Files

  7. #7
    Piplet atuxx's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    24
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Btul ke broker leh block penggunaan EA nih
    coz membe aku dah x leh guna EA bless nih kt FXOpen acc Live lps wt byk jugak la profit nye...

  8. #8
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    la.. takkan le nak block EA... kalau die block EA.. dah lame tak wujud dalam MT4 ni.. pastu sampai beratus-ratus EA dihasilkan..

    -Off record topic-
    aku pelik aa camane ziyouxing ni bleh jadik senior dlm masa tak sampai 24 jam.. sebab semua thread die join sampai yg Egypt tu pun die bleh join.. kemaruk USD25 ke?.. aku terperasan masa aku login forum dari subuh semalam... bukan nak menyibuk... sebab kat dalam thread ni die tanye ape yg aku tanye kat atuxx.. huhu... bleh tgk info die kalu nak tau

  9. #9
    Piplet atuxx's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    24
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by braderped View Post
    la.. takkan le nak block EA... kalau die block EA.. dah lame tak wujud dalam MT4 ni.. pastu sampai beratus-ratus EA dihasilkan..

    -Off record topic-
    aku pelik aa camane ziyouxing ni bleh jadik senior dlm masa tak sampai 24 jam.. sebab semua thread die join sampai yg Egypt tu pun die bleh join.. kemaruk USD25 ke?.. aku terperasan masa aku login forum dari subuh semalam... bukan nak menyibuk... sebab kat dalam thread ni die tanye ape yg aku tanye kat atuxx.. huhu... bleh tgk info die kalu nak tau
    X sure setting x btul ke or kena block..
    Suddenly da xde bukak pos lngsg..
    Maybe kena block sbb byk sgt dpt profit kot
    Kalau satu malam leh dpt 50%-100% margin profit...huhuhuhu

    << Off record gak >>
    Tu la heran gk da tanya nk tanya lg...
    xpe la kalu stakat 25usd kt acc standard ape la sgt toothy9

  10. #10
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by atuxx View Post
    X sure setting x btul ke or kena block..
    Suddenly da xde bukak pos lngsg..
    Maybe kena block sbb byk sgt dpt profit kot
    Kalau satu malam leh dpt 50%-100% margin profit...huhuhuhu
    mungkin setting die offkan kot ? pergh... satu malam bleh dapat 50 - 100% profit...
    aku pun nak gak... mau lagi 5 tahun jadik Jutawan hartawan makan di pinggan minum di cawan..

    << Off record gak >>
    Tu la heran gk da tanya nk tanya lg...
    xpe la kalu stakat 25usd kt acc standard ape la sgt toothy9
    (off record lagi)
    aku tak kisah la die nak 25usd tu... tapi kalu admin cam musti die tau sape orgnye..
    let 'em decide what to do.. dorang nak bagi ke tak lantak pi laa... hehehe.. (mahap pak admin.. jgn marah aa!!.. sori sori...)

  11. #11
    Elder Analyst mrfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    depan PC
    Posts
    506
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by atuxx View Post
    Btul ke broker leh block penggunaan EA nih
    coz membe aku dah x leh guna EA bless nih kt FXOpen acc Live lps wt byk jugak la profit nye...
    laa..bleh EA kne block???nooo
    xkan la..kan ke mt4 bleh set up EA,klo kne block baik xpyh ade EA kat platform kan???
    ..::Free USD$100+USD$25..FxMALAY::..
    sm_cool ..::Basic For Newbie+Simple Profit Technicque::..sm_cool




    sm_win "money is not everything but everything needs money"sm_win [/I]

  12. #12
    In Profit goodkc's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    125
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    macam power aje ea ni

  13. #13
    Piplet
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    5
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by atuxx View Post
    Meh kita test EA nih kt demo account.
    Pastu post ss tgk leh wt profit x.
    1st day aku test profit
    Pakai setting standard jek dulu

    Slamat mngetest
    toothy9
    Bro, boleh cerita skit camna nak pasang EA kat MT4 setelah download, X tahu kat folder mana dalam MT4 nak letak?, rasanya nak try juga, ok ke X (x berapa paham dgn file "rar", "tpl" dan "ex4".....adakah MT 4 boleh baca kesemua file tersebut)

  14. #14
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    file *.rar - ni same cam file winzip, kene extract dulu baru boleh dapat file dalamnye. MT4 takleh baca file ni... kene carik program WinRAR utk extract file

    file*.tpl - ni file template dalam MT4
    file *.ex4 - ni file untuk indicator / EA dalam MT4
    dua jenis file ni MT4 boleh baca...

    file *.ex4 - bubuh dalam C:\Program Files\MetaTrader - FXOpen\Expert
    file *.tpl - bubuh dalam C:\Program Files\MetaTrader - FXOpen\Templates

  15. #15
    Elder Analyst mrfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    depan PC
    Posts
    506
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by nazrismail View Post
    Bro, boleh cerita skit camna nak pasang EA kat MT4 setelah download, X tahu kat folder mana dalam MT4 nak letak?, rasanya nak try juga, ok ke X (x berapa paham dgn file "rar", "tpl" dan "ex4".....adakah MT 4 boleh baca kesemua file tersebut)
    download free je WINrar tu.. kalau nak senang,ko gune browser Mozilla Firefox.
    install je ape2 y Firefox suruh...

    Copy then pastekan kat file Mt4 Fxopen,
    tgk ko letak file mt4 katne,open,pastu paste kat template or expert,.
    pas2 baru ko open platform mt4 utk tgk template or EA y baru tuu..
    ..::Free USD$100+USD$25..FxMALAY::..
    sm_cool ..::Basic For Newbie+Simple Profit Technicque::..sm_cool




    sm_win "money is not everything but everything needs money"sm_win [/I]

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us