BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.7627$1.8172
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: Masalah dan Persoalan: Debit Card

  1. #1
    In Profit braveheart's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    171
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Masalah dan Persoalan: Debit Card

    Tuan support?
    Bagaimana caranya untuk membuat debit card dan di mana? Adakah debit card boleh digunakan semua ATM mesin bank?

  2. #2
    In Profit braveheart's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    171
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Debit Card?

    Tuan support,

    Berapa % kah charge yang dikenakan oleh fxegpyt sekiranya saya membuat deposit dari akaun E-Gold ke akaun FXegpyt?

  3. #3
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    huhu...tajuk lain tanyer lain :P
    --------------------
    withdraw or deposited
    and boleh rujuk disini
    https://www.fxegypt.com/index.php?s=deposit

  4. #4
    Bullish
    Join Date
    May 2007
    Posts
    81
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    thankssssssssssssss

  5. #5
    In Profit braveheart's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    171
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    haha, ye ker
    sorry la x perasaan, lupa nak ubah tajuk soalan tu.
    anyway thanks

  6. #6
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    152
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by braveheart View Post
    Tuan support,

    Berapa % kah charge yang dikenakan oleh fxegpyt sekiranya saya membuat deposit dari akaun E-Gold ke akaun FXegpyt?
    Saya ada masukkan egold ke fxegypt.

    Jika kita masukkan 25.00usd, fx akan masukkan 24.75usd sahaja ke acc kita.

    Yang lain tu le charge nye kot.

    Nak kira % saya x pandai, maaf le key.

    toothy9

  7. #7
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by anuar View Post
    Saya ada masukkan egold ke fxegypt.

    Jika kita masukkan 25.00usd, fx akan masukkan 24.75usd sahaja ke acc kita.

    Yang lain tu le charge nye kot.

    Nak kira % saya x pandai, maaf le key.

    toothy9
    itu adalah caj dr pihak egold sendiri. 1% di kenakan ke atas amount yg di transfer antara akaun egold.

    Terima kasih

  8. #8
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    152
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    itu adalah caj dr pihak egold sendiri. 1% di kenakan ke atas amount yg di transfer antara akaun egold.

    Terima kasih

    Saya setuju tentang perkara tersebut.

    Tp... sefahaman saya, egold akan charge bila kita transfer dr acc lain ke acc dia (masuk) & egold xkan charge bila kita transfer dr acc dia ke acc lain.

    Saya keliru, siapakah yang charge bila kita transfer dr acc egold ke fx.

    Sila bri penjelasan yang lebih detail eee tuan support.

    toothy9

  9. #9
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    130
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    yang kurang tu caj dari egold, penerima tak kena caj: fx caj hanya apabila nak withdraw dari akaun fx ke egold. senangnya, siapa send money kena caj.....

    kalau salah betulkan lagi ya,...

    harap-harap egold tak problem, cepat dan mudah nak guna....
    duduk diam-diam dapat duit dengan egold
    thread ni tentang debit card kan? fxegypt nak kuarkan debit card ke, wah.. bagusla, sebab, semua keuntungan boleh masuk dalam debit card, tak payah nak guna eg dan tt lagi la....
    Last edited by FXM Teacher; 07-15-2007 at 01:02 PM. Reason: Multiple postings

  10. #10
    Piplet amirzie's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Adakah ini satu cadangan dari pihak yg bukak thread ni , atau mmg dah salah story.

    Tapi tajuk yang bagus , Debit Card.

    Saya amat menyokong dan sekira terdapat masalah dipihak fxeypt/fxmalay tuk mengadakan debit , mungkin leh diajukan mungkin ada yg berpengalaman tuk mengatasi masalah. Yg penting debit card ni berjaya.
    Buah Cempedak Diluar Pagar
    Ambil Galah Tolong Jolokan
    Saya Budak Baru Belajar
    Kalau Boleh Tolong Ajarkan

  11. #11
    In Profit PulunSakan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    253
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    mungkin di sini elok kita bincangkan, apakah boleh deposit menggunakan debit kad dan debit kad mana yang paling sesuai.
    dengar cerita kad public bank yg paling banyak org gunakan sebagai menggantikan kredit kad utk kegunaan transaksi di internet.
    kalau boleh, nak tau juga service caj dan yuran2 yg berkaitan. mintak tuan admin usha2 tengok

    sm_win

  12. #12
    In Profit
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    134
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by braveheart View Post
    Tuan support?
    Bagaimana caranya untuk membuat debit card dan di mana? Adakah debit card boleh digunakan semua ATM mesin bank?
    Setau aku, ada bnyak debit card.

    Debit card yg camne dimaksudkan bos tu?

    Setiap bank pakai debit kad.

    sm_happy
    toothy9 toothy9 toothy9

  13. #13
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    130
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Tuan support?
    Bagaimana caranya untuk membuat debit card dan di mana? Adakah debit card boleh digunakan semua ATM mesin bank?
    mungkin maksudnya ; debit card yang dikeluarkan oleh fxegypt. kalau ada, bagus juga, withdraw terus ke debit card...

  14. #14
    Piplet
    Join Date
    May 2007
    Posts
    17
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    rasenye admin x pernah mention mende ni....mane dpt tahu mende ni braveheart?
    aku makin tau yg aku ni makin tak tau...nooo

  15. #15
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    15
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    setahu aku , hanya AMBANK dan PUBLIK BANK yang memperkenalkan debit card ..AMBank , ok aku dah guna. cuma limit Maximum buleh kita masukkan hanyalah RM10k sahaja...untuk Publik bank aku tak confirm lagi , baru dok apply , nanti bila aku confirm ,aku akan bagitau semua

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us