BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8836$1.9419
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: usul agar history trading dimasukkan dalam trader cabinet

  1. #1
    In Profit
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    178
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default usul agar history trading dimasukkan dalam trader cabinet

    saya punya usul kalo history trading kita dimasukin dalam trader cabinet, jadi kita bisa buka lihat history tanpa buka mt4

  2. #2
    In Profit
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ide yang bagus .
    apalagin kalau kita kebetulan lagi di warnet atau di komputer yang tidak bisa buka MT
    dan mau liat history dari trade kita

  3. #3
    In Profit
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    178
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    history dah ditambahin di trader cabinet tapi ko jadi malah overlapping dengan history payment yang ada dimenu kanan

  4. #4
    Bullish mursidi123's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    47
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    maksutnya overlapping itu apa?

  5. #5
    In Profit
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    178
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    overlapping maksudnya tumpang tindih

  6. #6
    Bullish
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    38
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Usulnya ke manger international deh boss

  7. #7
    In Profit
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    178
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by pithimungil View Post
    Usulnya ke manger international deh boss
    buat apa ada perwakilan di indonesia dan adanya forum ini kan juga untuk menampung ide dari semua negara

  8. #8
    In Profit
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    109
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    history trading di cabinet kayaknya asik juga ya...

  9. #9
    In Profit
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    99
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    iya
    jadi gak usah buka MT lagi kalau mau liat hasil trade

  10. #10
    Bullish
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    93
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    blh jg tuh idenya, biar bs ngeliat hasil trading bulan lalu

  11. #11
    In Profit
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    99
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalau kayak gitu
    cabinetnya jadi makin lengkap dong

  12. #12
    Bullish
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    95
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    iya bagus tuh buat nambah aplikasi cabinet sapa tau trader dr broker lain bs berminat ke fxopen karen history ada di cabinet

  13. #13
    Bullish
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    93
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kl bs jg ditambahin aplikasi bs open order sell n buy, hex3...

  14. #14
    In Profit
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    99
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    jangan lahkalau kayak gitu
    gak usah open lagi dari meta dong

  15. #15
    In Profit
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    104
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Post

    wah briliant bgt bro idenya!!!
    kita jadi bisa ngebaca pergerakan live chartnya dgn membaca history pergerakan sebulan/2 bulan atau bahkan klo bisa ada yg setahun sebelumnya kan paling ga bisa kebantu...
    good idea friends....good luck on trading and take a big profit!!sm_win

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us