BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8388$1.8957
Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 15 of 63

Thread: Majlis Jamuan Makan Malam AidilFitri FXMALAY 2007

  1. #1
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    291
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Majlis Jamuan Makan Malam AidilFitri FXMALAY 2007

    Bersempena bulan syawal yang menjelma, pihak FXMalay dengan ini menjemput semua warga FXMalay untuk hadir ke Majlis Jamuan Makan Malam Aidilfitri seperti butiran berikut:

    Tarikh: 3hb November 2007
    Tempat: Restoran Last Corner(bersebelahan Kajang Silk selepas exit Jalan Bukit)Map will b attach later
    Menu: 5 lauk pauk berserta buah2an dan kuih muih
    Aturcara:

    * 8.00mlm: Ketibaan ahli FXMalay
    * 8.45mlm: Roll the dish
    * 9.30mlm: Ramah Mesra Aidilfitri
    * 9.45mlm: Sesi bergambar
    * 10.00mlm: Ramah Mesra Aidilfitri
    * 10.30mlm: Bersurai

    Pakaian: Complete Baju Melayu(Lelaki)
    Price: Adults/ Children above 12 - FREE (A)
    Children below 12 - FREE (C)

    Kami memberi galakan kepada ahli yang ingin membawa juadah/kuih muih dr rumah masing2 untuk aktiviti ini.

    Sehubungan dengan itu, di minta kepada ahli FXMalay yang ingin hadir..sila masukkan nama(ID) anda dan bilangan di dalam senarai di bawah:


    List of attendance

    Bil/ Nama(ID)/ Jumlah(?A+?C)

    1)
    2)
    3)
    4)
    5)
    6)
    7)
    8)
    9)
    10)
    Sila copy quote di atas sebelum memasukkan nama anda

    PERHATIAN!! Mohon kerjasama semua pihak untuk memasukkan nama di dalam list sebelum 12.00AM 2 Nov 2007

    * jangan campur adukkan listing dengan forum yang lain sekiranya anda telah mendaftar di forum tersebut

  2. #2
    In Profit braveheart's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    159
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    List of attendance

    Bil/ Nama(ID)/ Jumlah(?A+?C)

    1) Braveheart (3A)

    Lord, aritu gua dah booking utk 2 kan, lani tambah 1 lg so jadi 3

  3. #3
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default Last Update!!

    Bersempena bulan syawal yang menjelma, pihak FXMalay dengan ini menjemput semua warga FXMalay untuk hadir ke Majlis Jamuan Makan Malam Aidilfitri seperti butiran berikut:

    Tarikh: 3hb November 2007
    Tempat: Restoran Last Corner(bersebelahan Kajang Silk selepas exit Jalan Reko)Map as below
    Menu: 5 lauk pauk berserta buah2an dan kuih muih+satay
    Aturcara:

    * 8.00mlm: Ketibaan ahli FXMalay
    * 8.45mlm: Roll the dish
    * 9.30mlm: Cabutan bertuah
    * 9.45mlm: Sesi bergambar
    * 10.00mlm: Ramah Mesra Aidilfitri
    * 10.30mlm: Bersurai

    Pakaian: Complete Baju Melayu(Lelaki)
    Price: Adults/ Children above 12 - FREE (A)
    Children below 12 - FREE (C)

    Kami memberi galakan kepada ahli yang ingin membawa juadah/kuih muih dr rumah masing2 untuk aktiviti ini.

    Sehubungan dengan itu, di minta kepada ahli FXMalay yang ingin hadir..sila masukkan nama(ID) anda dan bilangan di dalam senarai di bawah:

    List of attendance

    Bil/ Nama(ID)/ Jumlah(?A+?C)

    1) Lord/ (4A+3C)
    2) Arialun/ (2A + 2C)
    3) kamarudin bin jamil/ (6A)
    4) rihK_forex/ (2A)
    5) MR Gunn/ (1A)
    6) Ejal_Kronik/ (1A)
    7) Disc/ ( 2A + 1C )
    8) Chrome/ (2A+2C)
    9) Alface (2A)
    10) arrashidin (2A)
    11) dearmour (1A)
    12) stannero/ (1A)
    13) flizzoe/ (1A)
    14) braveheart/ (3A)
    15) bintara/ (1A)
    16) jaguh1180/ (2A)
    Terima kasih kepada mereka yang telah memberi nama untuk hadir...jumpa anda di sana...!!!
    Last edited by support fxmalay; 11-02-2007 at 01:12 PM.

  4. #4
    In Profit Ejal_Kronik's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Old Trafford + Putrajaya + Klate
    Posts
    117
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default majlis jamuan makan malam ngan geng fxmalay....bestt!!

    post pertama dari nubi..hehe..harap membantu..hehehesm_cool sm_cool


  5. #5
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    932
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    muehehe....kat sini lupa nk kasi meriah plak.....thanks ejal...kalu ko tak post sini...aku pon tak perasan..
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  6. #6
    In Profit Ejal_Kronik's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Old Trafford + Putrajaya + Klate
    Posts
    117
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lord View Post
    muehehe....kat sini lupa nk kasi meriah plak.....thanks ejal...kalu ko tak post sini...aku pon tak perasan..
    aku pun tak tau nak mula post kat ner lord..sebb aku tgok takder thread tuk pendatang baru seperti aku..jadi aku post kat sini ler sebb aku join y ni..hehehe..hehehsm_smile

  7. #7
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    932
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by Ejal_Kronik View Post
    aku pun tak tau nak mula post kat ner lord..sebb aku tgok takder thread tuk pendatang baru seperti aku..jadi aku post kat sini ler sebb aku join y ni..hehehe..hehehsm_smile
    hehe...welcome to the club...
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  8. #8
    In Profit Ejal_Kronik's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Old Trafford + Putrajaya + Klate
    Posts
    117
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lord View Post
    hehe...welcome to the club...
    ok..mekasih...diharap dapat membantu pada y lemah cam aku k lord..heehe

  9. #9
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    932
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by Ejal_Kronik View Post
    ok..mekasih...diharap dapat membantu pada y lemah cam aku k lord..heehe
    kita berdua je duk layan sini....org lain duk layan forum sebelah lak....hampeh tul...
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  10. #10
    Piplet abk's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Ejal_Kronik View Post
    post pertama dari nubi..hehe..harap membantu..hehehesm_cool sm_cool

    salam semua...
    kepada semua yg dtg semlm, hrap dapt kenel korang dgn lebih lagi...
    aku pon baru lagi dlm dunia fxmalay ni...
    so keep on touch key

  11. #11
    Intraday Master Gdien's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    MAL->TRG->K.TRG
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Ejal_Kronik View Post
    post pertama dari nubi..hehe..harap membantu..hehehesm_cool sm_cool

    Welcome Ejal_Kronik..satu nama yg cukup gah diforum sebelah..
    hmm..bagus aa majlis ni..kalau aku ada kat kl, mesti aku join sama
    Tapi boleh tak kalu taruk nama setiap yg ada dalam gambar ni..nak jugak kenal geng2 fxmalay ni..
    Why FxMalay?
    *Free $25 bonus on every Standard Account opened! (after deposit of $25 or more).
    *Free $100 for 10 lot volume bonus.
    *Spread from 2 pips.
    *Islamic accounts.
    *Local bank deposit/withdrawl(CIMB,Maybank/RHB)

    OPEN AN ACCOUNT NOW
    "It's not about trading Every Day, it's about trading that One Right Day......You make money by Waiting, not by Trading.." -seekinglight FF

  12. #12
    In Profit Ejal_Kronik's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Old Trafford + Putrajaya + Klate
    Posts
    117
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Gdien View Post
    Welcome Ejal_Kronik..satu nama yg cukup gah diforum sebelah..
    hmm..bagus aa majlis ni..kalau aku ada kat kl, mesti aku join sama
    Tapi boleh tak kalu taruk nama setiap yg ada dalam gambar ni..nak jugak kenal geng2 fxmalay ni..
    hehehe...nama y selalu kena hentam ada ler bro gdien...sy baru nubi..harap leh bantu ler sy...

    p/s:sronok kenal geng fxmalay.

  13. #13
    In Profit Ejal_Kronik's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Old Trafford + Putrajaya + Klate
    Posts
    117
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default



    emm ni nick y pegi kat jamuan semalam..tp y tepi skali tu lupa ler nick per..sowi ehh...hehehtoothy9 toothy9

  14. #14
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    932
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by Ejal_Kronik View Post
    emm ni nick y pegi kat jamuan semalam..tp y tepi skali tu lupa ler nick per..sowi ehh...hehehtoothy9 toothy9
    yg sebelah kiri sekali tu 'bro john' dan yg adik arialun tu....id dia kt forum fxmalay ni 'braveheart'

    ko edit balik kasi cun...
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  15. #15
    In Profit Ejal_Kronik's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Old Trafford + Putrajaya + Klate
    Posts
    117
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lord View Post
    yg sebelah kiri sekali tu 'bro john' dan yg adik arialun tu....id dia kt forum fxmalay ni 'braveheart'

    ko edit balik kasi cun...
    orite...cun..nanti aku post balik k..hehehe

    Last edited by Ejal_Kronik; 11-04-2007 at 09:22 PM.

Page 1 of 5 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us