FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Results 1 to 7 of 7

Thread: thread closed

  1. #1
    Moderator Rizal's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Malacca
    Posts
    3,102
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    123
    Thanked 386 Times in 269 Posts

    Default thread closed

    salam kpd admin2 dan supermod2 fxopen..nk tnya knp byk thread yg still aktif kena closed ye?nnti x aktif pulak Malaysian Forum.klu thread yg dh lama x aktif rsnya xde mslh nk closed.

    p/s: sori xtau nk post kt mana so sy post kt sini je :

  2. The Following User Says Thank You to Rizal For This Useful Post:

    learn2biz (03-29-2012)

  3. #2
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts

    Default

    yer ker byk thread aktif kena close?

    tak perasan pulak....

    siapa yer yg rajin close ni yek....
    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server





  4. #3
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    ntah la ... sy pun confuse gak .. dah tgk dlm administrative tool tp tak de nota sbb kalau mod yg close dia akan nyatakan bila dan sbb ... mungkin sistem yg close disebabkan terlalu lama tak de new post atau nak mengelakkan spammer atau bonus hunter up thread lama2 ...

    EDIT : ye la kot sistem yg close .. sbb segala thread yg tiada post baru sblm bulan Mac ni semua tutup .. nak kena bukak balik satu persatu yg penting mcm dlm masalah pelanggan

    NOTA : Kepada pemilik jurnal dan thread asal, sila PM sy sekiranya ingin buka semula thread yg ditutup. Sy akan buka kembali atas permintaan atau merge post berkaitan ke dlm thread yg sepatutnya.

    ps : thread ini dipindahkan ke Bual Kosong (sbb thread asal Panduan Anda utk beri panduan kpd trader)
    Last edited by learn2biz; 03-29-2012 at 12:15 AM.
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  5. The Following User Says Thank You to learn2biz For This Useful Post:

    Rizal (03-29-2012)

  6. #4
    Piplet
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    banyak ke dah close? patut ah tak ramai lagi member aktif kat forum ni ek?

  7. #5
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by jackelie78 View Post
    banyak ke dah close? patut ah tak ramai lagi member aktif kat forum ni ek?
    ye ke tak ramai? setiap hari yg baca sini ramai tp post kena delete sbb byk merepek kejar bonus dari post benda yg berguna dan cuba up balik thread lama2 .. tu sbb ada baiknya sistem tutup thread lama2 dan bukak baru kalau nak bincang sbb thread lama TT pun ntah ke mana .... hehehe
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  8. #6
    In Profit Kacang hantu's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    105
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.150
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Lama gila tak masuk sini.
    Kesian kat eden, baru jo nak belek2 nampok2 dah banyak kena close..
    baru je kuar dari hibernasi.


    Ps: ikon untuk thread Expert Advisor & Indikator sama macam profile pic eden kan?
    Last edited by Kacang hantu; 04-19-2012 at 04:05 AM.

  9. #7
    Moderator Rizal's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Malacca
    Posts
    3,102
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    123
    Thanked 386 Times in 269 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Kacang hantu View Post
    Lama gila tak masuk sini.
    Kesian kat eden, baru jo nak belek2 nampok2 dah banyak kena close..
    baru je kuar dari hibernasi.


    Ps: ikon untuk thread Expert Advisor & Indikator sama macam profile pic eden kan?
    model yg sama blh request utk bukak semula thread jika perlu.tak pun bro create je thread baru

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2019 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us