FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 15 of 73

Thread: Akaun budak baru belajar.

  1. #1
    In Profit tempe's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    KL (9W2YAI)
    Posts
    107
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Akaun budak baru belajar.

    Buah cempedak nun jauh di luar pagar...
    Kalau ada batu, baling dengan batu, kalau tak, ambil galah tolong jolok kan....
    Kami budak lembab sibuk-sibuk nak belajar...
    Kalau salah, tolong tunjukkan... kalau nak kena MC tolong hulurkan.... hahaha...

    Kalau nak tolong gelakkan pun boleh.....

    a/c : 25501
    password : forex07

    baby

  2. #2
    Intraday Master vaksin's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    314
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    nie apa motif buka nie?
    nk suruh org ajar ker?
    tahu x forex tue apa?

  3. #3
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by vaksin View Post
    nie apa motif buka nie?
    nk suruh org ajar ker?
    tahu x forex tue apa?
    kau dah try buka akaun dia ka? uhuhhuuhuh

  4. #4
    Intraday Master vaksin's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    314
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    lom lg...aku nyer dok floating nie

  5. #5
    In Profit tempe's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    KL (9W2YAI)
    Posts
    107
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by vaksin View Post
    nie apa motif buka nie?
    nk suruh org ajar ker?
    tahu x forex tue apa?
    tak tahu apa-apa tuan vaksin... Cuma nak mintak pandangan dan panduan... Betul ke atau patut ke buka waktu tu... lot besar sangat ke... dan lain-lain...

    Buah cempedak nun jauh di luar pagar...
    Kalau ada batu, baling dengan batu, kalau tak, ambil galah tolong jolok kan....
    Kami budak lembab sibuk-sibuk nak belajar...
    Kalau salah, tolong tunjukkan... kalau nak kena MC tolong hulurkan....

  6. #6
    Bullish
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    66
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by tempe View Post
    Buah cempedak nun jauh di luar pagar...
    Kalau ada batu, baling dengan batu, kalau tak, ambil galah tolong jolok kan....
    Kami budak lembab sibuk-sibuk nak belajar...
    Kalau salah, tolong tunjukkan... kalau nak kena MC tolong hulurkan.... hahaha...

    Kalau nak tolong gelakkan pun boleh.....

    a/c : 25501
    password : forex07

    baby
    satu usaha yg bagus..semoga anda berjaya

  7. #7
    In Profit tempe's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    KL (9W2YAI)
    Posts
    107
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by missfxworld View Post
    satu usaha yg bagus..semoga anda berjaya
    amin.... mudah-mudahan ramai yang sudi mendoakan saya...

  8. #8
    Intraday Master vaksin's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    314
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    adoi..nk ajar kt forum mmg x sempat lah..klu chatting boleh la...
    miz ajar2 la budak nie

  9. #9
    In Profit tempe's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    KL (9W2YAI)
    Posts
    107
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by vaksin View Post
    adoi..nk ajar kt forum mmg x sempat lah..klu chatting boleh la...
    miz ajar2 la budak nie
    kalau tak sempat tak apa tuan... Mudah-mudahan ada yang sempat...

  10. #10
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    suka deposit 95sen ka?

  11. #11
    In Profit tempe's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    KL (9W2YAI)
    Posts
    107
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    suka deposit 95sen ka?
    tak suka... kena caj 5sen setiap kali deposit $1...

    nak test tengok berapa minimum deposit perlu untuk boleh terus hidup kat micro account... campur pulak dengan bengong-bengong punya cara trading...

    biar rasa miskin, tak da la boros berbelanja... itu pun rasa banyak bila tengok yang masuk tu 95.00... huhu...

    tengok margin level tu pun rasa dah senak je perut... agaknya perlu tambah lagi ke?
    Last edited by tempe; 10-26-2007 at 08:50 AM.

  12. #12
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by tempe View Post
    tak suka... kena caj 5sen setiap kali deposit $1...

    nak test tengok berapa minimum deposit perlu untuk boleh terus hidup kat micro account... campur pulak dengan bengong-bengong punya cara trading...

    biar rasa miskin, tak da la boros berbelanja... itu pun rasa banyak bila tengok yang masuk tu 95.00... huhu...

    tengok margin level tu pun rasa dah senak je perut... agaknya perlu tambah lagi ke?
    ko nie budak baru belajar ker atau dah lama main? tengok investor password pun ko tukar sendiri???? huuhuhuh..

  13. #13
    Piplet
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    V, usahlah kutuk kalau kau masih belum berjaya....

    Tempe, ku sokong u....

  14. #14
    In Profit tempe's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    KL (9W2YAI)
    Posts
    107
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    ko nie budak baru belajar ker atau dah lama main? tengok investor password pun ko tukar sendiri???? huuhuhuh..
    hehe... setakat investor password tu, tak reti trading pun boleh bang...

    start kenal forex bulan 2, tahun ni bang... dah banyak kali kena MC... dah tanya banyak orang, tapi bila buat sendiri asyik tak menjadi jer... Macam masih ada yang tak kena je...

    Main demo syok jer... semua OK... Bila masuk live... hancussss....

  15. #15
    In Profit tempe's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    KL (9W2YAI)
    Posts
    107
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    V, usahlah kutuk kalau kau masih belum berjaya....

    Tempe, ku sokong u....
    macam kenal jer...

Page 1 of 5 12345 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2021 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen EU is a trading name of FXOpen EU Ltd. FXOpen EU Ltd is authorized and regulated by the Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) under license number 194/13.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us