BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8467$1.9038
Results 1 to 5 of 5

Thread: Limit order

  1. #1
    Piplet
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Limit order

    Hi Admin,
    Please educate me on how I can set a limit order, that is set the platform to either buy or sell at a particular price whether I am there or not.
    Thank you.

  2. #2
    Director of FXOpen Aus FXOjafar's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sydney
    Posts
    3,482
    FXO Shares
    50
    FXO Bonus
    1.463
    Thanks
    2
    Thanked 80 Times in 52 Posts

    Default

    Hi Jideyo

    When you open a trade (click the new order button or press F9), just change the "type" from "instant execution" to "pending order" and all the options for buy/sell limit/stop orders will become available.
    Jafar Calley - Director
    FXOpen AU Pty Ltd
    Level 26 • 1 Bligh Street
    Sydney NSW 2000
    Australia
    AFSL:412871 ABN:61 143 678 719
    http://www.fxopenaus.com

  3. #3
    Director of FXOpen Aus FXOjafar's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sydney
    Posts
    3,482
    FXO Shares
    50
    FXO Bonus
    1.463
    Thanks
    2
    Thanked 80 Times in 52 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by strawberry View Post
    merciiii

    10000 thanks
    De Rien

    This is the English section BTW. You are welcome to post in French in the French section
    Jafar Calley - Director
    FXOpen AU Pty Ltd
    Level 26 • 1 Bligh Street
    Sydney NSW 2000
    Australia
    AFSL:412871 ABN:61 143 678 719
    http://www.fxopenaus.com

  4. #4
    Bullish
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    38
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I hope in the future we can set OCO order without EA or scripts on Meta trader

  5. #5
    Denis Peganov, FXOpen Development Director cool user FXOpen Manager's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    On the moon
    Posts
    11,117
    FXO Shares
    58
    FXO Bonus
    470.989
    Thanks
    48
    Thanked 474 Times in 186 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by jideyo View Post
    Hi Admin,
    Please educate me on how I can set a limit order, that is set the platform to either buy or sell at a particular price whether I am there or not.
    Thank you.
    http://fxopen.com/FAQ.aspx#q14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us