BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8388$1.8957
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30

Thread: Perfect Trade

  1. #1
    In Profit iinzall's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    203
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Perfect Trade

    Adakah sebuah cara untuk melakukan sebuah Perfect Trade, maksudnya kalau kita Sell atau Buy, akan sesuai dengan harapan kita, tanpa adanya serangan balik arah, walaupun yang kita cari itu hanyalah 5 atau 10 Pips saja, dan di pair mana serta TF berapa dan waktu yang tepat untuk trade jam berapa...dimohon pencerahannya dari pengalaman para master ataupun teman-teman dalam menghasilkan profitnya, mari kita diskusikan.... sm_rolleye baby

  2. #2
    Intraday Master
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Semarang
    Posts
    341
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Gw jadi ingat pada filmnya jim carey, Brush almighty, saat ia jadi tuhan dan tuhan istirahat, dia pun memenuhi semua harapan manusia tentang kesempurnaan, jdnya...adalah kekacauan.... apakah juga di dunia forex akan seperti itu?....
    Fate this nation on our hand now
    Kejahatan yang Terorganisir Bisa Mengalahkan Kebaikan Yang Tidak terorganisir, Waspadalah

  3. #3
    In Profit iinzall's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    203
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by NU-Traderindo View Post
    Gw jadi ingat pada filmnya jim carey, Brush almighty, saat ia jadi tuhan dan tuhan istirahat, dia pun memenuhi semua harapan manusia tentang kesempurnaan, jdnya...adalah kekacauan.... apakah juga di dunia forex akan seperti itu?....
    Maksudnya gimana ni Master, jangan pake pengandaian dunk, maaf agak telmi...

    Wasalam,

    IIN

  4. #4
    Elder Analyst Nebula's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Bogor, Indonesia
    Posts
    840
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Artinya.pasti.ada.kalah.dan.ada.yang.menang
    ada.rugi.ada.untung..
    tidak.mungkin.semua.untung..
    jadi.tidak.ada.yang.sempurna.kalo.dari.sisi.itu..
    Kesempurnaan.itu.adalah.hakikat.kalah.dan.untung.itu.sendiri..
    Nah.Lho..
    (Ying.Yang)
    ????
    Take Nothing But Picture, Kill Nothing But Time, Leave Nothing But Footprint..
    "Spread the knowledge, better the world" Percy Grunwald
    Observing inner sometimes not as easy as seeing beyond..!!(Anonymous)

  5. #5
    Intraday Master
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Semarang
    Posts
    341
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Nebula View Post
    Artinya.pasti.ada.kalah.dan.ada.yang.menang
    ada.rugi.ada.untung..
    tidak.mungkin.semua.untung..
    jadi.tidak.ada.yang.sempurna.kalo.dari.sisi.itu..
    Kesempurnaan.itu.adalah.hakikat.kalah.dan.untung.itu.sendiri..
    Nah.Lho..
    (Ying.Yang)
    ????
    thanks mister nebu telah membantu ....sm_happy
    Fate this nation on our hand now
    Kejahatan yang Terorganisir Bisa Mengalahkan Kebaikan Yang Tidak terorganisir, Waspadalah

  6. #6
    Administration FX Ind Manager's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Surabaya, ID
    Posts
    1,037
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 6 Posts

    Default

    @ts
    bisa.....
    asal buy nya di pair2 yang kurang liquid seperti cadjpy ato gbpjpy ato audchf dan sejenisnya dan belinya 2 digit billion (sekitar 100000 lot+ ) sm_win
    oya.. di jam2 yang ga peak time kayak jam 15 EST hari jumat.....
    FXInd.com Livechat Support

    Kindly don't send support question via PM.

  7. #7

  8. #8
    Administration FX Ind Manager's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Surabaya, ID
    Posts
    1,037
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 6 Posts

    Default

    ^
    pair apa?
    udah pernah diuji statistik ?
    FXInd.com Livechat Support

    Kindly don't send support question via PM.

  9. #9

  10. #10
    Administration FX Ind Manager's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Surabaya, ID
    Posts
    1,037
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 6 Posts

    Default

    yeh klo nguji jangan 1 bulan
    5 thn gitu....
    FXInd.com Livechat Support

    Kindly don't send support question via PM.

  11. #11
    In Profit morningpips's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    145
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Lama amir hehehe

  12. #12

  13. #13
    In Profit iinzall's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    203
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected]@n View Post
    Khan selanjutnya terserah Anda...
    Mau di backtest berapa taon aja silakan bos
    Betul, yang penting udah share system, mana tau jadi amal jariah....

    Wasalam,

    IIN

  14. #14
    In Profit iinzall's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    203
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Nebula View Post
    Artinya.pasti.ada.kalah.dan.ada.yang.menang
    ada.rugi.ada.untung..
    tidak.mungkin.semua.untung..
    jadi.tidak.ada.yang.sempurna.kalo.dari.sisi.itu..
    Kesempurnaan.itu.adalah.hakikat.kalah.dan.untung.itu.sendiri..
    Nah.Lho..
    (Ying.Yang)
    ????
    Jelas sudah artinya....kalau dah bicara pake hakikat, wah rasanya teringat sama makrifat....

    OK, artinya tak ada hingga saat ini, yang namanya Trade yang Perfect, walau yang dicari itu hanyalah 5 pips saja, begitu kan....

    Wasalam,

    IIN

  15. #15
    Administration FX Ind Manager's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Surabaya, ID
    Posts
    1,037
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 6 Posts

    Default

    ^
    trading yg perfect itu buy di bid & sell di ask... like bank did.
    FXInd.com Livechat Support

    Kindly don't send support question via PM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us