FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 16 to 30 of 65

Thread: Merdekarama EA (EA 2011 v1.0)

  1. #16
    In Profit areon25's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    289
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    salam albagold,

    modal minimum usd100 tu ok sgt. boleh run EA ni 24jam, hari sabtu ahad takyahla ON ea tu ye..

    Thanks
    anything is possible when you believe

  2. #17
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by areon25 View Post
    Salam Semua,

    Ni result dari semalam petang smp mlm ni, sume dipersilakn mengetest..




    Thanks
    EA Martingle tu...

  3. #18
    In Profit areon25's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    289
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam sume..

    Ni result semalam pkl 10mlm smp pg ni, 9pg.. tak dpt nak test sgt sbb ade keje luar..

    anything is possible when you believe

  4. #19
    In Profit albagold99's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    279
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.100
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    salam bro, nk tnya ea ni hnya blh test kt live ke?aku try kt demo akaun, tk jln pn..pelik la..smthing wrong somewhere?

  5. #20
    In Profit areon25's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    289
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam albagold.

    Sy run EA ni kat DEMO ok je.. tak de masalah..
    bro ade set pair tak kat setting mcm gambar kat bawah ni..
    kalo tak setting pair, memang tak jalan sbb by default setting kat situ EURUSD.
    cube refer gambar kat bawah ni..




    Thanks
    anything is possible when you believe

  6. #21
    In Profit
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    115
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.270
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by areon25 View Post
    salam iamloco



    tak perlu.. just masukkn EA, then run EA tu.. make sure kene setting currentcy, refer picture below



    Thanks
    tgk kat SS tu, mcm satu pair je at one time, betul ke?
    ada contoh cemana nak set utk multiple currency supaya blh trade multiple currency at one time? atau utk setiap window pair, load ea ni then set pair currency tu supaya dia akan function utk pair tersebut?
    MM dia manage cemana?

  7. #22
    In Profit areon25's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    289
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Slam baguznet,

    tgk kat SS tu, mcm satu pair je at one time, betul ke?
    ada contoh cemana nak set utk multiple currency supaya blh trade multiple currency at one time? atau utk setiap window pair, load ea ni then set pair currency tu supaya dia akan function utk pair tersebut?
    MM dia manage cemana?
    utk EA trade multiple currency at one time, setiap window pair kene set pair currency tu pd EA.

    example, kalo kite buka pair USDJPY, kite kene set kat EA USDJPY
    kalo kite buka pair GBPUSD, kite kene set kat EA GBPUSD

    Harap dapat membantu.
    Thanks
    anything is possible when you believe

  8. #23
    In Profit albagold99's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    279
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.100
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tq bro areon, sbnrnya sy ikut default setting je sbagaimana ea tu set utk EU, so sy tk ubah apa2 kcuali value mm je...yg lain mcm biasa..tpi plik, duk lma tggu mcm tkde apa2...nnti nk cek blik, mgkn ea yg dguna sblm ni ea lma yg tk d update...bla on die kaku je wlpn muka dh senyum lebar...ktika on backtest, die mcm pyh sgt nk kayuh laju wlpn kt dh amik speed plg tggi...mcm kura2 la plak...

  9. #24
    Intraday Master powerfx_ea's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ktn to Muadzam Area
    Posts
    348
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.100
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Salam....
    Lama x jenguk kat thread fxopen...
    Powerfx_ea Script Style
    Bukan Untuk Kaya.....Sekadar Tambahan Duit Belanja.

    Peluang Sesuai Utk Trade BUKAN Datang Setiap Masa. Dan Setiap Masa Yang SESUAI Gunakanlah Utk Trade Secara Bijak.

  10. #25
    In Profit areon25's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    289
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam Semua..

    Ni result utk semalam 30/9/2011..



    Thanks
    anything is possible when you believe

  11. #26
    In Profit albagold99's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    279
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.100
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tkde ke insan lain yg sudi mentry nya?nk gak tau performance ea ni..aku stil blur sbb dh msuk ke mt4, die tk aktif lgsung ea tu...chart je jln tpi mcm kure2..mybe amk msa lma utk bca data dri ea merdekarama kot

  12. #27
    In Profit areon25's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    289
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam albagold

    tkde ke insan lain yg sudi mentry nya?nk gak tau performance ea ni..aku stil blur sbb dh msuk ke mt4, die tk aktif lgsung ea tu...chart je jln tpi mcm kure2..mybe amk msa lma utk bca data dri ea merdekarama kot
    lupe nak gtau, EA ni hanya boleh run kat DEMO akaun sahaja..

    Thanks
    Last edited by areon25; 10-07-2011 at 08:38 AM.
    anything is possible when you believe

  13. #28
    Piplet
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    20
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default hidup

    petang baik

    apabila anda boleh Live akaun mencubanya?
    Last edited by csino; 10-07-2011 at 12:57 PM.

  14. #29
    In Profit areon25's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    289
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam Sume..

    Lame tak bagi result kat sini.
    Ni result malam td..



    thanks
    anything is possible when you believe

  15. #30
    In Profit yusri's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PENANG
    Posts
    140
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    hurmm......leh tahan gak result....tumpang sedut, TQ
    ......fly baby fly....huhuhuhu

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2019 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us