BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.7648$1.8194
Page 1 of 13 12345 11 ... LastLast
Results 1 to 15 of 191

Thread: Ahli kepada FXMalay

  1. #1
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    326
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Ahli kepada FXMalay

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

    Berita baik kepada anda semua sekiranya anda menjadi FXMalay

    Pelbagai aktiviti yang akan diadakan selain aktiviti-aktiviti di FXEGYPT ini.
    Last edited by support fxmalay; 04-19-2007 at 03:20 PM.

  2. #2
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Exclamation Promosi FREE 25USD datang lagi....!

    Macam mana nk dapat 25usd dr fxegypt..?

    1-Lakukan post melebihi 100 post
    2-Hanya post yang berwawasan mengenai FOREX, seperti focecast, signal , perbincangan yang akan di ambil kira.
    3-Bukan seperti ini, e.g "GU nak ke turun?"
    4-Yang Paling Penting, Ahli FXMalay

    Sekiranya anda belum menjadi ahli FXMalay sila register di SINI

    BONUS 25USD akan dimasukkan secara automatik selepas anda berjaya melepasi syarat yang di tentukan di atas.

    p/s: Bonus ini hanya akan diberikan kepada ahli yang pernah melakukan deposit ke dalam akaun mereka.
    Last edited by support fxmalay; 04-19-2007 at 03:20 PM.

  3. #3
    In Profit disc's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    175
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    alamak...post kene yg berkualiti eks....tak leh spam... toothy9

  4. #4
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by disc View Post
    alamak...post kene yg berkualiti eks....tak leh spam... toothy9
    yes bro...post yang kena berkaitan dengan forex...hanya dengan 100post anda layak utk dapat bonus 25usd..

    p/s: mcm post ko tu tak di ambil kire...

  5. #5
    FXMalay Supporter arialun's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Taiping, Bukit Subang & Shah Alam.
    Posts
    1,310
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.200
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    post dlm BM pun diamabil kira ke?
    Mcmana dia tau aku post aku dlm BM berkualiti..yea?sm_rolleye

  6. #6
    Super Moderator nonamer's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    from no where
    Posts
    3,301
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.544
    Thanks
    20
    Thanked 152 Times in 111 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by arialun View Post
    post dlm BM pun diamabil kira ke?
    Mcmana dia tau aku post aku dlm BM berkualiti..yea?sm_rolleye
    huhu...tu kan moderator untuk bahasa melayu ader tu ....aperlah kor nie ...mesti dia tolong cek punyer ...that why they have moderator in malay :P
    --------------------

    http://www.fxegypt.com/forum/showpos...2&postcount=19
    Last edited by nonamer; 04-19-2007 at 05:42 AM.

  7. #7
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by arialun View Post
    post dlm BM pun diamabil kira ke?
    Mcmana dia tau aku post aku dlm BM berkualiti..yea?sm_rolleye
    selagi post tu ada unsur2 forex...akan di ambil kira....tp bagi aku secara peribadi...kalu dah rasa forum ni bagus untuk korang berkongsi2 ilmu....baik takyah amik tau pasal 100post tu....nanti sedar2 dah lebih 100post...dan dah dpt 25usd tu.....

  8. #8
    Piplet
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    hello nak tanya nih aku ni kira ahli FXmalay ke tak?
    sebab aku dapat invitation 25usd ni direct dari fxegypt

    apa beza ahli fxegypt ngan fxmalay?

  9. #9
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by iswa77 View Post
    hello nak tanya nih aku ni kira ahli FXmalay ke tak?
    sebab aku dapat invitation 25usd ni direct dari fxegypt

    apa beza ahli fxegypt ngan fxmalay?
    ok....takde masalah dr segi itu....selagi anda aktif dlm forum ini...dan pihak kami dapat kesan bahawa anda adalah rakyat malaysia(dari dokumen yang di hantar)...anda akan automatik berada di bawah fxmalay...

    p/s: nantikan aktiviti2 yg lebih seronok dr fxmalay..

  10. #10
    Piplet
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    asalamualaikom boss, nak tanyer la..sayer dah daftar fxegypt punyer forum..nk daftar fxmalay lak camner..sayer klik link "SINI" tuu, terus masuk ke site fxegypt..tapi nk jadi mmber fxmalay nk wat camner?? tq..

  11. #11
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by jaylocco View Post
    asalamualaikom boss, nak tanyer la..sayer dah daftar fxegypt punyer forum..nk daftar fxmalay lak camner..sayer klik link "SINI" tuu, terus masuk ke site fxegypt..tapi nk jadi mmber fxmalay nk wat camner?? tq..
    ahli fxmalay tu bermakna anda 'open real acc' under fxmalay...sila refer post saya sblm ni sekiranya anda tidak 'open real acc' under fxmalay...

  12. #12
    In Profit disc's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    175
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalau camtue kene bodek la skit mod nie...kasi dia up skit kata post kita nie berkisar pasal forex...hehe...leh tak mod??....rasuah skit jerk...

  13. #13
    Piplet
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku bukak acc sebelum fxmalay ni wujud lg, so still automatic jd ahli ker?

  14. #14
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by disc View Post
    kalau camtue kene bodek la skit mod nie...kasi dia up skit kata post kita nie berkisar pasal forex...hehe...leh tak mod??....rasuah skit jerk...
    Boleh ke main rasuah2 ni?

    Quote Originally Posted by iswa77 View Post
    aku bukak acc sebelum fxmalay ni wujud lg, so still automatic jd ahli ker?
    Yes...kami akan kesan dari dokumen yang di hantar untuk pengesahan akaun.(kad pengenalan)

  15. #15
    In Profit disc's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    175
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    hahha....ala..rasuah la 1usd kasi kat ko...kalau 10 orang kasi dah untung 10sd dah ko dpt..
    heheh

Page 1 of 13 12345 11 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us