FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Kombinasi Kawan Kawan yang menguntungkan

  1. #1
    Bullish
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    39
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Kombinasi Kawan Kawan yang menguntungkan

    Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih atas saudara kita seperti Wha928 untuk indicatornya MP2009. Dan juga EA Pro Expert Jacksen 3 (PEJ) oleh setting yang digunakan oleh DR Duit.

    Saya menggunakan kedua dua kombinasi . Dah hampir setahun saya menggunakannya.

    Indicator MP2009 dan EA Pro expert Jacksen 3, Yang setakat ini tidak mengecewakan.


    Saya cuma ingin berkongsi bila nak On EA pro Expert Jacksen 3 supaya kita dapat keuntungan

    Saya sentiasa follow Wha MP2009 yang pada carta sebelah bawah pada yang tertinggi

    (biru)dan terbawah (merah). Maka disebabkan kesibukan , Dengan kombinasi Pro experts Jacksen 3 saya akan on kan EA PEJ dan cuma select sell dan activekan EA bila carta dah tinggi (biru nak ke merah) TERTINGGI sahaja dan on kan PEJ pada buy bila carta dah bawah sangat (merah ke biru) Terendah sahaja. . Maka risiko kerugian amat kurang kalau modal kita mencukupi.

    TERIMA KASIH WHA928 dan terima kasih setting DR DUIT.

    Last edited by zalinarashid; 04-10-2010 at 02:21 PM.

  2. #2
    Bullish
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    39
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Untuk set kan Pro Expert jaksen 3 agar robot itu buat sell atau buy aje select dekat common.


  3. #3
    Bullish
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thanks for the system sis...
    dah lama x dgr info pasal PEJ ni...

  4. #4
    Bullish
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    39
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Buat Masa ini saya cuma guna Manual. Manalah tahu bro bro programmer yang baik hati nak buat program mengkombinasikan PEJ3 dENGAN berindicatorkan MP2009 pada rujukan gambar dibawah untuk activatekan PEJ3 untuk buat sell dan buy, kalau ada boleh releks setahun..................................ok


  5. #5
    Elder Analyst bidara's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Selayang
    Posts
    870
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku wat cam ni je......





  6. #6
    Elder Analyst 764's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    kepong KL
    Posts
    626
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sweet... dah lame tak uhsa.... pada yang carik modal macam aku teruskan... perjuangan belom selesai
    thread closed!! sendiri pun tak jumpa cara nak buat simulator... laptop lama crashed... kaw kaw

    i buat comeback tapi ramai sifu dah takde... sunyi ler plak

  7. #7
    Market Maker kmbeng's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    old trafford, red devil palace
    Posts
    2,025
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bidara View Post
    aku wat cam ni je......




    bro bidara, kalu layan kat tf 1 minit scalping ikot major mesti gempak...

    bila post aku hit semua TP WAKAKAKAKA
    Likachowwwaaa daftar account under fxmalay
    www.fxmalay.com

  8. #8
    In Profit mooncraft's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    249
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bidara View Post
    aku wat cam ni je......




    bro bidara...blh share indi yg plg bwh ni x?cm mnarik jerk..hehe

  9. #9
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    repaint tatap di hati

  10. #10
    Market Maker kmbeng's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    old trafford, red devil palace
    Posts
    2,025
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    repaint tatap di hati
    standart la 2... muahhha... kalu repaint mestila jadi holy grail... ekekeekke

    bila post aku hit semua TP WAKAKAKAKA
    Likachowwwaaa daftar account under fxmalay
    www.fxmalay.com

  11. #11
    Elder Analyst bidara's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Selayang
    Posts
    870
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by [I
    mooncraft;512887]bro bidara...blh share indi yg plg bwh ni x?cm mnarik jerk..hehe
    indi kat bawah ialah karl Dirtman Extra Signal dan colour RSI with alert je..
    karl Dirtman sini

    http://www.forexsecretindicator.com/mem234.html


    http://www.***********
    Last edited by FXOpen Manager; 04-13-2010 at 11:33 AM. Reason: copyrights violation

  12. #12
    In Profit mooncraft's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    249
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bidara View Post
    indi kat bawah ialah karl Dirtman Extra Signal dan colour RSI with alert je..
    karl Dirtman sini
    http://www.**********.html
    thanks bro...

  13. #13
    Elder Analyst bidara's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Selayang
    Posts
    870
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mooncraft View Post
    thanks bro...

    indi kat bawah ialah karl Dirtman Extra Signal dan colour RSI with alert je..
    karl Dirtman sini

    http://www.forexsecretindicator.com/mem234.html



    http://www.*********
    Last edited by FXOpen Manager; 04-13-2010 at 11:32 AM. Reason: copyrights violation

  14. #14
    In Profit mooncraft's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    249
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bidara View Post
    indi kat bawah ialah karl Dirtman Extra Signal dan colour RSI with alert je..
    karl Dirtman sini

    http://www.forexsecretindicator.com/mem234.html


    http://www.massmirror.com/24d8cf47e9...a58c2da14.html

    http://www.**********.html[/I]
    ktne nk dwnload rsi with alert tu ek?anywy..tq bro...

  15. #15
    Elder Analyst bidara's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Selayang
    Posts
    870
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mooncraft View Post
    ktne nk dwnload rsi with alert tu ek?anywy..tq bro...
    ada disini.....
    Attached Files Attached Files

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2021 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen EU is a trading name of FXOpen EU Ltd. FXOpen EU Ltd is authorized and regulated by the Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) under license number 194/13.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us