FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Page 2 of 7 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 16 to 30 of 105

Thread: FAMILY DAY 29hb Mei 2010

  1. #16
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by learn2biz View Post
    Ler ... baca ler betul2 ayat kmbeng tu .. dia kata tak sedar (sedaq) ... jgn ler pikir bukan2 jer ... hueheuhehueue
    si kembeng pun cakap..susah nak faham..heheheh

  2. #17
    In Profit
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    108
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku dah regester n dah bayar dah......huhuhu

  3. #18
    Intraday Master cheman's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    334
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.160
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    men dart ade tak??? acara selingan tu..kalo ade bwk byk2 skit dart tu..kang berebut kalo ade skit pakat nk baling...heheh

  4. #19
    Bullish shahmi's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    53
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cheman View Post
    men dart ade tak??? acara selingan tu..kalo ade bwk byk2 skit dart tu..kang berebut kalo ade skit pakat nk baling...heheh
    Ahaha....cheman mesti dah praktis kat umah nie...ekeke

  5. #20
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,319
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    This time punya family day... saya tak dapet nak join... bertembung dengan 1 lagi family day.... adehhhh..... kepada yang bakal hadir selamat memeriahkan acara.. kpd bakal pemenang competition.... tahniah....

  6. #21
    Bullish hash_zam's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    98
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    SENARAI YG TELAH REGISTER

    1. HASLIN B. ABU BAKAR
    2. AZIZAN B.ABU
    3. HAZI B. SHAARI
    4. MOHD NAZLI B. AJIS
    5. MOHAMMAD NABIL B. ADZEMI
    6. MOHD YUSOF B. ANUAR
    7. MOHD FADHIL B. AB. SATAR
    8. MOHD ARASIDIN B. ABDUL GHAFA
    9. BAHAMAN B. MAKIRAN
    10. MUHAMMAD ZAINAL HUSIN
    11. HALIM BIN ABU


    P/S : kepada yg belum register , sila register secepat mungkin kerana memudahkan pihak pengurusan untuk tempahan t-shirt. Yang lambat nanti takut tak tak dapat saiz baju..
    fxmalay FC

  7. #22
    Bullish hash_zam's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    98
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cheman View Post
    men dart ade tak??? acara selingan tu..kalo ade bwk byk2 skit dart tu..kang berebut kalo ade skit pakat nk baling...heheh

    dart munkin ader sebagai acara selingan. selain tu ader mcm2 lagi acara selingan......

    p/s: yg pentingnya sokongan dari anda semua dan kehadiran anda.Ramai yg datang bykla lagi acara sampingan.
    fxmalay FC

  8. #23
    In Profit
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    140
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Bowling pun ada la kan sebab kat situ ada lane bowling.
    May the PIPS be with us!

  9. #24
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by PengilioFX View Post
    Bowling pun ada la kan sebab kat situ ada lane bowling.
    bowling diketepikan memandangkan terlalu byk aktiviti kekeluargaan yang akan dilaksanakan.
    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server





  10. #25
    In Profit
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    140
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by suremasyuq View Post
    bowling diketepikan memandangkan terlalu byk aktiviti kekeluargaan yang akan dilaksanakan.
    Baik tuan. Selepas aktiviti kekeluargaan berakhir, kita punya aktiviti sampai pagi tu amacam?
    May the PIPS be with us!

  11. #26
    FXMalay supporter alface's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    568
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.780
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by PengilioFX View Post
    Baik tuan. Selepas aktiviti kekeluargaan berakhir, kita punya aktiviti sampai pagi tu amacam?

    Aktiviti utk pemenang ke ????
    Mesti la ada

    ko rasa2 la .... ko menang lagi kali ni tak ??

    itu pun kalau ko ikut syarat utama ...
    HANYA akaun dibawah FxMalay & FxOpen Asia sahaja

    kalau akaun bukan ahli ... ada seminggu lagi utk masuk contest

    Untuk semak ahli FxMalay KLIK SINI

    Untuk semak ahli FxOpenAsia KLIK SINI




  12. #27
    Bullish hash_zam's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    98
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by alface View Post
    Aktiviti utk pemenang ke ????
    Mesti la ada

    ko rasa2 la .... ko menang lagi kali ni tak ??

    itu pun kalau ko ikut syarat utama ...
    HANYA akaun dibawah FxMalay & FxOpen Asia sahaja

    kalau akaun bukan ahli ... ada seminggu lagi utk masuk contest

    Untuk semak ahli FxMalay KLIK SINI

    Untuk semak ahli FxOpenAsia KLIK SINI




    KUANG! KUANG! KUANG! adaker yg ikut jejak langkah aku mser grand dulu tu...


    p/s: tak menang takper tapi kiter pastikan team kiter kat family day nanti menang..tu pun klu satu team ngan aku...hehehehe
    fxmalay FC

  13. #28
    In Profit
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    140
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by alface View Post
    Aktiviti utk pemenang ke ????
    Mesti la ada

    ko rasa2 la .... ko menang lagi kali ni tak ??

    itu pun kalau ko ikut syarat utama ...
    HANYA akaun dibawah FxMalay & FxOpen Asia sahaja

    kalau akaun bukan ahli ... ada seminggu lagi utk masuk contest

    Untuk semak ahli FxMalay KLIK SINI

    Untuk semak ahli FxOpenAsia KLIK SINI



    Kwang3. Sedih tul. Hari ni jugak aku withdraw. Ingatkan bila bukak akaun ikut kabinet sedia ada, kompom bawah fxmalay, rupanya tidak. Waaaaaaaaaa. Sob sob sob. Apasal la aku tak check!

    p/s: aktiviti utk orang tersilap register ada?

    Quote Originally Posted by hash_zam View Post
    KUANG! KUANG! KUANG! adaker yg ikut jejak langkah aku mser grand dulu tu...


    p/s: tak menang takper tapi kiter pastikan team kiter kat family day nanti menang..tu pun klu satu team ngan aku...hehehehe
    Ni balasan gelak kat ko dulu...

    Gelak lagi

    ha ha ha
    Last edited by halzu; 03-23-2010 at 03:11 PM.
    May the PIPS be with us!

  14. #29
    Bullish hash_zam's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    98
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by PengilioFX View Post
    Kwang3. Sedih tul. Hari ni jugak aku withdraw. Ingatkan bila bukak akaun ikut kabinet sedia ada, kompom bawah fxmalay, rupanya tidak. Waaaaaaaaaa. Sob sob sob. Apasal la aku tak check!

    p/s: aktiviti utk orang tersilap register ada?



    Ni balasan gelak kat ko dulu...

    Gelak lagi

    ha ha ha
    memandang ko dah kompom tak menang so cepat2 ler register familyday...hehehehe

    p/s: patutla ko sampai arini tak register familyday...target dh menang ek...
    fxmalay FC

  15. #30
    In Profit
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    140
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by hash_zam View Post
    memandang ko dah kompom tak menang so cepat2 ler register familyday...hehehehe

    p/s: patutla ko sampai arini tak register familyday...target dh menang ek...
    Kompom register pasni. Tobat tak gelak kat orang lagi....
    May the PIPS be with us!

Page 2 of 7 FirstFirst 123456 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2020 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us