FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 56

Thread: meter magic 2010 ...

  1. #1
    Piplet putra_99's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default meter magic 2010 ...

    Asalammulaikum semua ..kekwn

    ako buka thread nie pon hanya ingin berkOngsi teknik meter yg ako jUmpa dari FF .. jiran tertangga ...
    so ape yg ako nampak dan kaji .. meter nie sangat Cunss utk signal TF5M single pair currency @ 14 pair basket curency ... ( same seperti kita melakukan scalping utk setiap pergerakan Price Action ...melalui bacaan meter rate + meter bar map + TrandRangking yg mane setiap pair currency yg menguasai ..keseluruhaan ..market price action akan duduk diatas sekali ...

    ape yg advance pasal meter nie ...dia siap bagi Alert signal ... utk kita melakukan posting ..utk single pair currency .....Tertapi ..65% terletak di mata kita sendiri utk melihat keseluruhan ...bacaan meter tersebut ...

    kalau bOle jgn kita hanya berpandukan pada Alert tersebut ..mesti awas juga ...dgn setiap rate price action ..yg sedia ade ...

    ekekeke...bUkan senang nak jadi senang ...mesti ade fokus .. ape yg belaku setiap pergerakan meter2 rate tersebut .

    utk yg baru atau yg lame ( Otai ) ...setakat pengunaan meter nie utk mencari ..50usd atau 100usd sehari intrday sangat mudah ..dan berbaloi .

    ape pOn u Must study first .... and fOkus ...

    FF News paling penting sekali ...utk rujukan

    ade sedikit Ss chart dan file utk TPL / INDI / SKRIP utk kekwn download ...saya akan sertakan ...

    pandangan idea serta berminat belajar bersame2 di dalam thread nie amat di alu-alukan ...utk warga Espresi ...juga kekwn yg dilUar sane ..pOn bOle jOin ..same

    saya akan cuba update kan ..ape2 yg patut berkenaan system nie .. TQ

    Ape lagi sedUt ler jgn tunggu2 lagi ....

    nOted .../ setting chart ade 4 window yg paling terbaik currency YEN ( gbpjpy ) utk moniter price action ...perhatikan cara2 setup chart ...TQ

    bOle ler kena tunggu lame cikit dalam 2minit utk downlod lepas tu kotak download tu suruh kou follow here ...kou klick jer situ ..memang mula dia ckp mcm ( not available at my place ) ...
    TPL / INDI / EA --> KLICK SINI
    SKRIPS --> KLICK SINI



    Last edited by putra_99; 01-16-2010 at 03:14 PM.

  2. #2
    Piplet putra_99's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ss setting meter ...
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails meter1-2.jpg   meter2.jpg   meter3.jpg   meter4.jpg   onea.jpg  


  3. #3
    Piplet putra_99's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Settelment Acc ...
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails SSsettelment1.jpg   SSsettelment2.jpg  

  4. #4
    Piplet putra_99's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    perhatian sekiranya ade masalah dgn download ..sile ikut arahan ini ...mula2 klick REGULAR lepas tu kena tunggu dalam 2minit ..sampai dalam kotak tu keluar suruh ..FOLLOW HERE ..klick situ ...jer TQ

  5. #5
    In Profit
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    126
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile

    Quote Originally Posted by putra_99 View Post
    perhatian sekiranya ade masalah dgn download ..sile ikut arahan ini ...mula2 klick REGULAR lepas tu kena tunggu dalam 2minit ..sampai dalam kotak tu keluar suruh ..FOLLOW HERE ..klick situ ...jer TQ
    Erm broo. thanks, mintak izin sedut.. masih guna teknik chous lg ke bro?

  6. #6
    Piplet
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    5
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hello putra_99
    Thank you for share your system.
    Please send us your profile from Metatrader:
    ..\\metatrader\profiles\
    Templates are not enough to make my screen as your (meter1-2.jpg).

    Thank you
    Last edited by Conductor; 01-18-2010 at 06:36 AM.

  7. #7
    Market Maker mohd rohmatullah bin isma's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    alor star / putrajaya
    Posts
    1,171
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    minta tolong sesiapa boleh upload kat tempat lain.. saya kena block sebab ip..
    pakai celkom ip sama.. kena banned ip lak..
    atau send kat email saya..

    [email protected]

    tukar line pon masih tak dapat..dah tunggu "ADuplicate entry '8016382' for key 1 " dekat 15 minit tak gerak gerak..
    Last edited by mohd rohmatullah bin isma; 01-17-2010 at 12:06 PM.
    PETUA KEKAL PROFIT :
    KALAU DAH PROFIT 20-30 PIP/hari.. SHUT DOWN KOMPUTER..CABUT PLUG ELEKTRIK KOMPUTER.. SEMBUNYI MODEM..LEPAS TU LAYAN FAMILI ATAU GI JALAN JALAN ..DLL

  8. #8
    Piplet CoreDuo's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Saya pun tak leh nak donlod la... dapat ni jer
    ADuplicate entry '8016382' for key 1
    TT..tolong

  9. #9
    In Profit albagold99's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    279
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    samala kite bro....xdpt nk download duhai TT, byk kli klik link bkenaan kuar ni je -
    ADuplicate entry '8016382' for key 1'
    blh bro bt email sy [email protected] atau bt link lain sbgai tambahan ke?TQ

  10. #10
    In Profit arul57's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    kota damansara
    Posts
    242
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    mana TT ni, link yg diberi tu dah kepuk, kuar benda yg sma, mcm error, harap2 dia boleh tempek link yg baru. nmpk menarik indi, rasanya boleh buat pc jd lembam nanti huhuhu.

  11. #11
    In Profit
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    putrajaya
    Posts
    126
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalo tak silap,sistem ini dikenali dgn nama "H1Scalper System (MTF D1,H1,M5)"

    mintak TT tlg upload kat 4shared.com ke mediafire.com ke memane yg mudah la.

    selamat mencube

  12. #12
    Piplet putra_99's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ok lah ako download dalam tu bukan ape ..ip kou org akan bayar ako perdownload ..10sen dari ip kou org ..jgn marah ... tapi ako akan guide cara2nya utk entry meter posting nie nanti ...tunggu esok mesti bOle download TQ ...

  13. #13
    Piplet
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by putra_99 View Post
    ok lah ako download dalam tu bukan ape ..ip kou org akan bayar ako perdownload ..10sen dari ip kou org ..jgn marah ... tapi ako akan guide cara2nya utk entry meter posting nie nanti ...tunggu esok mesti bOle download TQ ...
    ape? indi ko ni complicated ler ....tapi menarik... oasis, lukpayat's basket trading ke? tunggu your guidance tmr...huhuhuhu
    Last edited by dukulangsat; 01-17-2010 at 03:00 PM.

  14. #14
    Piplet
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ok tuan-tuan aku tolong up load kat sini.Terima Kasih kepada Putra....
    Attached Files Attached Files

  15. #15
    Market Maker mohd rohmatullah bin isma's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    alor star / putrajaya
    Posts
    1,171
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by masterbadin View Post
    Ok tuan-tuan aku tolong up load kat sini.Terima Kasih kepada Putra....
    terima kasih berbanyak ..diatas perkongsian ini..
    PETUA KEKAL PROFIT :
    KALAU DAH PROFIT 20-30 PIP/hari.. SHUT DOWN KOMPUTER..CABUT PLUG ELEKTRIK KOMPUTER.. SEMBUNYI MODEM..LEPAS TU LAYAN FAMILI ATAU GI JALAN JALAN ..DLL

Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2021 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen EU is a trading name of FXOpen EU Ltd. FXOpen EU Ltd is authorized and regulated by the Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) under license number 194/13.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us