BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.9162$1.9755
Results 1 to 7 of 7

Thread: Bulan September ini nggak trading contest yach ?

  1. #1
    Piplet FreshForexSignal's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    http://fresh-forex-signal.blogspot.com
    Posts
    22
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Bulan September ini nggak trading contest yach ?

    Koq nggak ada kabar lagi yach soal trading contest ?
    Bulan agustus lalu, nggak ada ....
    Lah, bulan ini juga nggak kedengeran kabarnya ....
    Ada yang bisa kasih info nggak ?

    Kalo nggak ada trading contest lagi berati embel2 trading contest itu cuma hiasan di site fxegypt donx

  2. #2
    In Profit
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    142
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Nga ada kontes lagi. Fxegyptnya lagi malessm_upset .

    Kalo Pak Sixerz kemungkinan sih bukan males. Sekarang memang agak susah nyari kerja. Ekonomi kita masih belum pulih .
    Last edited by santoso; 09-04-2007 at 01:02 AM.

  3. #3
    In Profit sixerz's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    161
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Kayak gw ajah lage males cari kerja

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    132
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by FreshForexSignal View Post
    Koq nggak ada kabar lagi yach soal trading contest ?
    Bulan agustus lalu, nggak ada ....
    Lah, bulan ini juga nggak kedengeran kabarnya ....
    Ada yang bisa kasih info nggak ?

    Kalo nggak ada trading contest lagi berati embel2 trading contest itu cuma hiasan di site fxegypt donx
    Mungkin karan abru pindah kali dari fx egyypt ke fx open sabar aja kali aja bulan besok ada lagi ....

    Moga cepat ada qqq seru tuh buat ngukur kemampuan sm_cool

    peace
    Me Just Newbie Who Try To Learn..

  5. #5
    In Profit matsuikenj1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Jepara - INDONESIA
    Posts
    149
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kapan neh mulai ada contest lagii.......gimna caranya daftar.....? ntar kalo ada contest lage dikabarin lewat email gitu ya.. ato di kasih tau lewat pm ato gimana..? ato temen2 nanti kasih tau saya ya...tengkiu

  6. #6
    Administration FX Ind Manager's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Surabaya, ID
    Posts
    1,037
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 6 Posts

    Default

    hmmmmmmmmm kontes coba liat2 ke english forum deh...
    gw ga gitu tahu ttg contest... tapi ntar coba gw kabari klo gw dapet kabar
    FXInd.com Livechat Support

    Kindly don't send support question via PM.

  7. #7
    In Profit matsuikenj1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Jepara - INDONESIA
    Posts
    149
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by FX Ind Manager View Post
    hmmmmmmmmm kontes coba liat2 ke english forum deh...
    gw ga gitu tahu ttg contest... tapi ntar coba gw kabari klo gw dapet kabar
    ok bro..tadi gw dah mampir ke forum inggris..tapi jadi pusing baca tulisa...ntar kalo ada contest gw tunggu berita nya ya

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us