FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Results 1 to 6 of 6

Thread: news service

  1. #1
    Administration FX Ind Manager's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Surabaya, ID
    Posts
    1,037
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 6 Posts

    Default news service

    tradethenews
    marketnewsintl
    rttnews

    dari ke-3 news provider diatas mana ya yang paling bagus hmm... selama ini gw pake mni keliatannya lumayan sih....

    kalo bisa dapet news about what will carry trade do sep banget deh.... sm_win
    FXInd.com Livechat Support

    Kindly don't send support question via PM.

  2. #2
    In Profit mr.president's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    ISTANA BOGOR
    Posts
    150
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    waduh, bingung juga nih mo ngasih saran...
    soalnya saya bukan news trader sih...
    tapi saya biasanya kalo liat news di ************...
    ulasan2 dari actionforex juga rasanya cukup bagus...


    salam
    sm_win
    mr.presidend
    Jadikan deritaku ini sebagai kesaksian bahwa kekuasaan seorang presiden sekalipun ada batasnya. Karena kekuasaan yang langgeng hanyalah Kekuasaan Rakyat. Dan di atas segalanya adalah Kekuasaan Tuhan Yang Maha Esa (Soekarno)

  3. #3
    In Profit
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    142
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    http://www.newsstrike.com/
    soalnya gratis sih

    Oh gitu, Pak Manager, kurang tahu sih Aq, maklum lah, masih ijo forex.
    Last edited by santoso; 08-25-2007 at 05:19 AM.

  4. #4
    Administration FX Ind Manager's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Surabaya, ID
    Posts
    1,037
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 6 Posts

    Default

    bukan news waktu economy report... tapi news2 kayak order level, ato analysis2 gitu... hmm..
    FXInd.com Livechat Support

    Kindly don't send support question via PM.

  5. #5
    In Profit matsuikenj1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Jepara - INDONESIA
    Posts
    149
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by FX Ind Manager View Post
    tradethenews
    marketnewsintl
    rttnews

    dari ke-3 news provider diatas mana ya yang paling bagus hmm... selama ini gw pake mni keliatannya lumayan sih....

    kalo bisa dapet news about what will carry trade do sep banget deh.... sm_win


    ke tiga news provider di atas gratis apa byar bosss..kalo gratis asik juga tuh.....kalo bayar , bayar berapa sebulannya..? terus cara bayar gimana broo..?sm_smile

  6. #6
    Administration FX Ind Manager's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Surabaya, ID
    Posts
    1,037
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 6 Posts

    Default

    ttn ama mni bayar, mni bisa free kalau disediain platform, rttnews free.
    FXInd.com Livechat Support

    Kindly don't send support question via PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us