BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8495$1.9067
Results 1 to 13 of 13

Thread: Scalping utk pair E/U

  1. #1
    In Profit xsv's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    114
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Scalping utk pair E/U

    Salam semua, kepada para2 pakar forex yg terer scalping utk pair ni, sila la pos kat sini

    stakat ni sy bole scalping pair G/U je, guna bb, macd divergence...try kat E/U cam tak menjadi plak, kot2 ada teknik khas utk scalp pair E/U?

  2. #2
    In Profit xsv's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    114
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    isk...takde ke yg nk bg ilmu scalp pair e/u ni?

  3. #3
    In Profit rizam000's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    199
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Assalamualaium semua.. kepada yang telah memiliki kuasa forex yang saya pose ari tu sila beri komen anda dalam forum ni. dan kepada sesiapa yang masih belum memiliki Kuasaforex lagi bolehlah jengok2 kat web nie http://www.kuasaforex.com/index.php?ref=rizam000 dengan kuasaforex saya mampu merperolehi keuntungan yang saya tentukan sendiri. sm_win sm_win

  4. #4
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    180
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Post Gerak Gempur Kuasaforex

    Quote Originally Posted by rizam000 View Post
    Assalamualaium semua.. kepada yang telah memiliki kuasa forex yang saya pose ari tu sila beri komen anda dalam forum ni. dan kepada sesiapa yang masih belum memiliki Kuasaforex lagi bolehlah jengok2 kat web nie http://www.kuasaforex.com/index.php?ref=rizam000 dengan kuasaforex saya mampu merperolehi keuntungan yang saya tentukan sendiri. sm_win sm_win
    salam bro..

    maaf mencelah, bro sure ker system kuasafx memperolehi keuntungan yg bro tentukan..bukan sy nak kondem bro..sy nie ex-portege seminar kuasafx gerak gempur..tp xmenjadi..bro blh tunjukkan ss kat sini..
    maybe sy xleh bawa kot system kuasafx nie..
    tp setakat nie better sy gune fibo jer..coz fibo nie buat pengiraan tepat..

    so trade berdasarkan fibo jer..

    kalau bro tahu care nak trade menggunakan system kuasafx..
    blh tlg tunjukkan tak ss kat sini..

    sekian,

  5. #5
    Bullish
    Join Date
    May 2007
    Posts
    58
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by rizam000 View Post
    Assalamualaium semua.. kepada yang telah memiliki kuasa forex yang saya pose ari tu sila beri komen anda dalam forum ni. dan kepada sesiapa yang masih belum memiliki Kuasaforex lagi bolehlah jengok2 kat web nie http://www.kuasaforex.com/index.php?ref=rizam000 dengan kuasaforex saya mampu merperolehi keuntungan yang saya tentukan sendiri. sm_win sm_win
    kenapa dah untung juta2 masih nak untung rm 97 apalah sgt rm97 pada jutawan amal jariah la skit. rm97 terlalu mahal kepada sistem yg tidak begitu berkesan

  6. #6
    In Profit rezekiforex's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    174
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by C_kenek View Post
    kenapa dah untung juta2 masih nak untung rm 97 apalah sgt rm97 pada jutawan amal jariah la skit. rm97 terlalu mahal kepada sistem yg tidak begitu berkesan
    kuasa forex, pm le saya kalau berminat, leh saya share ok

  7. #7
    In Profit
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    133
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by C_kenek View Post
    kenapa dah untung juta2 masih nak untung rm 97 apalah sgt rm97 pada jutawan amal jariah la skit. rm97 terlalu mahal kepada sistem yg tidak begitu berkesan
    ha'ah...kalo betoi2 berkesan,msti untung dah bnyak kan??
    ape slhnya bg free je...
    kan..???
    sm_cool
    kalau dah kaya tu zakat jgn lupa....sm_upset
    sm_win sm_winsm_win

  8. #8
    Piplet narutokun's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ampang
    Posts
    5
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    hehe..ni dha lari tajuk ni..
    TS tanye pasal scalp EU..
    ni dah mausk Kuasa forex lak..dah2..
    back to topic..

  9. #9
    In Profit Ejal_Kronik's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Old Trafford + Putrajaya + Klate
    Posts
    119
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by narutokun View Post
    hehe..ni dha lari tajuk ni..
    TS tanye pasal scalp EU..
    ni dah mausk Kuasa forex lak..dah2..
    back to topic..
    takper..janji layan....heehehe..

  10. #10
    Bullish arinforex's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    31
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kuasa forex dikenali juga nama asalnya sebagai Isakas Kuskus. Sabar bro zeman..hehe
    sm_upset

  11. #11
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by arinforex View Post
    kuasa forex dikenali juga nama asalnya sebagai Isakas Kuskus. Sabar bro zeman..hehe
    isakas kuskus ..yang asik bunyi bising tu kekekekekee

  12. #12
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fariz36 View Post
    salam bro..

    maaf mencelah, bro sure ker system kuasafx memperolehi keuntungan yg bro tentukan..bukan sy nak kondem bro..sy nie ex-portege seminar kuasafx gerak gempur..tp xmenjadi..bro blh tunjukkan ss kat sini..
    maybe sy xleh bawa kot system kuasafx nie..
    tp setakat nie better sy gune fibo jer..coz fibo nie buat pengiraan tepat..

    so trade berdasarkan fibo jer..

    kalau bro tahu care nak trade menggunakan system kuasafx..
    blh tlg tunjukkan tak ss kat sini..

    sekian,

    kalau ada SS boleh la tunjukkan di ruangan bual kosong/performance hari ini...okey,,,

  13. #13
    In Profit faez_zin's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    161
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by xsv View Post
    Salam semua, kepada para2 pakar forex yg terer scalping utk pair ni, sila la pos kat sini

    stakat ni sy bole scalping pair G/U je, guna bb, macd divergence...try kat E/U cam tak menjadi plak, kot2 ada teknik khas utk scalp pair E/U?
    Bro blh ajar x mcm mne bro main sclap kat GU gune bb, macd tu?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us