BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8836$1.9419
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: Video Fibonacci - Free

  1. #1
    In Profit xsv's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    108
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Video Fibonacci - Free

    Sesape yg nk blajar fibo melalui video pm aku email korang...nnt aku send

    dalam bahasa inggeris, bukan aku yg buat, tak igt kat mane amik, ada dlm database pc aku...just for sharing

  2. #2
    In Profit xsv's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    108
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    fail beso sgt...tak larat nk anto guna email...

    approximate 100MB...sape ada ym, aku try send guna ym je

    kalo ym anda private, sila la pm...aku tak spam.

    takpon nnt aku host kat mane2...

  3. #3
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    932
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by xsv View Post
    fail beso sgt...tak larat nk anto guna email...

    approximate 100MB...sape ada ym, aku try send guna ym je

    kalo ym anda private, sila la pm...aku tak spam.

    takpon nnt aku host kat mane2...
    mcm best je ni...leh aku sumbat kt web aku....

    www.ringgitbay.com
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  4. #4
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    175
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lord View Post
    mcm best je ni...leh aku sumbat kt web aku....

    www.ringgitbay.com
    hehe..
    aku pun nak jugak nie..sudi2la YM kat aku yer..
    YM : fxfariz36

  5. #5
    Piplet
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    apa ID BRO?

  6. #6
    In Profit mr.president's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    ISTANA BOGOR
    Posts
    150
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Jadikan deritaku ini sebagai kesaksian bahwa kekuasaan seorang presiden sekalipun ada batasnya. Karena kekuasaan yang langgeng hanyalah Kekuasaan Rakyat. Dan di atas segalanya adalah Kekuasaan Tuhan Yang Maha Esa (Soekarno)

  7. #7
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    175
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mr.president View Post
    thankz mr.president..
    aku dah download..
    best2 la blaja fibo nie..
    first time tuh pening gak..
    tp lame2 senang cam mkn nasi lemak..hehehe

  8. #8
    In Profit mr.president's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    ISTANA BOGOR
    Posts
    150
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fariz36 View Post
    thankz mr.president..
    aku dah download..
    best2 la blaja fibo nie..
    first time tuh pening gak..
    tp lame2 senang cam mkn nasi lemak..hehehe
    semoga bro fariz36 makin berjaya dengan trade-nya


    salam
    mr.president
    Jadikan deritaku ini sebagai kesaksian bahwa kekuasaan seorang presiden sekalipun ada batasnya. Karena kekuasaan yang langgeng hanyalah Kekuasaan Rakyat. Dan di atas segalanya adalah Kekuasaan Tuhan Yang Maha Esa (Soekarno)

  9. #9
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    175
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mr.president View Post
    semoga bro fariz36 makin berjaya dengan trade-nya


    salam
    mr.president
    ok mr.president..
    aku ade WSS system nie..
    tp aku xtau mane nak ambik indicator dan template..
    ko PM aku..aku bg ko WSS system nie..dan aku mintak ko tlg kaji WSS nie mcm mane ia berfungsi..aku beli WSS RM100 jer..

    lepas tu kite post kat sini berserta SS skali..amacam bro
    blh tak?

  10. #10
    In Profit mr.president's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    ISTANA BOGOR
    Posts
    150
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fariz36 View Post
    ok mr.president..
    aku ade WSS system nie..
    tp aku xtau mane nak ambik indicator dan template..
    ko PM aku..aku bg ko WSS system nie..dan aku mintak ko tlg kaji WSS nie mcm mane ia berfungsi..aku beli WSS RM100 jer..

    lepas tu kite post kat sini berserta SS skali..amacam bro
    blh tak?
    please check your message setting
    coz i can't send my message


    warm regard
    mr.president
    Jadikan deritaku ini sebagai kesaksian bahwa kekuasaan seorang presiden sekalipun ada batasnya. Karena kekuasaan yang langgeng hanyalah Kekuasaan Rakyat. Dan di atas segalanya adalah Kekuasaan Tuhan Yang Maha Esa (Soekarno)

  11. #11
    iyan
    Guest

    Default

    trading forex sangat menyenangkan,profit evry day

  12. #12
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    175
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mr.president View Post
    please check your message setting
    coz i can't send my message


    warm regard
    mr.president
    ok mr.president...
    i will check it out...
    thankz 4 ur info..

  13. #13
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    175
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by iyan View Post
    trading forex sangat menyenangkan,profit evry day
    ko yakin dpt robot bleh trade tuk ko...
    aku xpercaya pada robot lg...
    sbb robot la aku losss...

  14. #14
    In Profit mr.president's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    ISTANA BOGOR
    Posts
    150
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Oot

    Quote Originally Posted by fariz36 View Post
    ok mr.president...
    i will check it out...
    thankz 4 ur info..
    still can't send PM to you...
    i got this message
    "fariz36 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her."
    Jadikan deritaku ini sebagai kesaksian bahwa kekuasaan seorang presiden sekalipun ada batasnya. Karena kekuasaan yang langgeng hanyalah Kekuasaan Rakyat. Dan di atas segalanya adalah Kekuasaan Tuhan Yang Maha Esa (Soekarno)

  15. #15
    In Profit xsv's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    108
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    maaf kepada rakan2 yg menunggu video fibonacci dari aku, dah try upload, pon hampeh gak asik failed je sbb aku guna 3G...speed dan uploading file tak memberangsangkan...try send guna YM pon failed...

    nnt kalo ada masa terluang aku gi upload kat cc...

    mr.president ada bg link yg bagus, sementara file blum upload bleh la refer kat situ...lain skitla dari yg ada kat aku ni...
    sm_smile

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us