BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8495$1.9067
Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 77

Thread: Kepada traders yang sentiasa rugi

  1. #1
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    180
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Post Kepada traders yang sentiasa rugi

    Salam semua traders..

    aku ade bawak berita baik untuk trader2 yg sentiasa loss nie..

    Signal ini dibina berdasarkan teknik fibonacci..
    Bagi mereka yang arif,
    bolehlah membandingkan ketepatan teknik nie dgn signal yg keluar,

    aku harap didalam thread nie,
    dapat kita sama2 bincang tentang trend semasa utk trade hari nie..

    seorg brother nie..
    akan keluarkan signal dalam kol 5pagi-5.30pagi waktu Malaysia.
    kebiasaanya, signal yang keluar nie menghampiri 100% ketepatan sekiranya trending kuat pada hari tu..

    dan brother nie telah membuat kajian terhadap
    " Fibonacci - Trade The Golden Ratio -"

    serta dalam proses menerbitkan satu e-book edisi bahasa melayu dan kuota untuk e-book ini adalah 50 orang..sekarang dah 30 orang dah tempah..ade 20 tempahan lagi yang kosong..

    dan aku akan sertakan signal esok pagi dalam kol 5.30am nie 20/8/07

    ini adalah peluang utk trader yg selalu jer rugi bile masuk trading..
    ambik ilmu nie utk panduan semasa trading..

    dan kalau la korang berminat dengan kajian Fibonacci..

    bagi tau kat brother nie, aku member2 korang..
    cth ayat: sy member fxfariz36 nak blaja ttg fibonacci ngan bro

    niat aku nak tolong jer bro..

  2. #2
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    180
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    EBOOK INI HANYA BOLEH DIMILIKI OLEH
    MEREKA YANG SUDAH ADA ASAS FOREX
    DAN MEREKA YANG PERNAH UNTUNG & RUGI DALAM FOREX

    Ebook yang bakal anda tempah dan miliki ini,
    ialah ebook yang tidak dapat ditulis kesemuanya dalam Bahasa Melayu "pada bahagian tekniknya",
    ini kerana banyak istilah dagangan antarabangsa adalah banyak dalam Bahasa Inggeris.

    Sebelum anda memiliki ebook ini, anda dinasihatkan memahami asas FOREX iaitu apa itu:
    -buy
    -sell
    -stop order
    -market order
    -bid price
    -offer price
    -current price
    -pips
    -spread
    -margin
    -trend
    -breakout
    -EMA
    -stochastic
    -MACD
    -High-Low
    -retracement
    -hedging
    -scalping
    -money management
    -biasa dengan platform MT4
    -biasa dengan platform *********

  3. #3
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    180
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ADALAH MENJADI KESALAHAN BESAR PADA DIRI SENDIRI KALAU ASAS "FOREX" PUN TIDAK TAHU,
    BERANI TRADE FOREX,
    & BELI EBOOK INI PULA.

    Ebook yang bakal anda miliki ini ialah "direct to the point",
    bertujuan untuk bagi tau terus apa yang perlu dilakukan semasa trading.


    ebook ini hanya dibuka kepada 50 orang pertama sahaja.
    (pelanggan ebook ini mendapat layanan istimewa "kerana kau sungguh nak ilmu ni")

    Kata Brohter nie,

    Ebook Edisi pertama mengandungi:
    -Fibonacci (Trade The Golden Ratio)
    - GBP /USD (Trade The High Low)
    -EUR/USD (Trade The High Low)
    -Monday (Trade The World Tunnel)
    -Bonus (Teknikal + Fibonacci) menjamin ketepatan InsyaAllah seperti signal Bro nie

    FAKTOR HARGA EBOOK,
    Setelah mengkaji dari pelbagai aspek iaitu:
    -ekonomi per capital setiap trader forex (yang rugi lagi banyak dari yang untung)
    -orang-orang bujang (ada tanggungan kos menyewa dan seangkatan dengannya)
    -golongan sudah berkahwin (ada tanggungan anak bini dan bil rumah serta seangkatan dengannya)
    -penganggur (anak-anak Melayu kita yang lulus cemerlang dari IPT tetapi menjadikan Forex sebagai rezeki sampingan untuk bayar macam-macam)
    -golongan yang memerlukan (duit ada tapi taknak bayar lebih-lebih)
    -golongan V.I.P. (hanya bayar pada perkara yang dikehendaki)
    -pelajar universiti (tiada masa belajar semua teknik trading, nak yang terpenting sebagai bekal forex)
    -masa dengan keluarga (banyak masa bro nie terabai kerana mengarang ebook ini)
    jadi, di akhir keputusan,
    bro nie menetapkan harga ebook ini seperti di bawah:
    Edisi Pertama: RM 61.80

    aku xambik sebarang keuntungan disini..
    aku hanya menolong traders2 yang memerlukan support jer..

    tunggu signal dari aku pagi nie ok..

  4. #4
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    180
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Signal For Today 20/8/07 -6.36am

    SELL MOMENTUM

    EUR/USD : SALE & TAKE PROFIT AT 1.3459

    EUR/JPY : SALE & TAKE PROFIT AT 153.00

    GBP/USD : SALE & TAKE PROFIT AT 1.9794

    GBP/JPY : SALE & TAKE PROFIT AT 225.32

    USD/CHF : SALE & TAKE PROFIT AT 1.2604

    USD/JPY : SALE & TAKE PROFIT AT 113.64

    USD/CND : SALE & TAKE PROFIT AT 1.0555

    BUY MONENTUM

    EUR/USD : BUY & TAKE PROFIT AT 1.3547

    EUR/JPY : BUY & TAKE PROFIT AT 155.30

    GBP/USD : BUY & TAKE PROFIT AT 1.9828

    GBP/JPY : BUY & TAKE PROFIT AT 229.03

    USD/CHF : BUY & TAKE PROFIT AT 1.2086

    USD/JPY : BUY & TAKE PROFIT AT 114.91

    USD/CND : BUY & TAKE PROFIT AT 1 .O647

  5. #5
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    180
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Post Perhatian Semua Traders

    TUNGGU DAN LIHAT SERTA BERTINDAK PADA MASA SESUAI

    PESANAN:-
    * Boleh start trade sekiranya harga semasa dan target signal berjarak 15 mata.
    * Jangan trade 30 minit sebelum news
    * Jangan trade 30 minit selepas news
    * Semua signal "expired serta merta " semasa news kerana ade gelombang besar
    * Tunggu graf candle ke arah bawah baru start SELL
    * Tunggu graf candle ke arah atas baru start BUY
    * Sementara itu, apa lagi, pakai la teknik heding..
    * Untung sama2, rugi tanggung sendiri
    * Anda yang buat keputusan,signal hanya panduan

  6. #6
    Piplet abanglong's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    26
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Terimakasih Fariz.

    Just nak tanya ye. Bro yang jual ebook ni ada website tak? atau camne nak contact?

    Satu lagi, pada signal yang u bagi untuk sell USD/CHF tu, rasanya take profit pada 2.064 kan?

    Pada lain2 yang berminat untuk membaca blog saya, sila pergi ke http://forexfactor.wordpress.com

  7. #7
    In Profit rizam000's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    199
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by fariz36 View Post
    ADALAH MENJADI KESALAHAN BESAR PADA DIRI SENDIRI KALAU ASAS "FOREX" PUN TIDAK TAHU,
    BERANI TRADE FOREX,
    & BELI EBOOK INI PULA.

    Ebook yang bakal anda miliki ini ialah "direct to the point",
    bertujuan untuk bagi tau terus apa yang perlu dilakukan semasa trading.


    ebook ini hanya dibuka kepada 50 orang pertama sahaja.
    (pelanggan ebook ini mendapat layanan istimewa "kerana kau sungguh nak ilmu ni")

    Kata Brohter nie,

    Ebook Edisi pertama mengandungi:
    -Fibonacci (Trade The Golden Ratio)
    - GBP /USD (Trade The High Low)
    -EUR/USD (Trade The High Low)
    -Monday (Trade The World Tunnel)
    -Bonus (Teknikal + Fibonacci) menjamin ketepatan InsyaAllah seperti signal Bro nie

    FAKTOR HARGA EBOOK,
    Setelah mengkaji dari pelbagai aspek iaitu:
    -ekonomi per capital setiap trader forex (yang rugi lagi banyak dari yang untung)
    -orang-orang bujang (ada tanggungan kos menyewa dan seangkatan dengannya)
    -golongan sudah berkahwin (ada tanggungan anak bini dan bil rumah serta seangkatan dengannya)
    -penganggur (anak-anak Melayu kita yang lulus cemerlang dari IPT tetapi menjadikan Forex sebagai rezeki sampingan untuk bayar macam-macam)
    -golongan yang memerlukan (duit ada tapi taknak bayar lebih-lebih)
    -golongan V.I.P. (hanya bayar pada perkara yang dikehendaki)
    -pelajar universiti (tiada masa belajar semua teknik trading, nak yang terpenting sebagai bekal forex)
    -masa dengan keluarga (banyak masa bro nie terabai kerana mengarang ebook ini)
    jadi, di akhir keputusan,
    bro nie menetapkan harga ebook ini seperti di bawah:
    Edisi Pertama: RM 61.80

    aku xambik sebarang keuntungan disini..
    aku hanya menolong traders2 yang memerlukan support jer..

    tunggu signal dari aku pagi nie ok..
    camner nak contact bro ko bagi ler no fon ker ...klu tak pun ko email kat aku aku nak beli gak klu cantik [email protected]
    Last edited by rizam000; 08-20-2007 at 07:33 AM.

  8. #8
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    180
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Post ade 19 tempahan yang tinggal

    Salam traders..

    nie adalah alamat email bro nie [email protected]..
    bagi tau kat bro nie aku member korang..

    ade 19 tempahan lg yang kosong..
    sape cepat, dia dapat
    sape lambat, dia xdapat..
    ilmu nie bernilai bro..dan bermakna bg semua traders2..

    dan bile dah dpt ebook nie kelak kite, pelajari dan fahami
    teknik Fibonacci dan gunakan teknik ini dalam trading kiter..
    dan setelah itu kiter share la kat sini..

    pastu ss jugak la brape pips yg dpt bile dah gune teknik Fibonacci nie..

  9. #9
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    180
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Post

    Quote Originally Posted by abanglong View Post
    Terimakasih Fariz.

    Just nak tanya ye. Bro yang jual ebook ni ada website tak? atau camne nak contact?

    Satu lagi, pada signal yang u bagi untuk sell USD/CHF tu, rasanya take profit pada 2.064 kan?

    Pada lain2 yang berminat untuk membaca blog saya, sila pergi ke http://forexfactor.wordpress.com
    sama-sama bro..

    web site bro nie http://forex.bestnya.com

    nak contact bro nie just email kat dia [email protected]

    signal untuk USD/CHF adalah 1.2064 sy tersalah tulis coz tgh mamai mase taip..

    sy dah lihat bro blog..sgt menarik..

    pesanan bro nie:
    - ebook ini diterbitkan untuk memenuhi permintaan supaya dapat dedahkan teknik peribadi saya iaitu Fibonacci Trade The Golden Ratio.
    - kita sama2 tolong mereka ya...

    Terima kasih Bro

  10. #10

  11. #11
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    130
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    di forex factory ada teknik mouketi yang sangat baik,saya baru cuba, memang ok..
    ok tu cam mana bro... kalau dah guna bagi la ss, boleh jugak try...

  12. #12
    Intraday Master hatisenang's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Menumbok-Sabah-Malaysia
    Posts
    426
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ammal07 View Post
    salam buat semua...

    di forex factory ada teknik mouketi yang sangat baik,saya baru cuba, memang ok..
    semuanya percuma ..sila tengok link ni..

    http://************.com/showthread.php?t=8464
    Alamak best lah Mouteki ni. Terima kasih banyak2.sm_cool
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails mychart4.jpg  
    Jurnal "Trade Cara Mudah Tapi Susah Nak Terangkan" JOURNAL CLOSED -08/08/08

    StocHasTic - Simple Happy Tool
    Jom FOREX with fxOpen
    MyForexBlog
    Trial Private System

  13. #13
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    180
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by hatisenang View Post
    Alamak best lah Mouteki ni. Terima kasih banyak2.sm_cool
    hati senang mcm nak entry market gune indi Mouteki nie..
    ko tgk hi ngan low je ker?
    ko ajar kat aku leh tak..
    cm best jer indi nie..
    hehe tlg yer hati senang..kalau ko post kan ss kat camne nak wat yer..

  14. #14
    Market Maker ammal07's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    penang
    Posts
    1,012
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fariz36 View Post
    hati senang mcm nak entry market gune indi Mouteki nie..
    ko tgk hi ngan low je ker?
    ko ajar kat aku leh tak..
    cm best jer indi nie..
    hehe tlg yer hati senang..kalau ko post kan ss kat camne nak wat yer..
    mouteki teknik tak guna indi..cuma guna trend line...yg penting pastikan trend line yag kita buat itu betul...

    contoh di sini..
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails usdjpy h4.jpg  

  15. #15
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    180
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ammal07 View Post
    mouteki teknik tak guna indi..cuma guna trend line...yg penting pastikan trend line yag kita buat itu betul...

    contoh di sini..
    ok, thankz ammal07 aku try blaja teknik mouteki nie..
    hehe tp tgk mcm teknik fozzy jer..
    hampir same aku tgk..xpe la aku try this system..

Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us