BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8467$1.9038
Results 1 to 13 of 13

Thread: newbies baru register... blom ada komuniti

  1. #1
    In Profit abgmoxs's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    225
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy newbies baru register... blom ada komuniti

    salam...


    tumpang tanya.. moxs baru kat sini.. nak masuk komuniti yg mana 1 ni...

    atau ada sapa2 yang sudi nak amik moxs jadik ahli?

    tq

  2. #2
    Elder Analyst zurin's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    nusajaya
    Posts
    972
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by abgmoxs View Post
    salam...


    tumpang tanya.. moxs baru kat sini.. nak masuk komuniti yg mana 1 ni...

    atau ada sapa2 yang sudi nak amik moxs jadik ahli?

    tq
    salam juga,
    mox dah ada komuniti,
    komuniti "blom ada komuniti".......

  3. #3
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by zurin View Post
    salam juga,
    mox dah ada komuniti,
    komuniti "blom ada komuniti".......
    hahahahaa..betul la...dia nie kepala komuniti " blom ada komuniti"

  4. #4
    Bullish
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sg Buloh, Melaka & Indon
    Posts
    41
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Haah betul gak soklan moxs tu... mcm saya ni pun kire join thru En Fazli (diversify resources)... komuniti mana lak nk join... at least newbie mcm I ni kene le ada otai2 yg boleh refer....
    Takut gak asyik2 top-up je.... nanti bini bising lak

  5. #5
    In Profit
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    malaysia
    Posts
    163
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bud View Post
    Haah betul gak soklan moxs tu... mcm saya ni pun kire join thru En Fazli (diversify resources)... komuniti mana lak nk join... at least newbie mcm I ni kene le ada otai2 yg boleh refer....
    Takut gak asyik2 top-up je.... nanti bini bising lak
    klau bab tnya cam mana nak jadi ahli komuniti ni senang je jawabnya..
    masa nak daftar akaun tu daftar ikut link tuan empunya komuniti..
    cntohnya klau nak join komuniti kayaraya kenalah daftar bawah bro
    mazli..
    klau bro daftar tru bro mazli maknanya outomatik bawah komuniti kayarayalah..
    klau betul lah...

  6. #6
    In Profit
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    malaysia
    Posts
    163
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by abgmoxs View Post
    salam...


    tumpang tanya.. moxs baru kat sini.. nak masuk komuniti yg mana 1 ni...

    atau ada sapa2 yang sudi nak amik moxs jadik ahli?

    tq
    nak daftar ahli komuniti xyah daftar cam nak jadi ahli persatuan mana2 bro..
    masa awal2 nak daftar akaun tu anda pilihlah nak join komuniti mana..

  7. #7
    In Profit
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    malaysia
    Posts
    163
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sedikit info tntg ilmu kekomunitian...
    http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=1333

  8. #8
    In Profit
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    malaysia
    Posts
    163
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    hehe..yg slebihnya tanya pada yg pakar...

  9. #9
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Rasanya Mr Moxs nie dah join komuniti kayaraya...so thread nie boleh la di close...kalau ada apa apa leh lepak kat sana jer..hehehe..

  10. #10
    Bullish
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sg Buloh, Melaka & Indon
    Posts
    41
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Jaz askin.... Diversify Resources tu komuniti mana lak....

    Mcm x de je....

  11. #11
    In Profit abgmoxs's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    225
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default yep...

    browse punya browse .. klik punya klik ...

    las las klik kat kayaraya gak ... thanks Mr Mazli sbb sudik bagi penerangan n tolong setup acc...

    cuma moxs nye acc dah registered under that komunity ke blom ek?
    tlg check kan.. tq

    /ps nak close this thread pun moxs tak tahu .. hahahaha ... tulonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

  12. #12
    In Profit
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    malaysia
    Posts
    163
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    Rasanya Mr Moxs nie dah join komuniti kayaraya...so thread nie boleh la di close...kalau ada apa apa leh lepak kat sana jer..hehehe..
    betul tu..
    klau gitu baguslah...sama2 kita meriahkan kat sana..

  13. #13
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Sedikit peringatan Diversify Resource adalah salah satu wakil yang dilantik untuk membantu urusan Local Depo. Thread ini ditutup sila rujuk ke bahagian komuniti

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us