BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8388$1.8957
Results 1 to 5 of 5

Thread: Saper nak share

  1. #1
    Bullish YaNa's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    44
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Saper nak share

    - url edit by mod -

    Ader sesaper nak share utk bahan Forex kt atas tu...nmpak cam best jer info dia... rege RM80....klau kita share ramai2 mau x smpai RM10 jer... klau sesaper nak alert ler kat cni n lantik sorang utk collect duit n urusan belian
    Last edited by learn2biz; 03-13-2009 at 01:23 AM.

  2. #2
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,244
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Mmm .. based dari apa dia nak jual .. kit asas forex dan panduan guna platform mt4 n mv .. aiyaaa .. rm80 ... takut nyesal jer beli jika anda dah baca b a b y p i p s dan help yg ada dlm terminal mt4 tu ... cost ... masa utk baca vs rm80 (n still kena allocate masa utk baca)
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  3. #3
    FXMalay Supporter arialun's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Taiping, Bukit Subang & Shah Alam.
    Posts
    1,164
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.200
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Yana tak payah lah cari kit macam tu.
    Baik Yana join mana2 komuniti forum kat sini, atau join kat Dollah..
    brother2 otai yang lepak kat sana boleh share ilmu.

    Panduan guna MT4 pun kat forum ni ada banyak info.. antara rajin atau tak je nak belek-belek kat sini..
    Last edited by arialun; 03-15-2009 at 11:17 AM.

  4. #4
    Bullish gilerfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    86
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by arialun View Post
    Yana tak payah lah cari kit macam tu.
    Baik Yana join mana2 komuniti forum kat sini, atau join kat Dollah..
    brother2 otai yang lepas kat sana boleh share ilmu.

    Panduan guna MT4 pun kat forum ni ada banyak info.. antara rajin atau tak je nak belek-belek kat sini..
    salam... betul tu broo.. kt dalam forum ni byk dh info yg boleh dapat... cuma rajin selak ngan tidak jee.... dari basic ke analisis harian pon ada..

  5. #5
    Bullish ichigo88's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    kedah
    Posts
    79
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ye.. saye setuju... xpyh beli la.... baca kt porem ni pon sama je... lagi senang paham... ekeke
    jangan kena panggil dengan margin!!... sudah...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us