BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8467$1.9038
Page 1 of 11 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 163

Thread: trader dari klang, Shah Alam, Puchong

  1. #1
    Market Maker gilos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    port klang-shah alam-puchong
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.018
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Default trader dari klang, Shah Alam, Puchong

    Salam semua...

    di sini saya nak kumpulkan trader dari area2 yg saya bagi tu...

    Saya orang kampung raja uda, port klang...hujung minggu selalu gi saujana puchong umah mak mertua saya, So sesapa yang kat area klang, shah alam n puchong tu silalah reply sini yer...nanti saya pm nombor saya so kita bleh lepak2 memana nanti...

    or bila dah ramai nanti kita bleh setkan masa utk TT reramai kat shah alam...

    p/s: 1.dari banting/sg. buluh pun bleh gak join...
    2. sila pm saya nombor contact anda yer...bila2 boleh saya sms kalau kita TT...
    Last edited by gilos; 03-12-2009 at 09:16 AM.
    :::MetaZed Trading & Resources (sms: 012 2400 097): Wakil Dana Tempatan:::

    :::Family Day FxMalay 2011
    = Mari kita memeriahkannya! Sila Klik Sini :::

  2. #2
    Bullish deen83's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    banting mari
    Posts
    61
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bro..dari area banting x boleh join sekali ke..

  3. #3
    Market Maker gilos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    port klang-shah alam-puchong
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.018
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Default

    bleh jer...dah edit kat 1st post... banting mana bro? sg. lang ker?
    :::MetaZed Trading & Resources (sms: 012 2400 097): Wakil Dana Tempatan:::

    :::Family Day FxMalay 2011
    = Mari kita memeriahkannya! Sila Klik Sini :::

  4. #4
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gilos View Post
    Salam semua...

    di sini saya nak kumpulkan trader dari area2 yg saya bagi tu...

    Saya orang kampung raja uda, port klang...hujung minggu selalu gi saujana puchong umah mak mertua saya, So sesapa yang kat area klang, shah alam n puchong tu silalah reply sini yer...nanti saya pm nombor saya so kita bleh lepak2 memana nanti...

    or bila dah ramai nanti kita bleh setkan masa utk TT reramai kat shah alam...

    p/s: dari banting pun bleh gak join...
    dari sg buloh takda ke..kekekee//

  5. #5
    Market Maker gilos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    port klang-shah alam-puchong
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.018
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Default

    sg buluh? kira shah alam la tu...tp bro kat sabah dah...bila sirih nak pulang ke ganggang ni?
    :::MetaZed Trading & Resources (sms: 012 2400 097): Wakil Dana Tempatan:::

    :::Family Day FxMalay 2011
    = Mari kita memeriahkannya! Sila Klik Sini :::

  6. #6
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gilos View Post
    sg buluh? kira shah alam la tu...tp bro kat sabah dah...bila sirih nak pulang ke ganggang ni?
    sirih nyer dah ada..ganggang pun ada gak..cuma kapur jer lom sampai...maybe dalam masa terdekat ler hehehehe...10tahun woo kat sabah..

  7. #7
    Bullish deen83's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    banting mari
    Posts
    61
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gilos View Post
    bleh jer...dah edit kat 1st post... banting mana bro? sg. lang ker?
    x r..saya dari kg kanchong darat..

  8. #8
    Market Maker gilos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    port klang-shah alam-puchong
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.018
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Default

    10 tahun ka? ingatkan baru 2 3 tahun...kalu itu macam mmg patut bah baliqk tuh...
    :::MetaZed Trading & Resources (sms: 012 2400 097): Wakil Dana Tempatan:::

    :::Family Day FxMalay 2011
    = Mari kita memeriahkannya! Sila Klik Sini :::

  9. #9
    Market Maker gilos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    port klang-shah alam-puchong
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.018
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Default

    kanchong darat tak jauh la rasanya kowt...saya dulu selalu gak gi minum kat kedai tepi jalan yg dekat umah arwah haji sidek...lupa plak nama kedainya...kalu saya turun sana malam2 bleh lepak ker sampai kul 2-3 pagi?
    :::MetaZed Trading & Resources (sms: 012 2400 097): Wakil Dana Tempatan:::

    :::Family Day FxMalay 2011
    = Mari kita memeriahkannya! Sila Klik Sini :::

  10. #10
    Bullish deen83's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    banting mari
    Posts
    61
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gilos View Post
    kanchong darat tak jauh la rasanya kowt...saya dulu selalu gak gi minum kat kedai tepi jalan yg dekat umah arwah haji sidek...lupa plak nama kedainya...kalu saya turun sana malam2 bleh lepak ker sampai kul 2-3 pagi?
    yg mana satu kedai tu bro..restoran melor atau kedai mamak..
    2- pagi x ade hal punya lah bro..asalkan besok aku x keje..ok je..

  11. #11
    Market Maker gilos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    port klang-shah alam-puchong
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.018
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Default

    kedai melayu...siap ada buaian jadik kerusi dia...

    kerja monday-friday ker?
    :::MetaZed Trading & Resources (sms: 012 2400 097): Wakil Dana Tempatan:::

    :::Family Day FxMalay 2011
    = Mari kita memeriahkannya! Sila Klik Sini :::

  12. #12
    Bullish deen83's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    banting mari
    Posts
    61
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gilos View Post
    kedai melayu...siap ada buaian jadik kerusi dia...

    kerja monday-friday ker?
    ooo..yg tu..restoran melor nama nya..yup..saya keje dari monday to friday..

  13. #13
    Market Maker gilos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    port klang-shah alam-puchong
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.018
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Default

    itu macam kalu malam jumaat ni bleh ar gi dollah...ikut gue...park la kat memana kat klang ker...umah gue pun bleh...kalu mau la... hari lain awak kerja plak so susah nak lelepak...
    :::MetaZed Trading & Resources (sms: 012 2400 097): Wakil Dana Tempatan:::

    :::Family Day FxMalay 2011
    = Mari kita memeriahkannya! Sila Klik Sini :::

  14. #14
    Bullish deen83's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    banting mari
    Posts
    61
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gilos View Post
    itu macam kalu malam jumaat ni bleh ar gi dollah...ikut gue...park la kat memana kat klang ker...umah gue pun bleh...kalu mau la... hari lain awak kerja plak so susah nak lelepak...
    lepak kt dolah..lepak ngan group bro sham lah ni yer..ok bro..nanti kalau gua nak follow..gua contact bro..

  15. #15
    Market Maker gilos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    port klang-shah alam-puchong
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.018
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by deen83 View Post
    lepak kt dolah..lepak ngan group bro sham lah ni yer..ok bro..nanti kalau gua nak follow..gua contact bro..
    group superset adalah fxmalay...subset dia group sham la...nanti marah lak fxmalay kata group sham...diowang yg belanjer selalunya...
    :::MetaZed Trading & Resources (sms: 012 2400 097): Wakil Dana Tempatan:::

    :::Family Day FxMalay 2011
    = Mari kita memeriahkannya! Sila Klik Sini :::

Page 1 of 11 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us