FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

Thread: Jatuh Naik aku dlm Dunia EA

  1. #16
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by amerz View Post
    $149 - bleh refer di fapturbo.com untuk kepastian.
    Tapi affiliate untuk Fapturbo dapat $89 xsilap aku.
    $149-$89....
    Padan la org semua giler spam n promote kat forum ni pasal fabturbo ... konon kata power giler, rupanya nak makan komisen affiliate ... tak pe .. tuan tanah teruskan journal tapi kalau ada unsur2 promosi .. post tu nanti akan kena delete .. hueheuhue
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  2. #17
    Bullish amerz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    lalaland
    Posts
    42
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by learn2biz View Post
    Padan la org semua giler spam n promote kat forum ni pasal fabturbo ... konon kata power giler, rupanya nak makan komisen affiliate ... tak pe .. tuan tanah teruskan journal tapi kalau ada unsur2 promosi .. post tu nanti akan kena delete .. hueheuhue
    Orait, roger.

    Err~unsur2 promosi tuh letak affiliate link ker?
    Kalau letak affiliate link tuh, Jgn bimbang. aku takkan letak affiliate link nya. Sia2 ja letak, baek affiliate diri sendiri ja.

    Tapi kalau moderator nampak ada unsur2 promosi, delete ja la post tuh. Mana tau, aku terpost yg ada unsur2 promosi secara tak sengaja. aku pun manusia biasa gak.

  3. #18
    Bullish amerz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    lalaland
    Posts
    42
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    9March Close Trade.

  4. #19
    Elder Analyst kutu_loncat's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Dili, Timor Leste
    Posts
    659
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by amerz View Post
    swvps, aku ambek yg locate kat L.A.
    sbb dia janji 99.9% uptime
    berapa harganya sebulan. bayar pakai apa?..

  5. #20
    Bullish amerz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    lalaland
    Posts
    42
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by kutu_loncat View Post
    berapa harganya sebulan. bayar pakai apa?..
    18 usd

    relocate ke Los Angeles tambah 2.50 usd xsilap aku. ko google ja swvps.

    payment option ada banyak, tapi aku bayaq guna paypal.


    Aku malas nak update journal aku nieh.

    tgk ja la sinih, account aku yg hampir kena MC nieh disebabkan faktor biasa. Tamak.

    amerzx.mt4stats.com

  6. #21
    Intraday Master
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cimahi
    Posts
    253
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by amerz View Post
    18 usd

    relocate ke Los Angeles tambah 2.50 usd xsilap aku. ko google ja swvps.

    payment option ada banyak, tapi aku bayaq guna paypal.


    Aku malas nak update journal aku nieh.

    tgk ja la sinih, account aku yg hampir kena MC nieh disebabkan faktor biasa. Tamak.

    amerzx.mt4stats.com
    seems like FAP Turbo was not quite 'safe'..
    btw, amerz, would you mind teling me which factor did you use so that you conclude the MC was because you are 'greed' / tamak? not because FAP?
    Visit 0.90 Pip Rebate Here
    Forex Rebates, Promotions, and $$$ BONUS!!
    Click Here!

  7. #22
    Moderator cool user Rizal's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Malacca
    Posts
    5,191
    Thanks
    203
    Thanked 421 Times in 295 Posts

    Default


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2021 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen EU is a trading name of FXOpen EU Ltd. FXOpen EU Ltd is authorized and regulated by the Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) under license number 194/13.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us