BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8426$1.8996
Page 1 of 9 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 124

Thread: FXMalay Family Day 2009

  1. #1
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation FXMalay Family Day 2009

    Salam Hormat,

    Sebagaimana yang dimaklumkan sebelum ini, tempahan tempat telah dibuka untuk menyertai FAMILY DAY @ DESA WATER PARK, Jalan Klang Lama pada Hari Sabtu 2 Mei 2009 jam 9.00am.

    Syarat-syarat :

    1) Ahli berdaftar FXMALAY. Rujuk link berikut untuk semak samada anda Ahli FXMalay http://www.fxmalay.com/ahli.aspx

    2) Bayaran cengkeram sebanyak RM100 satu keluarga hendaklah dimasukkan ke dalam akaun wakil yg dilantik. Sila rujuk borang tempahan berkenaan maklumat bayaran cengkeram. Bayaran cengkeram akan dipulangkan semasa pendaftaran.

    3) Cengkeram TIDAK akan dikembalikan sekiranya TIDAK hadir pada hari tersebut.

    4) Jumlah tempat terhad kepada 300 orang (termasuk pasangan & anak-anak)

    5) Untuk makluman Family Day ini juga turut dihadiri oleh anak-anak yatim dari Pertubuhan Kebajikan Anak Yatim Dan Miskin Baitu Saidati Khadijah.

    5) Sehubungan dengan itu keutamaan akan diberi kepada akaun bernombor <160000 dan masih aktif sehingga Januari 2009.

    6) Muat turun borang di bawah dan fax bersama slip pembayaran ke nombor 03-2163 1316 selewat-lewatnya Ahad, 5 April 2009.

    Sebarang persoalan boleh diajukan di dalam thread ini.

    Jumpa di sanaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
    Attached Files Attached Files
    Last edited by arialun; 03-31-2009 at 02:15 PM. Reason: submit borang extend from 31 Mac to 5 Apr

  2. #2
    Market Maker gilos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    port klang-shah alam-puchong
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.018
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Default

    kalu bayar kat dollah terus boleh ka? dapat shisha free satu ka?
    :::MetaZed Trading & Resources (sms: 012 2400 097): Wakil Dana Tempatan:::

    :::Family Day FxMalay 2011
    = Mari kita memeriahkannya! Sila Klik Sini :::

  3. #3
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gilos View Post
    kalu bayar kat dollah terus boleh ka? dapat shisha free satu ka?
    bayar kat dolah bole.... bawa sekali borang tempahan.... shisha sedut free laaa

  4. #4
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Tempat untuk ke Family Day @ Desa Water Park anjran FXMalay masih banyak lagi... cepat booking tempat anda..... hanya 300 tempat termasuk pasangan & anak-anak sahaja yang disediakan. Pastikan anda baca & ikut arahan seperti di Post #1

    p/s: ada seorg ni dah buat tempahan tetapi borang serta slip bayaran tak dapat lagi...

  5. #5
    Intraday Master cairol's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    kLaTE-sHah aLaM-kL
    Posts
    404
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    borang hantar by email x bleh ker??
    FxOpen>>>> Buka Akaun Baru Anda Sekarang<<<< FxMalay
    >>> BiaR PuN PiPs KEciK TaPi NiLai Nye BeSaR <<<

  6. #6
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by cairol View Post
    borang hantar by email x bleh ker??
    dah agak dah...tapi tak sangka ko yg tanya...aduhai....heheheh

    dr yg aku perhati dr event2 n aktiviti yg fxmalay buat sebelum ni...bile suh anta pakai email...ramai yg ckp fax takleh ke...kan senang..leh fax dr opis...7-eleven pon hampir sumer cawangan ada sediakan perkhidmatan fax...email2 ni leceh la..takut tak sampai..

    ni event kali ni suh fax...dah pulak dah nk suh email plak...

    bg memudahkn kerja dan pengurusan...dah di tetapkn 2 cara sahaja iaitu fax atau bagi trus by hand time kt dolah..

    harpa semua pihak dpt memahami situasi ini..dan terima kasih di atas kerjasama..
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  7. #7
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tak pun hantar by pos laju..ok ka?

  8. #8
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,956
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    61
    Thanked 177 Times in 116 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    tak pun hantar by pos laju..ok ka?
    Pos laju nak alamatkan pada siapa ? Dolah ? huehuehue ....
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  9. #9
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by learn2biz View Post
    Pos laju nak alamatkan pada siapa ? Dolah ? huehuehue ....
    elok gak tu...kasi alamat restorn dollah......

  10. #10
    Intraday Master cairol's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    kLaTE-sHah aLaM-kL
    Posts
    404
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lord View Post
    dah agak dah...tapi tak sangka ko yg tanya...aduhai....heheheh

    dr yg aku perhati dr event2 n aktiviti yg fxmalay buat sebelum ni...bile suh anta pakai email...ramai yg ckp fax takleh ke...kan senang..leh fax dr opis...7-eleven pon hampir sumer cawangan ada sediakan perkhidmatan fax...email2 ni leceh la..takut tak sampai..

    ni event kali ni suh fax...dah pulak dah nk suh email plak...

    bg memudahkn kerja dan pengurusan...dah di tetapkn 2 cara sahaja iaitu fax atau bagi trus by hand time kt dolah..

    harpa semua pihak dpt memahami situasi ini..dan terima kasih di atas kerjasama..

    alamak.... aku baru budjek nak scan....


    p/s : nak fax nie leceh laa sket kat company aku.... mesin fax kat department management plak..... adess!!
    Last edited by cairol; 02-23-2009 at 08:33 AM.
    FxOpen>>>> Buka Akaun Baru Anda Sekarang<<<< FxMalay
    >>> BiaR PuN PiPs KEciK TaPi NiLai Nye BeSaR <<<

  11. #11
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    326
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cairol View Post
    alamak.... aku baru budjek nak scan....


    p/s : nak fax nie leceh laa sket kat company aku.... mesin fax kat department management plak..... adess!!
    cara lain, bagi by hand form dan bukti RM kepada salah seorang wakil deposit


    mungkin nampak agak tegas, ini adalah kerana masih ramai yang tidak serius dan menyusah pihak penyelia family day ini.

    p/s: hanya mereka yang telah tempah sahaja yang dibenarkan turut serta.

  12. #12
    In Profit mfasd757's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Cheras/BtgX-Kb-Kluang
    Posts
    172
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by halzu View Post
    p/s: ada seorg ni dah buat tempahan tetapi borang serta slip bayaran tak dapat lagi...
    Yg seorg tu dah fax dah borang serta slip bayaran

  13. #13
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Tempat semakin hari semakin berkurang dan bagi yang belum menempah di harap cepat berbuat demikian bagi mengelakkan rasa kerugian nanti.

    Terima kasih

  14. #14
    Market Maker gilos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    port klang-shah alam-puchong
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.018
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by halzu View Post
    bayar kat dolah bole.... bawa sekali borang tempahan.... shisha sedut free laaa
    gue bukan nak sedut jer...gue nak shisha shisha tu terus...buat perhiasan kat umah...huahhuahua...

    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    Tempat semakin hari semakin berkurang dan bagi yang belum menempah di harap cepat berbuat demikian bagi mengelakkan rasa kerugian nanti.

    Terima kasih
    chop chop chop...gue nak...gue nak...nanti kat dollah kita kasik settle...
    :::MetaZed Trading & Resources (sms: 012 2400 097): Wakil Dana Tempatan:::

    :::Family Day FxMalay 2011
    = Mari kita memeriahkannya! Sila Klik Sini :::

  15. #15
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mfasd757 View Post
    Yg seorg tu dah fax dah borang serta slip bayaran
    Borang & bukti pembayaran anda telah selamat diterima..... Nama anda telah tercatat di dalam senarai yang akan hadir...

Page 1 of 9 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us