BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8836$1.9419
Results 1 to 4 of 4

Thread: Sesiapa ada EA umpama mata gergaji, share kat sini..

  1. #1
    Bullish
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    34
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Sesiapa ada EA umpama mata gergaji, share kat sini..

    Saya pernah menggunakan pelbagai ea tetapi semuanya tak ada penghunjung yang boleh dibanggakan termasuklah yang dijual tu.. Kebanyakan ea yang saya cuba, setiap kali open order, mesti trend berbalik arah. Justeru itu saya terfikir pula, alangkah baiknya kalau ada ea yang sentiasa memberi profit walaupun keadaan trend berbalik arah umpama mata gergaji, disorong makan, ditarikpun makan.. kalau ada yang punya ea seperti itu, sila share kat sini..

    Perpaduan ummah membawa berkat....

  2. #2
    In Profit arul57's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    kota damansara
    Posts
    242
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    cuba bro ushar dkat thread bro cymulanze...ea percuma utk semua.
    kat situ ada ladang Ea yg bro boleh cuba dan guna dlm akaun demo, dah serasi dgn Ea yg bro minat, baru masuk yg real punya. macam2 Ea ada, sumbangan otai2 yg sudi berkongsi dgn newb, sumbangan dr otai adalah percuma. harap maklum.

  3. #3
    Elder Analyst kutu_loncat's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Dili, Timor Leste
    Posts
    659
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by dragon indicator View Post
    Saya pernah menggunakan pelbagai ea tetapi semuanya tak ada penghunjung yang boleh dibanggakan termasuklah yang dijual tu.. Kebanyakan ea yang saya cuba, setiap kali open order, mesti trend berbalik arah. Justeru itu saya terfikir pula, alangkah baiknya kalau ada ea yang sentiasa memberi profit walaupun keadaan trend berbalik arah umpama mata gergaji, disorong makan, ditarikpun makan.. kalau ada yang punya ea seperti itu, sila share kat sini..

    Perpaduan ummah membawa berkat....
    ada ea cam tu.. hehehe.. main depan untung... main belakang pun untung... tapi klu trend kat depan...termain belakang... klu jatuh negative 90 pip dari buka awalan... terus tutup kedai... asal negative 80 pip pastu reverse balik.. memang boley untung..

    nama dia martiangle.. scalping 1 minit. ada berani?... hehehe.. takat sehari usd100 boleh masyuk... tapi seram sejuk lah..


  4. #4
    Elder Analyst ForexWaveSoldier's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    636
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    saya percaya ada ea yang profit tapi pencipta takkan code sepenuhnya untuk dijual kepada user seluruh dunia.. lebih baik dia jual pada bank..
    Author, and the Creator
    Theory of W.s Point. All right reserved.
    The missing link in Fibonacci Trading
    "Those who are familiar with this business and industry can see and feel the difference"

    mail, [email protected] ym, [email protected]
    http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=53601

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us