BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8836$1.9419
Results 1 to 3 of 3

Thread: tanya soal stochastic osciliator

  1. #1
    Piplet frency samuel's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    7
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default tanya soal stochastic osciliator

    suhu2,master2, n senior2 forex,khususnya yg pake nih indi. kira2 gmn y cara nyeting nih indi, n indi ini pas nya di pake di TF brp ? juga yg sudah punya pengalaman dengan indi ini,mohon sharing pengalamannya dong

  2. #2
    Intraday Master forexter's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    The Jackal
    Posts
    383
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ya pada dasarnya semua indi generate berdasarkan past time atau masa lalu, bukan memprediksi masa mendatang. Tetapi indi stoch ini bisa meraba trend yg akan terjadi, settingan standar 8-3-3 sudah cukup bagus, cuman untuk longterm saya biasanya pake 50-20-20. Stoch ini bisa dipake di TF brapapun, tetapi jika dipasang di tf kecil sudah tentu banyak false signal ataupun kalo bener ambil tp jangan terlalu besar.

    Coba stoch ini juga di compare dengan tf yg lain, misal tf4H lalu lihat kebawah hingga tf 5M. Jika gerakan searah ambil posisi aja, paling tidak beberapa pips bisa didapat. Tapi kalo melawan trend juga sama saja hasilnya, musti keseret2 market dulu.
    Ter Master... mo tanya neh... MC tuh makanan apa sih? Kok gw bisanya cuman WD doank ter?!

  3. #3
    Bullish
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    74
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    edit aja setiap indikator-nya sampai benar2 kita bisa melihat & membaca dengan baik akan kemana pergerakan pasar

    ----- Sukses Selalu Trader Indonesia -----

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us