BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8773$1.9354
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30

Thread: Dvd Fxmalay Gala Nite 2008

  1. #1
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    291
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Post Dvd Fxmalay Gala Nite 2008

    DVD FXMALAY GALA NITE 2008 dalam proses cetakan dan dijangkakan siap dalam pertengahan FEBRUARI, 2009.

    Anda boleh lihat sebahagian kecil yang terdapat dalam rakaman DVD tersebut di http://www.youtube.com/watch?v=vbL2RIUp3LQ

    DVD tersebut (peruntukkan sebanyak 400 set) akan dijual dan segala kutipan tersebut akan disalurkan 100% ke :


    PERTUBUHAN KEBAJIKAN ANAK YATIM DAN MISKIN BAITU SAIDATI KHADIJAH
    NO.32R , LOT 346, BATU 8 3/4
    JALAN PAHANG LAMA
    53100 GOMBAK
    SELANGOR


    Untuk makluman anda, pertubuhan ini menempatkan anak-anak yatim, fakir miskin dan muallaf dan sehingga sekarang masih belum mendapat bantuan dari kerajaan kecuali dari perseorangan/swasta sahaja.

    Kepada mereka yang ingin MEMBELI SAMBIL MENDERMA , anda boleh menempah lebih awal seperti berikut:

    Depositkan Sumbangan yang ingin anda lakukan ke:

    Akaun MAYBANK : AZMAN BIN ALI ( 5143 2913 2521 )

    Akaun CIMB : AZMAN BIN ALI ( 1220 0000 050 106 )


    emailkan ke [email protected]

    Tajuk : DVD dan Derma Sumbangan

    NAMA :
    ALAMAT:
    NO. PHONE:
    JUMLAH SUMBANGAN : RM
    KOD SUMBANGAN : (rekaan sendiri bagi menggantikan nama)

    dan sekalikan dengan bukti deposit dalam bentuk JPG file.


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    contoh :

    NAMA : ALI BIN YAAKOB
    ALAMAT: B320 BLOK DELIMA
    BANDAR TUN RAZAK JENGKA
    26410 JENGKA
    PAHANG D.M.

    NO. PHONE: 09-4890123
    JUMLAH SUMBANGAN : RM 50.00
    KOD SUMBANGAN :1A2B3C

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    DVD tersebut akan dikenakan bayaran sekurang-kurangnya Harga RM 15.00 (termasuk penghantaran pos laju) dan digalakkan menderma melebihi dari nilai tersebut.


    Senarai semasa akan dibuat dan senarai penuh akan dipaparkan selepas mendapat tempahan penuh atau pun penyerahan CEK seawal bulan MAC, 2009 (Jumlah Sumbangan dan Kod Sumbangan)

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    contoh :

    1- RM15.00 ===> [email protected]
    2- RM50.00 ===> 1A2B3C
    3- RM100.00 ===> [email protected]#$%^


    TOTAL ===> RM 165.00

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Semoga segala usaha dan sumbangan yang dibuat diberkati hingga ke akhir hayat.
    Last edited by suremasyuq; 02-06-2009 at 04:21 PM.

  2. #2
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    FXMALAY DVD GALA NITE 2008 now in progress to be released in the middle of FEBRUARY, 2009.

    You can see a short preview from the DVD here: http://www.youtube.com/watch?v=vbL2RIUp3LQ
    We intend on making 400 copies available for sale with payment to be made to :


    PERTUBUHAN KEBAJIKAN ANAK YATIM DAN MISKIN BAITU SAIDATI KHADIJAH
    NO.32R , LOT 346, BATU 8 3/4
    JALAN PAHANG LAMA
    53100 GOMBAK
    SELANGOR


    For Your Info, this is a Charity Organisation for Orphans, poor people and mua'allaf. Up till now, they have only received funding from private donations and government grants. We hope that we can also help them by your donations from the sale of the DVD.

    If you would like to buy the DVD and/or make a Donation of Charity, please see below:

    Deposit your donation to:

    MAYBANK ACCOUNT : AZMAN BIN ALI ( 5143 2913 2521 )

    CIMB ACCOUNT : AZMAN BIN ALI ( 1220 0000 050 106 )


    After purchase, please send the following information by email to: [email protected]

    Title : DVD and DONATION

    NAME :
    ADDRESS:
    PHONE NO.:
    TOTAL DONATION : RM
    DONATION CODE : (please create by urself to represent ur donation)

    and proof of transfer/deposit in .JPG format.


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Example :

    NAME : ALI BIN YAAKOB
    ADDRESS: B320 BLOK DELIMA
    BANDAR TUN RAZAK JENGKA
    26410 JENGKA
    PAHANG D.M.

    PHONE NO.: 09-4890123
    TOTAL DONATION : RM 50.00
    DONATION CODE :1A2B3C

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    The DVD will cost us up to RM 15.00 (including delivery costs), so you are recommended to donate more than that amount.


    The full list of those who have made donations (please indicate in your email if you do not wish to be listed publicly) will be made and published after all donations have been collected, in MARCH 2009 (Total Donation and Donation COde)

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Example :

    1- RM15.00 ===> [email protected]
    2- RM50.00 ===> 1A2B3C
    3- RM100.00 ===> [email protected]#$%^


    TOTAL ===> RM 165.00

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    May God Bless Us All by Doing This.
    Last edited by support fxmalay; 02-07-2009 at 08:33 AM.

  3. #3
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts

    Default

    1- RM 25.00 ===> PHENOM
    2- RM 50.00 ===> abcdefg
    3- RM 50.00 ===> 3D5N78
    4- RM 30.00 ===> Faizin2009
    5- RM 500.00 ===> 123ABC
    6- RM 50.00 ===> 123
    7- RM 20.00 ===> 4084
    8- RM 20.00 ===> wmk6265
    9- RM 30.00 ===> chinook
    10- RM 50.00 ===> 677
    11- RM 30.00 ===> ACL7501
    12- RM 30.00 ===> arrashidin

    13- RM 100.00 ===> 1234afv2009

    14- RM 100 ===> COM-SELANGORDE1

    Total = RM 1,085.00
    Last edited by suremasyuq; 03-23-2009 at 05:09 AM.
    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server





  4. #4
    Market Maker SHAMX777's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,752
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking Nak Beli Satu Boleh

    Nak jugak Jumpa kat Dollah Jumaat malam nanti yer
    Last edited by SHAMX777; 02-11-2009 at 03:10 AM.
    ______________________T.A.Y.O.R.______________________

    Cara2 Membuka Acc Click di sini:
    http://forum.fxopen.com/showpost.php...postcount=3187


    Standard Acc Registration: http://fxmalay.com?agent=117041

    Micro Acc Registration: http://fxmalay.com?agent=148299

    Full Time Trader & Part Time Teaching Forex
    email: [email protected]
    phn: 013-2491533

  5. #5
    FXMalay supporter alface's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    568
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.780
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by SHAMX777 View Post
    Nak jugak Jumpa kat Dollah Jumaat malam nanti yer



    x yah beli pun boleh dapat DVD tu

    ko just niat nak derma jer ...

    DVD dapat .. pahala pun dapat




  6. #6
    Market Maker SHAMX777's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,752
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking Alhamdulillah

    Quote Originally Posted by alface View Post
    x yah beli pun boleh dapat DVD tu

    ko just niat nak derma jer ...

    DVD dapat .. pahala pun dapat

    Alhamdulillah...

    Yang peliknyer... tak ramai pun yang berminat. Saya cadangkan lain kali masa buat rakaman tu banyakkan buat interview ramah mesra dengan peserta2 yang hadir... kalau asyik dok concentrate kat pemenang jer... jawapnya beberapa kerat jer laaa yang akan berminat... sebab muka diaorang tak masuk pun dalam DVD tu.

    p/s: Orang Cina ada cakap... Itu luit kecik talak keluar... Lu punya luit besaq susah mau masuk ooooo. Oleh yang demikian... jangan kedekut
    ______________________T.A.Y.O.R.______________________

    Cara2 Membuka Acc Click di sini:
    http://forum.fxopen.com/showpost.php...postcount=3187


    Standard Acc Registration: http://fxmalay.com?agent=117041

    Micro Acc Registration: http://fxmalay.com?agent=148299

    Full Time Trader & Part Time Teaching Forex
    email: [email protected]
    phn: 013-2491533

  7. #7
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    291
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Alahaii... takkan 12 orang sahaja yang sanggup menderma.

    derma untuk anak yatim dan fakir miskin ni.......

  8. #8
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,244
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Uwaaa ... sedihnya ... ... kat forum dah tulis .. kat mailbox mt4 ada .. bahagian news pun dah ada ... apa lagi nak buat ye ....
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  9. #9
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by suremasyuq View Post
    1- RM 25.00 ===> PHENOM
    2- RM 50.00 ===> abcdefg
    3- RM 50.00 ===> 3D5N78
    4- RM 30.00 ===> Faizin2009
    5- RM 500.00 ===> 123ABC
    6- RM 50.00 ===> 123
    7- RM 20.00 ===> 4084
    8- RM 20.00 ===> wmk6265
    9- RM 30.00 ===> chinook
    10- RM 50.00 ===> 677
    11- RM 30.00 ===> ACL7501
    12- RM 30.00 ===> arrashidin



    Total = RM 885.00
    Alahai derma pun baru sikit jer.....cepat cepat kasi up senarai penderma..

  10. #10
    In Profit
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    109
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    senarai tu apa? reputation kah?

  11. #11
    FXMalay Supporter arialun's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Taiping, Bukit Subang & Shah Alam.
    Posts
    1,164
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.200
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Rosalina_u View Post
    senarai tu apa? reputation kah?

    Itu adalah senarai ahli FXMalay yang membuat sumbangan ikhlas ke 'PERTUBUHAN KEBAJIKAN ANAK YATIM DAN MISKIN BAITU SAIDATI KHADIJAH'..' sambil-smabil tu, dapat jugak DVD gala night FXMalay tu.

    Since dah ikhlas, rasanya tak perlulah memaparkan nama sebenar, kan..

    Cik Rosalina tak nak turut serta?

  12. #12
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,244
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Pakcik kayo pernah pesan "If you want something, you must give first .. then you'll get what you want ... in this case, if you want money, give some first, it'll come to you back" ....

    ps : siapa itu pakcik kayo? lawyer ? majistret ?
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  13. #13
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,319
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by learn2biz View Post
    Pakcik kayo pernah pesan "If you want something, you must give first .. then you'll get what you want ... in this case, if you want money, give some first, it'll come to you back" ....

    ps : siapa itu pakcik kayo? lawyer ? majistret ?
    Jangan kata Pakcik Kayo dalam AL-Quran pun banyak telah disebutkan tanggungjawab Manusia sesama Manusia. Nabi pun ada berpesan setiap 1 KEBAJIKAN akan dibalas dengan 10 KEBAJIKAN.

    p/s: Hubungan Manusia dengan Tuhan, Hubungan Manusia dengan Manusia, Hubungan Manusia dengan Alam......

  14. #14
    In Profit
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    115
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.270
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    amik iktibar daripada keperluan berzakat pun dah blh nampak
    keberkatan menderma ni mcm mana
    kan 1 diberi, 10 dikembalikan...

    Insya-Allah... sedekah walau RM1 waktu gawat ni, rezeki akan tetap melimpah ruah nanti berkat doa anak-anak yatim di sana. Hanya masa yang akan menentukan bila

  15. #15
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,244
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Uwaaa ... uwaaa ... sedihnya ... derma utk anak yatim dari ari tu 12 jer dlm senarai tak bertambah ... uwaaa ... beli tiket bola/wayang/konsert AF boleh la pulak ... uwaaaaa ...... ker admin belum sempat update lagi ? uwaaaaaaa ......
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us