BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8467$1.9038
Results 1 to 9 of 9

Thread: Pergerakan pasaran yang cukup mengejutkan anda !!

  1. #1
    In Profit nettsaver's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    214
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Pergerakan pasaran yang cukup mengejutkan anda !!

    Salam....
    Sebenarnya saya buka thread ini mungkin hanya untuk sementara sahaja memandangkan saya telah melalui 'pengalaman' yang cukup mengejutkan anda.... mungkin ini adalah mustahil dan tak mungkin berlaku, akan tetapi ... apa yang saya rakam ini adalah benar terjadi tanpa sebarang 'pindaan'. Walau bagaimanapun.... syukur alhamdulillah sebab ini hanyalah DEMO akaun sahaja. Tapi, bagaimana sekiranya ini berlaku pada akaun REAL anda ? Yang menjadi tanda tanya adalah :

    " Adakah ini disebabkan oleh gangguan makhluk halus didalam PC dan terus ke MT4 ? "..

    Di sini saya serta carta yang sempat saya rakam dan saya juga rakam dalam bentuk video ( .avi ) untuk lebih jelas bagaimana pergerakan tersebut.
    Sila beri komen anda di sini....


  2. #2
    Bullish
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    44
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    demo account i juga nampak pergerakan dahsyat ini, technical error agaknya

  3. #3
    Elder Analyst mwa's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    705
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sya mengalami masalah yg sama pd mlm ini..kedua-dua akaun demo sya hanyut.. tidak ada MC..tiba2 rugi..chart pun lebih kurang sama dgn bro netsaver..

  4. #4
    In Profit arul57's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    kota damansara
    Posts
    242
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    agaknya ada tecnical error pada server, tapi jarang terjadi pada broker, fxopen dah baiki masalah ni, jadi jgn risau sangat.

  5. #5
    Piplet
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ha kan dah kena s c a m

  6. #6
    Bullish
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    93
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Aku rasa thread nie dah salah tempat.. walaupun berlaku kat demo tetapi kena bagitau kat admin fxmalay dengan fxopen sekali aper yang dah jadi..

    Ini satu perkara yang sangat serius..

  7. #7
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,956
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    61
    Thanked 177 Times in 116 Posts

    Default

    Pihak FXOpen dan FXMalay memang aware benda ni masa ia berlaku .. hanya di demo server sbb berlaku technical glitch pada server demo. Server real tak ada berlaku pergerakan mcm tu ...
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  8. #8
    In Profit lilinman's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    johorean
    Posts
    243
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saya pun pernah kena MT jadi haywire.x pe.apa yg penting?kerjasama broker untuk selesaikan masalah.hmm boleh gerenti ker?


    the educated trader typically get paid from the trader who has no education,no plan and who trades on emotion

  9. #9
    Market Maker kmbeng's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    old trafford, red devil palace
    Posts
    2,034
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.400
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking

    Quote Originally Posted by learn2biz View Post
    Pihak FXOpen dan FXMalay memang aware benda ni masa ia berlaku .. hanya di demo server sbb berlaku technical glitch pada server demo. Server real tak ada berlaku pergerakan mcm tu ...
    fuh selamat.. kalu kat real jadi macm 2 msti encik soros bengrap

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us