BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8211$1.8774
Page 1 of 29 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 423

Thread: Powerfx_EA V2.0 Siries Dan Indicator ---Pemberian PERCUMA

  1. #1
    Intraday Master powerfx_ea's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ktn to Muadzam Area
    Posts
    348
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.100
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default Powerfx_EA V2.0 Siries Dan Indicator ---Pemberian PERCUMA

    Salam...

    Powerfx-ea sdg diupdate....
    Hanya ea yg profitable sahaja akan diupload ke dlm thread ini.


    Lombong Emas 03 By Powerfx_EA....Untuk Trading modal USD1000
    Trade At Your Own Risk...

    Powerfx_EA V4 Siries.
    Trade At Your Own Risk...
    Sekian.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by powerfx_ea; 07-19-2009 at 02:32 PM. Reason: Update New EA added!!

  2. #2
    Bullish gihaz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    51
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    GONG XI FA CHAI... nnti kalau yg SE tuu dah siap kasi free 1minggu pastu jual tau... haha...

  3. #3
    In Profit Ayenfx_g's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Kajang
    Posts
    239
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Trima Kasih bro,
    minta izin utk sedut yg nie dulu yer.hee.
    Untuk se,sy sedia menunggu hee..

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    169
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gihaz View Post
    GONG XI FA CHAI... nnti kalau yg SE tuu dah siap kasi free 1minggu pastu jual tau... haha...
    isk.. kasi free je dah la. yg version sebelum ni pun free jugak kan

  5. #5
    In Profit albagold99's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    279
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.100
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    powerfx dh bilang free, mna ade jual ler...tq bro powerfx atas usaha R&D bro tu...

  6. #6
    In Profit Belmort's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    136
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by powerfx_ea View Post
    Salam...

    Walaupun Siri SE belum dapat dikongsi ngan semua trader. Melalui thread ini saya kongsi Powerfx_EA V2.0 Siries untuk dicuba oleh rakan2 semua..EA ini adalah version Modification dari EA asal Multilot Scalp.

    Bersama ini disertakan Templetes yang juga sesuai utk enter trade Manual.
    Insyaalah jika SE dah siap saya akan upload dalam thread ni...
    Bro. Tu tak lengkap la. EA n indi takde smua

  7. #7
    In Profit arul57's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    kota damansara
    Posts
    242
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gihaz View Post
    GONG XI FA CHAI... nnti kalau yg SE tuu dah siap kasi free 1minggu pastu jual tau... haha...
    bukan aper, bro gihaz ni nmpk macam lawak tapi serius

    bro gihaz ni suka beli Ea secara sah, supaya rezeki forex ni akan jadi halal. ye la nak sara anak bini makan. bagus bro. Lagi satu kita kena bg sikit kredit pada bro powerFx atas usaha dia mencungkil rahsia Ea supaya kita tak rugi bila trade firex ni. syabas bro...

    kalau bro powerFx nak jual pun tu hak dia kan...
    mari kita sedut dan guna beramai2 dan bagi respon lepas ni..

  8. #8
    Bullish gihaz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    51
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by arul57 View Post
    bukan aper, bro gihaz ni nmpk macam lawak tapi serius

    bro gihaz ni suka beli Ea secara sah, supaya rezeki forex ni akan jadi halal. ye la nak sara anak bini makan. bagus bro. Lagi satu kita kena bg sikit kredit pada bro powerFx atas usaha dia mencungkil rahsia Ea supaya kita tak rugi bila trade firex ni. syabas bro...

    kalau bro powerFx nak jual pun tu hak dia kan...
    mari kita sedut dan guna beramai2 dan bagi respon lepas ni..
    aku dah mula stop guna EA... layan manual plak..

    powerfx v1 dlu pernah diberi percuma kejap, pastu djual, pstu dberi percuma balik... aku beli yg mq4 file, tapi x puas hati sbb kena MC tambahan plak asal dr ea free.. tapi terima kasih jgak pada tuan tanah sbb aku dpt idea lepas beli ea tuu... ade gak hikmahnya... dgn idea yg aku dpt tuu aku praktikkan dpt laa income dlm $900-1000 USD sebulan scra online...

    kalau dia jual pun xpe mgkn ade lg org lain yg dpt idea drpd cra dia jual tuu...

  9. #9
    Intraday Master powerfx_ea's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ktn to Muadzam Area
    Posts
    348
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.100
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default Dah updated.....

    Quote Originally Posted by Belmort View Post
    Bro. Tu tak lengkap la. EA n indi takde smua
    Ok bro....

    Saya terlupa attach EA tadi...
    Dah boleh download....


    Sekian...harap maklum..

  10. #10
    Bullish
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    50
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam traders. Saya baru cuba nak guna EA. Tapi disebabkan saya Newbie, bleh tak perincikan macam mana nak install and guna EA. Minta tolong pada yang pandai coz semuanya saya belajar sendiri. bro2 sekalian saya harapkan. tqvm.

  11. #11
    Bullish
    Join Date
    May 2008
    Posts
    71
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi..What TF and pair for this EA?
    Quote Originally Posted by powerfx_ea View Post
    Salam...

    Walaupun Siri SE belum dapat dikongsi ngan semua trader. Melalui thread ini saya kongsi Powerfx_EA V2.0 Siries untuk dicuba oleh rakan2 semua..EA ini adalah version Modification dari EA asal Multilot Scalp.

    Bersama ini disertakan Templetes yang juga sesuai utk enter trade Manual.
    Insyaalah jika SE dah siap saya akan upload dalam thread ni...

  12. #12
    In Profit Belmort's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    136
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by powerfx_ea View Post
    Ok bro....

    Saya terlupa attach EA tadi...
    Dah boleh download....


    Sekian...harap maklum..
    Da dapat. Tq bro indi hanya 1 je y?

  13. #13
    Intraday Master powerfx_ea's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ktn to Muadzam Area
    Posts
    348
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.100
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default Use this EA at TF M15

    Quote Originally Posted by Peter10 View Post
    Hi..What TF and pair for this EA?

    Use TF M15.....

    ON this EA While both Top n Bottom MA Indicator totally crossing...

    Happy trading.....

  14. #14
    Intraday Master powerfx_ea's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ktn to Muadzam Area
    Posts
    348
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.100
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by Belmort View Post
    Da dapat. Tq bro indi hanya 1 je y?
    Yup...

    MA.....Indicator asas.. EMA 14 dan EMA 34.....pada Chart.

    Dan MACD Color Hist Alert....

  15. #15
    Bullish smnajib's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Seremban
    Posts
    39
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Tq bro Powerfx, test2
    Last edited by smnajib; 01-26-2009 at 10:29 AM.

Page 1 of 29 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us