BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8211$1.8774
Results 1 to 13 of 13

Thread: Forward Test Expert Advisor

  1. #1
    Piplet princess.borneo's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    19
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up Forward Test Expert Advisor

    Rules:
    1. TF H1
    2. Do not manual trade if using this EA
    3. Minimum margin requirement $2000 for standart account
    4. 24/7

    hari senin nanti saya coba jalankan juga di demo FXOpen nanti saya kasi login sama investor password

    Salam



    EA sudah di upload di sini
    http://forum.fxopen.com/attachment.p...1&d=1232809165
    Indonesian Conservative Trader Daily analysis about GBPJPY Play Safe With Your Equity

  2. #2
    In Profit haris75's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    surabaya indonesia
    Posts
    290
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    senin (kalau pasar ga libur dan ga ikut imlek-an) saya akan coba forwardtest mas. (demo account tentunya)
    makasih yee

  3. #3
    Piplet princess.borneo's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    19
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by haris75 View Post
    senin (kalau pasar ga libur dan ga ikut imlek-an) saya akan coba forwardtest mas. (demo account tentunya)
    makasih yee
    sama2 kita forward test bareng2. Semakin banyak yg forward test semakin bagus. Saya akan forward di GBPJPY, anda boleh di pair lain
    Indonesian Conservative Trader Daily analysis about GBPJPY Play Safe With Your Equity

  4. #4
    Piplet princess.borneo's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    19
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Login : 314845
    Investor : 0btunjq (read only password)

    Indonesian Conservative Trader Daily analysis about GBPJPY Play Safe With Your Equity

  5. #5
    In Profit ef2122's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    109
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ijin sedot bro....
    Aku coba test ddi demo account dulu ya.... Untuk pair?

    恭喜发财(gong xi fa cai)
    Kita tidak akan pernah menemukan model yang sempurna untuk menganalisis resiko.

  6. #6
    Piplet princess.borneo's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    19
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ef2122 View Post
    Ijin sedot bro....
    Aku coba test ddi demo account dulu ya.... Untuk pair?

    恭喜发财(gong xi fa cai)
    Bisa untuk semua pair bro
    Indonesian Conservative Trader Daily analysis about GBPJPY Play Safe With Your Equity

  7. #7
    Piplet princess.borneo's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    19
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Strategy Tester itu hanya gunakan sebagai referensi awal yang paling penting adalah Forward Test dari EA tersebut.. Jadi silahkan di Forward Test Rame2..

    Tadi gambarnya kegedean jadi dikecilin dulu baru bisa upload

    Last edited by princess.borneo; 01-27-2009 at 03:53 AM. Reason: Picnya kegedean :)
    Indonesian Conservative Trader Daily analysis about GBPJPY Play Safe With Your Equity

  8. #8
    Piplet princess.borneo's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    19
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku gak tau ada apa dengan forward test di FXOpen tapi kok di demo running pricenya suka gak jalan :-S...



    jadi forward test aja ye masing2...
    Indonesian Conservative Trader Daily analysis about GBPJPY Play Safe With Your Equity

  9. #9
    Bullish raysa2002's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    di samping suamiku
    Posts
    54
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    deposit apa tidak kebesaran 10.000$ / 10.000cent yg hanya single pairs dan first lot 0.1
    kalau mau ea ku, be my ref
    DAFTAR REF
    my thread EA

  10. #10
    Piplet toeknee's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    5
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Kenapa saya run di GBP/JPY EA-nya tersenyum 'sinis' ya...?
    Apa yang salah ya...? Dicoba di GBP/USD sih dia tersenyum 'senang'...
    Jadi bingung nih mau forward test-nya....

  11. #11
    Piplet princess.borneo's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    19
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by raysa2002 View Post
    deposit apa tidak kebesaran 10.000$ / 10.000cent yg hanya single pairs dan first lot 0.1
    oh iya maaf itu hanya backtest dicoba aja backtest ama 12$ (1200) di micro :o

    Quote Originally Posted by toeknee View Post
    Kenapa saya run di GBP/JPY EA-nya tersenyum 'sinis' ya...?
    Apa yang salah ya...? Dicoba di GBP/USD sih dia tersenyum 'senang'...
    Jadi bingung nih mau forward test-nya....
    EAnya belum dikasi ijin untuk trading otomatis jadi gambarnya coba conteng yg berikan hak untuk trading otomatis -- Pencet F7, tar ada tuh bagian untuk trading otomatis, conteng aja mas..
    Last edited by autodel; 01-28-2009 at 12:58 AM. Reason: merged
    Indonesian Conservative Trader Daily analysis about GBPJPY Play Safe With Your Equity

  12. #12
    Piplet princess.borneo's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    19
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Forward test di meta FXOpen rada error (Gmana boss manager kok bisa gitu ya?)

    masak buy GBPJPY di 123.65 dia closed di 44.83? Sejak kapan GJ ke 44.83?. Yang kudunya Profit dah 500an malah minus 17.574

    Result attached
    Attached Files Attached Files
    Indonesian Conservative Trader Daily analysis about GBPJPY Play Safe With Your Equity

  13. #13
    Bullish
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    87
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    princess - backward test g/j better then g/u

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us