BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8773$1.9354
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36

Thread: Support For FxTrader's Community

  1. #1
    Piplet
    Join Date
    May 2007
    Posts
    8
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Support For FxTrader's Community

    Ruangan ini utk support Komunity FxTrader under MIBAGroup. so mana2 info yang terbaru akan update kat post yg ni.

    program rebet 0.5pip/trade:
    Anda hanya layak menerima rebet ke atas setiap close trade kurang dr -3pips atau lebih dr +3pips yang anda lakukan.

    promosi USD100 free:
    Anda perlu membuat 10lot close post (campurkan kesemua close post yg anda telah lakukan)
    Hanya close post lebih +3pips dan -3pips sahaja yg layak

    • Spread from 2pips
    • Minimum deposit — from 25 dollars
    • Instant Execution — Quotation system
    • Credit Leverage from 1:1 to 1:500
    • Free simulated FOREX trading accounts
    • FREE Online Quotes
    • Daily Technical Research & News
    • Experienced and knowledgable staff

    download meta4: http://www.fxmalay.com/Download/fx4setup.exe

    cabinet (depo/withdraw)

    Our FxTrader's Community Referral Link. 16076

    Last edited by learn2biz; 11-11-2008 at 06:53 AM.

  2. #2
    Piplet ayeen's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking HI HI HI.. Welkam to the Club..

    Let's join our community.. The best community in JB somesay PJ and Shah Alam... huhuhuhuhu...

  3. #3
    Piplet
    Join Date
    May 2007
    Posts
    8
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Welcome To FxTrader's Community For Trader Account No. 17430 & 19664.

  4. #4
    Piplet ayeen's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by izery View Post
    Welcome To FxTrader's Community For Trader Account No. 17430 & 19664.
    welkam.. welkam to our club.. The best club and komuniti..

  5. #5
    apisemmet
    Guest

    Default Salam

    SELAMAT DATANG kekekeke

    waahhhhsudah bagus sekarang yaa...macam pernah kujumpa abang izery nii

  6. #6
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    24
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    good community and support... nanti bro izery kalau senang senang leh jumpe ahli community lak . heehehe toothy9

  7. #7
    Piplet
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    7
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up TQ..

    TQ bro izery...

    jom support FxTrader's community...
    making group,making success for all..

  8. #8
    Piplet
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam smua,
    Tak tau lah kalau aku ni salah room nak tanya, tapi harap-harap ada yang boleh bantu. Aku ni newbie kat sini, juga baru nak kenal metatrader. Selama ni aku cuma try kat ********* aje. Aku baru depositkan $20 dalam akaun micro. Tapi lepas tu aku tak tau nak buat apa. Nak trade pun tak pandai lagi. Dengar2 dgn duit setakat $20 tu, kena tukar leverage 1:500 betul ke? Macamana pulak nak tukar? Lagi satu kalau dgn duit $20 tu, pair apa yang boleh trade? Kepada sesiapa yang sudi bantu, aku ucapkan banyak2 terima kasih..

  9. #9
    Piplet
    Join Date
    May 2007
    Posts
    8
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by SmartUser View Post
    Salam smua,
    Tak tau lah kalau aku ni salah room nak tanya, tapi harap-harap ada yang boleh bantu. Aku ni newbie kat sini, juga baru nak kenal metatrader. Selama ni aku cuma try kat ********* aje. Aku baru depositkan $20 dalam akaun micro. Tapi lepas tu aku tak tau nak buat apa. Nak trade pun tak pandai lagi. Dengar2 dgn duit setakat $20 tu, kena tukar leverage 1:500 betul ke? Macamana pulak nak tukar? Lagi satu kalau dgn duit $20 tu, pair apa yang boleh trade? Kepada sesiapa yang sudi bantu, aku ucapkan banyak2 terima kasih..
    ko hantar email ke [email protected]. mintak tukarkan ke leverage 1:500. kalau ko reg kat acc micro.. usd20 ko dah jadi usd2,000sen. mana2 pair pun boleh trade.

  10. #10
    Piplet
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Terima kasih Izery. Nanti aku email. Boleh tak ajar aku cara-cara nak open dan close position?

  11. #11
    Piplet
    Join Date
    May 2007
    Posts
    8
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Welcome To FxTrader's Community For Trader Account No. 19872

  12. #12
    Piplet
    Join Date
    May 2007
    Posts
    8
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by SmartUser View Post
    Terima kasih Izery. Nanti aku email. Boleh tak ajar aku cara-cara nak open dan close position?
    juz bukak meta4.. kat toolbar ada button New Order @pun leh pi kat menu Tools > New Order.

  13. #13
    Piplet
    Join Date
    May 2007
    Posts
    8
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Welcome

    Welcome to FxTrader's Community For Trader Acc No.20272.

  14. #14
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    291
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by izery View Post
    Welcome To FxTrader's Community For Trader Account No. 19872
    19872 not your community members

    please separate between Standard and Micro account.

    your community only for standard account

  15. #15
    Piplet
    Join Date
    May 2007
    Posts
    8
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Welcome

    Welcome To FxTrader's Community For Acc No. 20471, 20747 & 20896
    Last edited by izery; 08-26-2007 at 02:07 PM.

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us